woensdag 5 juli 2023

Jouw hart – Boodschap van God ~ 5 juli 2023 ~ Jahn J.Kassl


Jouw hart

Jahn J. Kassl, 3 juli 2023

 

Boodschap van God


Elk drama, zowel persoonlijk als mondiaal, vindt zijn oorsprong in het energieveld van het individu. Zuiver daarom je energieën, bevrijd jezelf en wees zonder angst! Vind de weg terug naar je hart! Ruim alles uit de weg wat je daarbij tegenhoudt! Jouw genezing is de genezing van de aarde. Dit is absoluut niet abstract of vergezocht. Het is de enige ware en geldige realiteit. Als je je innerlijke structuren en je energieën opruimt, als je ze transformeert in liefde, lossen alle destructiviteit, alle negativiteit en alle schadelijke gedachten, woorden en daden op. Je ervaart jezelf als één met al het leven. Dit is jouw bijdrage – en deze bijdrage is essentieel! Zonder jouw transformatie zal niets transformeren. Als je wonderen in de buitenwereld zoekt, zoek je tevergeefs. De ware wonderen gebeuren in en met jou, door jou en door jouw begrip, door het erkennen en verlossen van je wonden. Elke verloste pijn is een oneindig belangrijke bijdrage aan de verlossing van de hele mensheid


Uit het boek: Licht 2 – Genezing door God
Tweede oplage (duits) nu verkrijgbaar!

Jouw hart

Alle oplossingen zitten in het hart

Alle genezing gebeurt vanuit het hart. Het menselijk hart bevat alle oplossingen.

Daar ontstaan de wonderen die ons terugbrengen naar ons Heel-Zijn, naar onze volmaaktheid. De kracht van het hart genereert liefde en deze bron droogt nooit op. Het brengt altijd zuivere en met liefde pulserende energie voort zodat jij je verbinding met het goddelijke kunt ervaren. Je hart bevat alle sleutels die je nodig hebt om in een bewuste eenheid met God te leven.

Als je ideeën en blokkades die je toegang blokkeren zijn opgelost, kan je hart zijn volledige kracht ontvouwen. Hoe meer je je energielichaam zuivert van “energetische rommel”, zoals blokkades en patronen die niet langer nodig zijn, hoe directer, duidelijker en bevredigender je toegang tot je hart zal zijn.

De term “HARTELIJK ZIJN” is precies waar het om gaat: in je ZIJN komen. Deze weg verloopt altijd via je hart.

Je hebt dus niet alleen een fysiek hart dat in je borst klopt, maar ook fijnstoffelijke harten zodat elke expressie van je wezen gevoed kan worden vanuit deze kracht.

Je naar binnen keren en terugkeren naar je hart betekent het herwinnen van je volledige bewustzijn. De Lichtstraal van God vindt zijn manifestatie in de uitdrukking van je hart. Je hart is dus de gemanifesteerde liefde van God – de vorm waarin liefde “begrijpelijk” wordt.

Alles is LICHT en al het leven, in de zichtbare en onzichtbare wereld, is gebaseerd op deze energiebron. Het hart is de zichtbare uitdrukking van je essentie, je eeuwige vermogen om lief te hebben.

In elk hart ligt de “basisinformatie” van je ware oorsprong opgeslagen. Als je toegang krijgt tot je hart, word je je bewust van je afkomst. Door je hart te openen open je automatisch alle sluizen naar kennis. Zelfkennis en je ZIJN – de blijvende en enige werkelijkheid vanaf het begin der tijden, van eeuwigheid tot eeuwigheid – kun je alleen op deze manier ervaren.

Leven vanuit je hart betekent altijd bewust verbonden zijn met je hart en handelen vanuit deze liefdesenergie. Alle verwondingen, irritaties en pijn, alle misleidingen, angsten en blokkades die je hart belasten moeten worden losgelaten, opgeruimd en getransformeerd.

De huidige tijd vraagt om deze stap van jou: JOUW specifieke werk aan het blootleggen van je hart, je eeuwige essentie, je oerkracht in jezelf, de enige manier waarop je kunt zijn wie je bent, de oerkracht die je in je kracht en macht, in je liefde en in het licht brengt.

