donderdag 6 juli 2023

AARTSENGEL MICHAËL: Groep Ascentie naar het Vijfde Koninkrijk van Godsbewustzijn ~ 6 juli 2023 ~ Ronna Vezane

Wijsheidleringen door AARTSENGEL MICHAËL:

Groep Ascentie naar het Vijfde Koninkrijk van Godsbewustzijn

juli 2023 / Gechanneld door Ronna Vezane – Geheiligde schrijfster

Geliefde meesters, het doel van ascentie voor de mensheid, in deze era van Aardse ervaring, gaat over het integreren van al de overige Zielfragmenten van het individuele Ziel-Zelf in de Derde en Vierde Dimensie.
Dit zal een hereniging initiëren met jullie instapniveau van de spirituele triade, een Heilig Facet van jullie Witvuur God Zaadatoom, welke afwachtende is van de terugkeer binnen het eerste sub gebied van de Vijfde Dimensie.
Dit is het belangrijkste doel van de mensheid voor deze ronde van evolutie.

Onthoud dat de GEHELE Schepping – het Omniversum op alle niveaus – is samengesteld uit Gechristende Kosmische Essentie die werd uitgestraald vanuit de Hart-Kern van de Opperste Schepper.
Deze Goddelijke energie is samengesteld uit trillingsfrequenties van oneindige variaties die zijn ontworpen om op een onvoorstelbaar aantal manieren met elkaar in wisselwerking te staan.
Zij zijn van elkaar gescheiden door meerdere Witvuur Geheugenzaadatomen met holografische patronen.

De geactiveerde, geprogrammeerde Lichtsubstantie van de Schepper bevat alle componenten van de Schepping voor elke holografische Goddelijke Blauwdruk van de toekomst.
Deze ontelbare, Hemelse geprogrammeerde Hologrammen van Licht vormen de complexiteit van de vele niveaus van materiële manifestatie.
De termen die worden gebruikt om de meerdere niveaus van de Schepping te beschrijven, zoals “dimensies en subdimensies”, worden gebruikt om enige duidelijkheid en begrip te brengen van de zeer complexe aard van de realiteit waarin de hele Schepping bestaat.

Wij hebben de stadia of niveaus van het Ascentieproces dat de mensheid momenteel doormaakt gedefinieerd als “STADIA’S VAN EVOLUTIE”.
Eerst moet de hele mensheid hun mentale, emotionele, fysieke en etherische lichamen in evenwicht brengen en harmoniseren binnen de hoogste trillingsvelden van de Derde Dimensie om “af te studeren of om te klimmen in bewustzijn naar instapniveaus van de Vierde Dimensie.”
Dezelfde “Overgangsrituelen” vinden momenteel plaats onder de Sterrenzaad Zielen die zich voorbereiden om af te studeren naar de instapniveaus van Vijfdimensionaal bewust bewustzijn.
Veel van de gevorderde Zielen die in de afgelopen honderd jaar zijn geïncarneerd, kwamen binnen met hun Derde- en lagere Vierde Dimensionale Zielsfragmenten die al geharmoniseerd en geïntegreerd waren, en velen kwamen binnen met een groot deel van hun hogere, Vierdimensionale fragmenten, eveneens geïntegreerd.
Deze dierbare Zielen zijn degenen die ermee instemden om te verzakken in de illusie van de Derde/Vierde Dimensionale dichtheid zodat ze de Voorhoede konden worden – Wegwijzers die de Weg zouden leiden naar het opwaartse spiraalvormige Pad naar de rijken op instapniveau van de Vijfde Dimensie.
Zoals deze dappere Lichtdragers worden opgetild, zo ook de Aarde en de hele mensheid.

Een periode van grote verzaking gaat vooraf aan de volledige overgang uit het Vierde Menselijke Koninkrijk: de zeven subniveaus van de Vierde Dimensie.
Jullie moeten de uitdagingen en beproevingen van de vierde stadia van dualiteit en polariteit ervaren, zodat jullie kunnen terugkeren naar het oorspronkelijk ontworpen pad van Licht en schaduw.
Door dit te doen, zullen jullie toegang krijgen tot het Vijfde Koninkrijk van de Heilige Triade, wat het fundament is van de Vijfdimensionale realiteit.
(Het verzakingsproces van elke persoon varieert, afhankelijk van de deklaag van negatieve trillingspatronen die ze in zich dragen van zijn of haar vele ervaringen uit vorige levens).
(Verzaking is, men keert zich ergens van af, onttrekken aan)

Jullie doel is om een levende, bewust geïntegreerde, bezielde persoonlijkheid te worden. Een door de ziel geïnspireerde geest zoekt en brengt geïnspireerde wijsheid en een harmonieuze personage over.
Na verloop van tijd zullen jullie intappen op de hogere, intuïtieve aard, wat zal helpen bij het ontwikkelen van een meer verfijnde en uitgebreide perceptie.
Een voltooiing van het Vierde Evolutiestadium zal resulteren in een versmelting van Liefde en hogere Intelligentie tussen de Ziel en de persoonlijkheid.

