dinsdag 4 juli 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 4-7 & VOORUITZICHT DEEL 1/3 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 4-7 & VOORUITZICHT DEEL 1/3: HOGE ZONNEVLAM ALERT, M-klasse zonnevlam, gaten corona aarde gericht, elektronenstorm en HCC

Er was rond 14:30 uur een net aan M-klasse zonnevlam M-1.48 vanaf de rand van de Zon. GROTE ZONNEVLAM ALERT met 65% kans M-klasse en 25% X-klasse zonnevlammen met verhoogde kans op protonenstorm 25%. De kans op hoge zonnevlammen is sterk opgelopen. Dus er wordt nogal wat verwacht.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

Gaten corona Zon deels aarde gericht (hoge fluittonen in oren en hoofd)

Over de processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/bevrijden-van-het-ware-menselijke.../

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 4-7 DEEL 2/3 & VOORUITZICHT:
De elektronen zijn vanaf zaterdag 17-6 rond 13:00 uur in elektronenstorm. De verwachting is dat dit vanaf morgen gaat zakken en we dus GEEN elektronenstorm meer hebben. Maar ze zitten er vaak naast met deze vooruitzichten. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

Lekker bijkomen en integreren wat er is losgetrild, het nieuwe energielichaam van binnenuit opbouwen en tot rust komen in het meditatie webinar met het Eenheidsbewustzijn van donderdag 13 juli https://inzichten.com/.../special-voor.../

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 4-7 DEEL 3/3: De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is op zondag 25-6 rond 1:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. De verwachting is dat dit nog ongeveer 1 week gaat duren. Het leek even verschoven te zijn en langer te gaan duren, maar dat viel mee. (De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.

Er is een pittig hoog opgeschroefde verwachting van zonnevlammen met een grote kans op protonenstorm en dat is dus echt pittig. Tot nu toe valt het nog mee. Maar dat kan dus snel veranderen.

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com