Het gebrek aan hartenergie

Veel mensen lijden aan hartzwakte en bloedcirculatieproblemen – er worden bypasses geplaatst – anderen hebben een gebroken hart en dit is op fijnstoffelijk niveau te zien. Als een “scheur” loopt deze pijn door het hart van de mensen. Elke ziekte en elke fysieke en psychische malaise vindt zijn oorsprong in het gebrek aan hartenergie – de kracht, de liefdevolle werkelijkheid van je hart ontbreekt. Dit gebrek genereert alle ziektes op elk niveau van je wezen.

Een hart dat permanent gevuld is met pijn produceert ziekte en liefdeloosheid.

Je begint jezelf te beschermen en nog meer te verschansen. Om geen verwondingen meer te veroorzaken, blokkeer je de weg naar je hart. In plaats van op te lossen en te verlichten, bouw je nieuwe obstakels. Want je pijn is groot en je angst heeft je stevig in zijn greep. Een groot gebrek aan hartelijkheid is je overkomen – en om een herhaling van deze pijn te voorkomen, sluit je je innerlijke poorten en verban je alle hartelijkheid uit je dagelijks leven.

Nu kan weliswaar niets je meer pijn doen, maar ook niets je meer ontroeren. Dit is het gevolg van je beslissing en door vele levens heen heeft dit patroon je vergezeld.

Om een gebroken en verwond hart op al je niveaus van zijn te helen, heb je al je aandacht en al je moed nodig om opnieuw door de pijn heen te gaan en deze voorgoed te laten gaan, het los te laten zodat het de oceaan van liefde binnengaat – dit is waar elke energie, elke gevoelsuiting, elke gedachte, elk patroon en ook elke pijn zijn weg terugvindt.

In de oceaan van liefde vindt alles verlossing!

Het is de eeuwige plaats van genade zodat we uit deze realiteit kunnen stappen, uit de realiteit van negatieve en met pijn beladen energieën. Je tot je hart wenden betekent de moed hebben om naar je pijn te kijken, naar de verwondingen die al heel lang in je zitten en die je ervan weerhouden om “HARTELIJK” te ZIJN.

Daarom is het essentieel om het licht aan te roepen, het uit te nodigen en zo aan te geven dat je er klaar voor bent.

Het licht heelt en doet alles, het verlost en lost op. Als een laserstraal verwijdert het je “beschermende constructies” die de weg naar je hart blokkeren. Het licht en je hart trekken elkaar als vanzelf aan, omdat ze van dezelfde aard zijn – beide zijn uitdrukkingen van liefde: het hart als de vormgevende uitdrukking van je wezen en het licht als de vormloze, alles doordringende straal vanuit de goddelijke oorspronkelijke bron. Dit huwelijk is dringend nodig en een vereiste van deze tijd.

De aarde heeft geheelde mensen nodig die werken vanuit een bevrijd hart. Het licht is de oplossing! Het heeft jouw intentie nodig – opnieuw zijn je “JA, IK WIL!”, je bekentenis en je moed nodig om op al je niveaus, op al je dimensies schoon schip te maken, om als compleet wezen – heel en compleet – bij te dragen aan het welzijn van de schepping.

Het hart is de sleutel

Het openen van het hart is de meest essentiële stap op je pad terug naar eenheid. Je kunt alle technieken en leermogelijkheden onderzoeken, psychologische analyses ondergaan of alle “zelfervarings seminars” bijwonen, wat je ook probeert, alles is waardeloos als je daarbij niet je hart bereikt – waardeloos!

Elke therapie die alleen op de symptomen werkt is absoluut waardeloos! Het creëert alleen maar nieuwe frustratie – of nieuwe afstomping, het is als een verlamming.

Elk proces dat niet gericht is op je hele wezen en vooral op het herwinnen van de kracht van je hart, is slechts een volgende bijdrage om je weg te houden van je ware, liefdevolle essentie.

Je hart staat centraal, elke irritatie in dit opzicht brengt ongemak of pijn met zich mee. Constante irritatie brengt ziekte, kwellende rusteloosheid, onzekerheid en liefdeloosheid.

