vrijdag 7 juli 2023

Dit Zal Je Geest Bevrijden ~ 7 juli 2023 ~ Owen Waters


 

Dit Zal Je Geest Bevrijden

Door: Owen Waters – 6 Juli 2023

Het universum biedt je oneindig veel mogelijkheden voor vreugdevolle persoonlijke groei.

Oneindig Zijn is het allesomvattende bewustzijn waaruit het universum is geschapen. Het is het weefsel waaruit de realiteit van onze wereld is opgebouwd. Alles in het universum bestaat uit bewustzijn, inclusief energie, materie en het fysieke lichaam waarin je ziel werkt.

Je voornaamste doel in het leven is om je ingebouwde staat van hoger bewustzijn te ontwikkelen en zo de staat van vreugdevol leven en ware overvloed die dit teweegbrengt wakker te maken. Wanneer je leert hoe je de kracht van je oneindige potentieel kunt aanboren, kunnen de effecten vaak wonderbaarlijk lijken.

Het bovenbewuste deel van je geest is enorm creatief. Het is een geheime kracht in jezelf die erop wacht om ontdekt te worden. Als je leert hoe je dit hogere bewustzijn in je leven kunt integreren, zijn er geen grenzen, geen struikelblokken, geen mislukkingen.

Wat voor uitdagingen je ook tegenkomt in je leven, dit is de sleutel om er bovenuit te stijgen, ze op te lossen en te gedijen. Elke dag ontwaken mensen voor een hoger bewustzijn en worden ze deel van een Nieuwe Realiteit van vrede en overvloed voor iedereen.

Nu is het veel gemakkelijker om deuren voor je te openen om:

* De diepst mogelijke spirituele verbinding te maken
* De realiteit van je oneindige mogelijkheden te ontdekken
* Het eigen kanaal van de natuur naar financiële overvloed te activeren
* elegante oplossingen te ontdekken voor de uitdagingen van het leven
* Breng je spirituele groei snel vooruit
* Manifesteer de ideale expressie van je ware, innerlijke wezen
* Omarm het diepe gevoel van innerlijke vreugde dat je geboorterecht is

Ontdek de inzichten die dit alles mogelijk maken in “Soul InspirationOntketen de kracht van je hoger bewustzijn om problemen op te lossen en een beter leven te creëren”, een nieuw e-book van Owen Waters.

Vertaling: wakkeremensen.org