woensdag 12 oktober 2022

Wat Kunnen We Weten ~ 12 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

Wat Kunnen We Weten

Door Kenneth Schmitt – 9 Oktober 2022

Als we ons kunnen voorstellen dat we in perfectie leven, zijn we al voorbij de ruimte-tijd. Binnen de ruimte-tijd leeft ons ego-bewustzijn. Hier kan geen perfectie zijn, omdat perfectie deel uitmaakt van oneindigheid. In onze verbeelding kunnen we ons afstemmen op ons innerlijk weten. Dit weten maakt deel uit van onze essentie, en het kent geen fouten. Het kan ons meenemen naar de realisatie van onze eeuwige aanwezigheid van grenzeloos bewustzijn. Verbeelding die is afgestemd op ego-bewustzijn kan dit niet realiseren. Om ruimte-tijd te overstijgen kunnen we naar binnen gaan naar ons innerlijk weten en daarop mediteren. Hier ontstaat de waarheid. Ons innerlijk weten gaat verder dan woorden en gedachten. Het is realisatie. Zo weten we wat echt is, voorbij de empirische matrix van dualiteit.

Wanneer we vragen om ware realisatie, en we ons bewust willen worden van ons innerlijk weten, kunnen we stappen ondernemen om innerlijke gevoeligheid te ontwikkelen. We kunnen leren aandacht te schenken aan de gevoelens die in een fractie van een seconde onmiddellijk opkomen bij elke ontmoeting. Dat zijn aanwijzingen over hoe we de ontmoeting moeten aanpakken. Wat we daarna voelen is een ego-reactie. Ons innerlijk weten komt voort uit de bewuste levenskracht die door ons hart stroomt. Het is onze verbinding met het universele bewustzijn.

Of onze huidige wereld nu een schepping is van het menselijk bewustzijn, of een gecomputeriseerde matrix, we nemen er deel aan, en we kunnen ons bewustzijn realiseren dat voorbij de empirische ervaring bestaat. Dit is de weg naar meesterschap over het menselijk leven. We kunnen ons absoluut afstemmen op ons onderbewuste zelf in de energie van ons hart. We krijgen het vermogen ons lichaam te regenereren en de kwaliteit van elke ontmoeting onbeperkt te sturen.

Als we ons geen perfectie kunnen voorstellen, zijn we logisch beperkt, terwijl we in onze essentie onbeperkt zijn. We hebben de controle over ons bewustzijn afgestaan aan ons ego-bewustzijn, zodat we volledig zouden kunnen deelnemen aan de menselijke ervaring. Wanneer we voelen dat we meer willen weten, voorbij onze mentale, emotionele, fysieke en psychische beperkingen, kunnen we de innerlijke reis maken. Het is een pad dat voor ieder van ons uniek is, en het is de meest opwindende reis van ons leven. Onderweg leren we hoe we in het moment kunnen leven, terwijl we in mededogen en liefde zijn. We scheppen vreugde in het leven van degenen met wie we omgaan.

Naarmate we ons een hogere dimensie van leven gaan realiseren, breidt ons bewustzijn zich uit voorbij de empirische matrix. Door het geheim van de kracht van onvoorwaardelijke liefde te leren kennen, krijgen we toegang tot de dominante scheppende kracht in het bestaan, vanwege haar positieve frequentie en amplitude. Zij kan negatieve trillingen destabiliseren en gebreken corrigeren. Zij handhaaft haar trillingsniveau in elk moment en is niet beïnvloedbaar door negativiteit. We kunnen vreugde, overvloed en vrijheid ervaren wanneer we ons afstemmen op ons innerlijk weten.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org