Ja, het is mogelijk om deze spirituele staat van Zielbewustzijn te bereiken terwijl jullie in het fysieke levensschip verblijven.
Op dit moment zijn veel Sterrenzaad Zielen dicht bij het bereiken van dit doel.
Het zal de komende vijftig jaar een gewoon verschijnsel worden, en de Ascentie van de mensheid zal gedurende deze eeuw versnellen.
Deze unieke fase van Ascentie was ontworpen om een “Groeps-Ascentie” te zijn waarbij groepen van gespecialiseerde Zielen, die samen in dit Subuniversum naar voren kwamen, zich geleidelijk herenigen.

Jullie reis naar extreme dualiteit en polariteit is voltooid, en jullie komen weer samen nu jullie beginnen aan dit verbazingwekkende avontuur terug naar de hogere rijken van Licht en Leven.
Jullie zullen leren dat, om een zelfmeester te worden, jullie moeten zijn:

Zelf – vastberaden
Zelf – geaard
Zelfbewust
Zielsbewust

Geleidelijk aan, vanuit een hoger gezichtspunt, leert een Zelfmeester om als observeerder te reageren op de huidige ‘wereldse omgeving en de alledaagse levenservaringen’.
Jullie zullen leren wat het betekent om ‘in de wereld te zijn, maar niet van de wereld te zijn’.
De aard van de Ziel is om lief te hebben; daarom zullen jullie overvloedige vreugde en stralende liefde gaan ervaren vanuit Hart en Ziel.
Jullie zullen nog steeds persoonlijk en fysiek leed ervaren; jullie zullen echter de wijsheid en de hulpmiddelen hebben om het te transcenderen.

Het belangrijkste doel van de ziel om in een lichaam te incarneren is niet om te leren; het is een verlangen om te ervaren.
Binnen ZIJN oorspronkelijke rijk heeft de Ziel Kosmisch Bewustzijn.
De Ziel neemt een fysiek voertuig aan om lichamelijkheid te ervaren, en in die staat van Zijn zoekt de Ziel realisatie en begrip via verschillende graden van fysiek hersenbewustzijn.
Het hoofddoel van een Bezielde persoonlijkheid is om bedreven te worden in het naar beneden halen, naar het fysieke vlak, van de hoogste frequenties van Godsbewustzijn welke hij/zij kan belichamen en uitstralen in de wereld.
Dit resulteert in verlichting en Zelfmeesterschap.

Door het proces van integratie en assimilatie, herenigt het Ziel-Zelf langzaam alle Fragmenten van Zichzelf – binnen de Derde en Vierde Dimensie – in het fysieke levensschip, waardoor een Bezielde persoonlijkheid wordt gecreëerd.
De Wil van de Ziel en de wil van de menselijke persoonlijkheid moeten samenvloeien om op één lijn te komen met het volgende hogere niveau van Godsbewustzijn.
Bedenk dat de Ziel slechts een vage weerspiegeling is, een Facet van Zijn oorspronkelijke God-Zaad-Atoom binnen dit Subuniversum.
Het uiteindelijke doel van de Ziel is altijd geweest om uiteindelijk terug te keren naar een nooit eindigende en evoluerende hogere staat van Goddelijk Bewustzijn.

Terwijl jullie je in een fysiek schip van leven bevinden – binnen dit zonnestelsel en tijdens deze tijden van transformatie – gaat de inhoud van jullie terugreis vanuit de materialiteit, over het ervaren en harmoniseren van de verschillende Subdimensionale niveaus van gewaarwording.
Of wat is aangeduid als STADIA VAN BEWUSTZIJN, waarvoor het nodig is de verschillende negatieve gedachtevormen van bewustzijn te corrigeren en te harmoniseren binnen de vele zielsfragmenten die door de eeuwen heen zijn gecreëerd.

