vrijdag 7 juli 2023

Adem. Je wordt gesteund. Je bent geliefd ~ 7 juli 2023 ~ Ann Albers


 

Adem. Je wordt gesteund. Je bent geliefd

Gechanneld door: Ann Albers – 1 Juli 2023

Dierbare vrienden, wij houden heel veel van jullie,

Haal nu diep adem, als je dat wilt. Neem het geschenk in je op dat je op elk moment vrij wordt aangeboden. Voel de lucht in je longen uitzetten. Kun je je de prachtige zegening voorstellen die je zojuist hebt ontvangen?

Stel je voor dat je longen net omgekeerde boompjes zijn. Bij je inademing zuig je lucht aan via de stam van die bomen en als je diep inademt, gaat het naar beneden langs elke tak, elke stam en naar elk laatste blaadje in die boom. Aan het einde van deze takjes en stammetjes beginnen je cellen met het wonderbaarlijke proces om zuurstof te onttrekken en naar elke cel in je lichaam te brengen. Je cellen nemen deze zuurstof op om energie voor je lichaam te maken. Elke keer dat je een spier beweegt, is je ademhaling erbij betrokken.

Eén enkele diepe ademhaling helpt je op vele andere manieren. Het kalmeert je. Het brengt je lymfe in beweging zodat je lichaam zichzelf op natuurlijke wijze kan reinigen. Het helpt spanning en stagnatie te ontspannen. Bovendien is het een voertuig waardoor de spirituele energieën je lichaam binnen kunnen stromen.

Adem nogmaals, diep en bewust. Naast de lucht trek je bewust de spirituele energieën je lichaam in. Ze circuleren van nature, net als zuurstof, zonder erbij na te denken. Toch, als je opzettelijk zowel lucht als licht door de ademhaling naar binnen trekt, kun je de natuurlijke genezing van het lichaam versnellen, je openen voor de altijd aanwezige stroom van liefde en leven en jezelf het vermogen schenken om te ontspannen. Als je rust en je lagere vibrationele gedachten opgeeft door je op je ademhaling te concentreren, verhoog je je vibratie voldoende om het Goddelijke ontwerp toe te staan elke cel te informeren. Je staat open voor de constante stroom van liefde en leiding.

Zo eenvoudig, geliefden, om te ademen, met intentie, met focus. Haal nog een keer adem en zeg tegen jezelf: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.” Adem uit. Adem in. “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.” Adem uit door gewoon toe te staan dat de lucht vanzelf weggaat. Adem in: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.”

Misschien kun je tijdens je dagelijkse bezigheden hier en daar pauzeren, diep ademhalen en tegen jezelf zeggen: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.” Misschien kun je, wanneer iets je van streek of bezorgd maakt, pauzeren, diep ademhalen en tegen jezelf zeggen: “Ik ben geliefd. Ik word gesteund.”

Pauzeer. Adem. Herinner jezelf eraan: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.”

Denk aan iets dat je zorgen baart of je van streek maakt, heel even maar. Let op je lichaam. Span je je kaken of nek aan? Trekt je maag samen? Let gewoon op je lichaam als je aan iets denkt dat je zorgen baart. Doe dit maar een paar seconden.

Laat het nu los. Pauzeer. Adem. Herinner jezelf eraan: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.” Neem die waarheid in je op. Adem het in. Adem de energie van liefde en steun in, want dat doe je elke keer dat je ademt.

Hoe voel je je nu? Doe dit nog een paar keer en merk de veranderingen op die je voelt in lichaam en geest.

Er zijn talloze manieren om de zogenaamde negatieve emoties tegen te gaan – angst, boosheid, frustratie, jaloezie, enzovoort – maar ademhaling is de eenvoudigste manier om je lichaam en geest te resetten. Zo eenvoudig. Zo toegankelijk. Zo betaalbaar! Lieverds, je kunt nu met deze oefening beginnen en hem een leven lang gebruiken.

Pauzeer. Adem. Herinner jezelf eraan: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.” Als je dit vaak doet, zul je een duidelijk verschil merken in je lichaam, geest en vibratie. Als gevolg daarvan zul je ook een verschil merken in wie en wat je aantrekt in je leven.

Jullie aarde is turbulent geliefden, omdat iedereen ernaar streeft zijn waarheid te vinden. Je kunt gelukzalig kalm zijn. Pauzeer. Adem. Herinner jezelf eraan: “Ik word gesteund. Ik ben geliefd.”

God Zegene Jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org