Het hart is de sleutel tot alle problemen die de aarde momenteel zo massaal onderdrukken. De onbalans tussen volkeren, de intolerantie tussen culturen en het gebrek aan begrip tussen religies zijn een onmiskenbaar teken dat de harten van mensen nog steeds vol pijn en verwondingen zitten en dat deze wonden schreeuwen om genezing.

Alle conflicten die de aarde op ongekende schaal teisteren, zijn de allesoverheersende roep om eenheid. Ze zijn de niet te negeren roep om liefde, het verlangen naar hartelijkheid.

Elk drama, zowel persoonlijk als mondiaal, vindt zijn oorsprong in het energieveld van het individu. Zuiver daarom je energieën, bevrijd jezelf en wees zonder angst! Vind de weg terug naar je hart! Ruim alles uit de weg wat je daarbij tegenhoudt! Jouw genezing is de genezing van de aarde.

Moeder Aarde heeft jouw gezuiverde energieën, je onvoorwaardelijke liefde en je innerlijke schoonheid nodig. Het is allemaal met elkaar verbonden – en door jouw thuiskomst in je hart krijgt ook de aarde haar schoonheid terug.

Dit is absoluut niet abstract of vergezocht. Het is de enige ware en geldige realiteit. Als je je innerlijke structuren en je energieën opruimt, als je ze transformeert in liefde, lossen alle destructiviteit, alle negativiteit en alle schadelijke gedachten, woorden en daden op.

Je ervaart jezelf als één met al het leven. Dit is jouw bijdrage – en deze bijdrage is essentieel! Zonder jouw transformatie zal niets transformeren. Als je wonderen in de buitenwereld zoekt, zoek je tevergeefs.

De ware wonderen gebeuren in en met jou, door jou en door jouw begrip, door het erkennen en verlossen van je wonden. Elke verloste pijn is een oneindig belangrijke bijdrage aan de verlossing van de hele mensheid.

Kijk niet met afschuw naar de wereld en oordeel niet! Alles is een uitdrukking van de onopgeloste gevoelens van de mensen. Richt je blik daarom naar binnen, kijk naar wat jouw aandacht nodig heeft!

Waar roept je hart naar je? Je hoort het nauwelijks, omdat er nog obstakels voor zijn! Waar ligt jouw pijn op de loer, waar heb je tot nu toe niet durven kijken? Welke wereldwijde pijn in jou is nog niet verlost? Is vreemdelingenhaat alleen een zaak voor anderen? Is sociale rang, roem en macht, afgunst, woede, jaloezie, haat en hebzucht alleen een thema voor anderen?

Al jullie conflicten zijn gebouwd op deze gevoelens! Wees moedig en wend je tot je innerlijke wereld, je “verhaal”, gegenereerd door vele, vele levens. Observeer de buitenkant, maar kijk altijd naar binnen – wees aandachtig en claim het licht!

„Vraag en het zal je gegeven worden!“

Dit is geen “mooie” formule, maar de enige ware en eeuwige werkelijkheid. Claim het licht, roep het aan – en onmiddellijk zal het zijn uitwerking hebben. Roep het licht aan en je zult naar je herkennen worden geleid.

Er zullen mensen in je omgeving komen die je zullen begeleiden. Vooral de eerste stappen terug in je hart zijn belangrijk. Je zult je vertrouwen herwinnen en geleidelijk alle angst verliezen. Je moet veranderen, transformeren, herboren worden om in al je schoonheid te stralen voor je medemensen.

Vertrouw daarom op het licht en de goddelijke genade!

Je wordt geleid en ontvangt op het voor jou optimale moment alle levensomstandigheden die je verder brengen. Je zuivere intentie beweegt ook je wereld buiten je. Observeer goed en je zult versteld staan over de wonderen die je zult tegenkomen.

Je hart bevat alle oplossingen. Het licht leidt je terug naar waar je ooit vandaan kwam – lang, lang geleden en uit vrije wil.

Je hart bevat alle antwoorden en de sleutels ervan liggen in jou. Durf deze stap in je hart te zetten, terug naar je innerlijke intimiteit, naar je wezen!

Oneindige overvloed en onmetelijke liefde zijn je geschenk dat wordt gegeven zodra je de deuren opent en binnengaat in je alleshelende en liefdevolle hart.

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org

Let op: blogpauze van 10.7. – 30.7.2023