Door dit te doen, integreren jullie geleidelijk deze kostbare facetten van het Zelf. In de loop van de tijd, terwijl jullie op deze reis van Ascentie zijn, hebben jullie alle lager-frequente Zielsfragmenten geïntegreerd die jullie hebben gecreëerd. Nu is het proces van downloaden hiervan aan de gang, via jullie Zielster. Van alle hogere frequentie Facetten van Zielbewustzijn, binnen de meerdere niveaus van de Vierde Dimensie.

De bovenbewuste geest en de ziel werken in harmonie samen, zij zijn één met elkaar zodra een persoon begint te ontwaken voor en gehoor geeft aan de innerlijke stem van de geest.
Het Ziel-Zelf begint Zijn opslagplaats van mentale en emotionele wijsheid te downloaden of uit te stralen, via Zijn Geheugenzaadatomen, in het fysieke, emotionele, mentale en Etherische Wezen van het individu.

Deze geheugencellen van bewustzijn worden zorgvuldig gecontroleerd en zijn gekalibreerd om geen hogere frequenties te hebben dan het fysieke voertuig aankan. Deze gedachtevormpatronen zullen geleidelijk toenemen in Lichtquotiënt. Ze zullen bestaan uit hogere frequentie-energie naarmate de aspirant vordert op het Pad van Licht. In geleidelijke stadia is er een fusie of bewuste versmelting van de Ziel en het ego verlangenlichaam, de persoonlijkheid ervan, totdat een punt van evenwicht is bereikt.
Dit wordt een “Ziel Fusie” genoemd, waarbij de zoeker, de Bezielde persoonlijkheid wordt.

De Vierde Dimensie zou een overgangsrealiteit genoemd kunnen worden, want dit is waar de mensheid alle voorconditionering van het verleden begint los te laten. Het Vierde Dimensionale Rijk is meer emotioneel van aard en daarom beginnen het hart en de gevoelsnatuur de belangrijkste focus te worden. De ouden noemden dit het ‘rijk van Maya of illusie’.
Het collectieve massabewustzijn van de mensheid creëerde de lagere drie niveaus van het bewustzijn van het fysieke rijk, die de astrale gebieden van de Vierde Dimensie zijn. Dit is waar het grootste deel van de mensheid mentaal bestaat totdat ze geleidelijk naar binnen beginnen te keren en luisteren naar de aansporingen van hun Hogere Ziel Zelf.

De ego-begeerte-persoonlijkheid is de meester-manipulator van dit rijk, en het spoort iemand voortdurend aan om meer bevrediging en geluk te zoeken via sensatie en verwerving.

Wanneer het Vierde Dimensionale bewustzijnsstadium bijna voltooid is, verbinden jullie je met de Heilige Triade, via de Antakarana, wat een directe stroom van Licht/Liefde/Leven is vanuit het God-Zaad Atoom.
Op dat moment begint een Geheugen Zaadatoom, opgeslagen in de Wortelchakra aan de basis van de ruggengraat, geleidelijk omhoog te spiralen door de Lichtstaf van Kracht, langs het pad van de wervelkolom.
Het verankert zich dan in de Heilige Geest, die een ander Geheugen Zaadatoom van hoger bewustzijn zal activeren – jullie nieuwe Goddelijke Blauwdruk voor het komende tijdperk – in de Pijnappelklier.

Jullie zullen je innerlijke krachtpotentieel beginnen binnen te gaan terwijl jullie naar de hogere subniveaus van de Vierde Dimensie bewegen.
Materie en tijd worden vloeiender en daarom wordt het gemakkelijker om te manifesteren wat wordt verlangd.
Daarom moeten jullie leren besluitvaardig te zijn en gedachten met een duidelijke intentie te richten.
Een gedisciplineerde geest verbindt de gedachteketens in de juiste volgorde met elkaar. Het is van vitaal belang voor jullie om te begrijpen dat verspreide gedachten schadelijk zijn voor vooruitgang.
Leven in het huidige moment – in het NU-moment – is een cruciaal onderdeel bij het bereiken van Zelfmeesterschap.
Mentale inspanning is vereist om het pad van verlichting met succes te bewandelen.

Geleidelijk aan zal een groot deel van herinneringen aan gebeurtenissen uit het verleden beginnen te vervagen wanneer jullie uit het rijk van het instinctieve brein/geestbewustzijn naar de rijken van de kosmische stroom van kennis en de Heilige Geest gaan.
Belangrijke eigenschappen van een Zelfmeester zijn gerichte waarnemingsvermogens, evenals onschadelijkheid in gedachte, woord en daad.

