donderdag 6 juli 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 5 juli 2023 – De Maansknopen – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 5 juli 2023 – De Maansknopen – Door Dr. Schavi M. Ali

De "Maanknopen" zijn erg belangrijk om te begrijpen met betrekking tot individuele kosmische kaarten en wat er gebeurt met het menselijke collectief.
De "Nodes" worden "North Node" ("Rahu" in het Sanskriet) en "South Node" ("Ketu" in het Sanskriet) genoemd.
Chinese astrologie verwijst naar deze als de "kop van de draak" en de "staart van de draak". Iedereen heeft ze in zijn of haar geboortehoroscoop.
Er is echter ook wat ik de "Universele Nodes" noem, zodat mensen hun persoonlijke "Nodes" niet verwarren met de collectieve "Nodes".
De "knooppunten" zijn punten waarop de baan van onze maan de baan van de aarde snijdt terwijl deze rond onze zon reist, de "ecliptica" genoemd.
De "knooppunten" staan ​​altijd in tegengestelde tekens van elkaar en zijn vooral actief wanneer ze samengaan met iemands zonneteken, maanteken of ascendant, maar ze beïnvloeden ook iedereen op basis van waar de "knooppunten" door de geboortehuizen gaan.
De "Noordknoop" vertegenwoordigt waar we naartoe gaan, waarop gecentreerd moet worden en wat moet worden ontwikkeld of verder ontwikkeld.
De "South Node" vertegenwoordigt wat we achterlaten, wat niet langer ons grotere goed dient en wat moet worden vrijgegeven.
De "Nodes" hebben een baan van ongeveer 19 jaar.
Op 18 juli 2023 - slechts een paar dagen vanaf nu - zullen de "Nodes" verhuizen naar de tekens Ram ("Noordknoop") en Weegschaal ("Zuidknoop").
De laatste keer dat de "Knooppunten" op de Ram/Weegschaal-as stonden was in 2004, en dit duurde tot 2006.
Denk terug aan wat er in die jaren in je leven gebeurde als aanwijzingen voor wat er weer voor je naar boven zal komen.
Houd er echter rekening mee dat niet alles op precies dezelfde manier zal gebeuren, maar er zullen grote overeenkomsten zijn waarop u zich kunt concentreren en die u kunt bestuderen.
De "knooppunten" beginnen enkele maanden voordat ze van teken veranderen te laten zien waar ze op gecentreerd zullen zijn.
Wat vooral belangrijk is met de komende verandering van de knoopas, is dat Pluto in Steenbok een vierkant (90 graden) zal maken met zowel de "noord- als de zuidknopen".
Het lagere aspect van Ram is egoïsme, arrogantie, woede en impulsiviteit.
Zijn hogere trilling is echter uitstekend leiderschapspotentieel, gemakkelijke beweging door noodzakelijke verplichtingen en snel begrip van verschillende persoonlijke en collectieve kwesties.
Het lagere aspect van Weegschaal is niet kunnen functioneren zonder de begeleiding van iemand anders, gemakkelijk beïnvloed worden door wat opwindend lijkt, en problemen met het omgaan met dagelijkse klusjes en verplichtingen.
Toch is Weegschaal in zijn hogere aspecten erg liefdevol, behulpzaam voor familie en vrienden, weet hoe hij de omgeving mooi kan maken en probeert beide kanten van een probleem te zien om een ​​balans te vinden.
Nu onze wereld momenteel zo geteisterd wordt door chaos, zal de Pluto-hoek van 90 graden Steenbok met zowel Ram als Weegschaal verdere onrust veroorzaken terwijl de mensheid zijn weg zoekt uit zo'n enorme verwarring.
Sociale onrust is een mogelijke voortzetting als gevolg van politieke problemen, oorlogvoering, economische uitdagingen, ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, verachtelijke wetenschappelijke experimenten (zoals knoeien met de natuur, voedsel, het milieu, menselijke psychologie, enz.), mishandeling van bepaalde groepen en andere disharmonieën.
De mensheid zal gedwongen worden om naar een HOGERE STAAT van bewustzijn te komen, en de enorme hoeveelheid LICHT die dit rijk binnenkomt, helpt hierbij voor degenen die ervoor kiezen om inderdaad te verheffen.
Er zijn codes in het LICHT die stromen vanuit zonne-energie, de "Fotonengordel", de "Grote Aantrekker" en andere kosmische dynamieken.
Mitochondriën in DNA (het informatiegevende aspect van cellulaire records) worden snel opnieuw uitgelijnd, aangepast en meerstrengig, en worden zo een biofotonisch krachtig netwerk van transmissie en ontvangst op kwantumniveaus.
Deze veranderingen die vaak worden besproken, vinden niet van de ene op de andere dag plaats, maar ze vinden relatief snel plaats in termen van het ruimte/tijd-continuüm.
Dit is de reden waarom het fysieke voertuig en de emoties zo ongemakkelijk kunnen lijken als de mensheid samen met onze planeet Aarde wordt verschoven en bewogen. Deze dagelijkse “Lichtactiveringservaringen” – nieuwe levensenergie – afkomstig uit het kosmische domein, georkestreerd door SOURCE FREQUENCY samen met dagelijkse persoonlijke en mondiale situaties, kunnen verontrustend zijn in hun collectieve gebeurtenissen.