Als aspirant op het Pad zullen steeds grotere kosmische waarheden worden onthuld. Jullie moeten er echter van bewust zijn dat de mindere principes van tijdloze wijsheid voortdurend zullen worden uitgebreid om de unieke regels op te nemen, wetten en waarheden van het volgende bestaansniveau in de oneindige cyclus van Ascentie in bewustzijn.

Het is belangrijk dat jullie niet weglopen voor onafgemaakte zaken, maar in de huidige omgeving of omstandigheden blijven, terwijl jullie beslissen wat jullie “bestemmingspassie” is (of wat de volgende stap naar Zelfbewustzijn zal zijn).
Jullie moeten de belangrijkste kwesties die binnen het auraveld blijven, oplossen en harmoniseren – het oude gedoe ophanden.
Met andere woorden, als het leven thuis een chaos is of als jullie ontevreden zijn op het werk of in een persoonlijke relaties, moet er innerlijk werk worden verzet voordat jullie harmonie en evenwicht in jullie buitenwereld kunnen manifesteren.

Maak een inventarisatie en probeer te ontdekken welke lessen uit elke situatie kunnen worden getrokken. Probeer het beste in iedereen te zien en probeer bewust jullie houding aan te passen.
Elke persoon met wie jullie omgaan en elke situatie die jullie elke dag wordt gepresenteerd en die een impact heeft op jullie, bevat een les die jullie moeten leren.
Het grotere iets dat iedereen ervan weerhoudt om zelfmeesterschap te bereiken en de schoonheid, overvloed, vreugde, vrede en harmonie op te eisen – wat Goddelijk geboorterecht voor iedereen is – is angst.
Faalangst; angst voor het onbekende; angst voor succes en om uit de comfortzone van het huidige bestaan te stappen.

Wij hebben eerder verklaard: “Jullie Aardse contract voor dit leven bevindt zich in de laatste fase van voltooiing”, en dat geldt voor elke Ziel op Aarde.
Wij hebben verklaard dat het Goddelijke Plan naar de volgende fase of niveau is gegaan – de tijd heeft stroming en vloeit anders – en dit betekent dat iedereen voorwaarts moet gaan op de spiraal van Ascentie.
Dit betekent ook dat elke persoon op Aarde de kans krijgt om een nieuw “Galactisch Contract” te schrijven.

Dat betekent dat een Script schrijven voor jullie Toekomst, of de toekomst zal voor jullie worden beslist, en zal lang niet zo opwindend en vol potentieel zijn.
Iedereen moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen verleden, heden en toekomst. Het is voor iedereen belangrijker dan ooit

‘Ken U Zelve.”

Mijn dappere Dragers van het licht, op een bepaald niveau is het collectieve bewustzijn van de mensheid dieper gegaan in een gevoel van afscheiding, angst voor geweld en bezorgdheid over wat de toekomst in petto heeft.
Er is echter nog een andere fijnere groef of streep van het menselijk collectief bewustzijn die overheersend wordt, want deze groeit met de dag exponentieel in kracht.

Deze deklaag van bewustzijn is doordrongen van onvoorwaardelijke liefde, hoop, verlangen naar vrede en harmonie onder de hele mensheid.
Wij vertellen jullie dat de tweede band van bewustzijn – de band van Goddelijk bewustzijn is – en het zal de schaduwen van angst en afscheiding overwinnen. De voortgang van de kosmos, binnen de evolutionaire spiraal voor de terugkeer naar een hoger bewustzijn tussen alle Facetten van de Schepping, zal niet worden uitgesteld of ontkend.

Jullie beginnen het echt te begrijpen, en het verlangen van binnen wordt sterker en meeslepender naarmate jullie hoger en hoger reiken terwijl jullie op jullie persoonlijke heilige reis zijn.
In het begin van deze Subuniversele reis hadden wij een perfecte verstandhouding en waren wij fijn op elkaar afgestemd.
Samen keren wij langzaam maar zeker terug naar die prachtige staat van Eenheid.

Ik ben jullie trouwe vriend en constante metgezel,

IK BEN AARTSENGEL MICHAEL

Via: Ronna Verzane

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

VERTALING DOOR: Anja voor wakkeremensen.org – 4 Juni 2023