zaterdag 15 oktober 2022

Waarom Hebben Jullie De Moeilijkste Weg In Het Universum Gekozen? ~ 15 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Waarom Hebben Jullie De Moeilijkste Weg In Het Universum Gekozen?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 12 Oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen..

Wij zijn zo geïnteresseerd in de ascensie van de mensheid, omdat jullie ons helpen dingen te ervaren die we zonder jullie niet zouden kunnen ervaren. We slaan met groot genoegen jullie pad gade en hebben er ook deel aan als de helpers die we zijn. We willen jullie allemaal laten weten dat alles voor jullie goed zal verlopen. We willen dat jullie beseffen dat jullie in feite zelf deze werkelijkheid dromen en we nodigen jullie ook uit er bij stil te staan wat een monumentale prestatie dat is.

Jullie volgen nu het moeilijkst mogelijke pad en dat betekent dat jullie meesters zijn. Alleen meesters gaan uitdagingen aan zoals jullie doen. Jullie worden allemaal door ons geholpen omdat we dit onderkennen, omdat we jullie liefhebben en omdat we jullie beschouwen als degenen die de meeste kansen voor expansie in dit universum creëren. Dat is opwindend als je er bij stil staat, omdat alles wat jullie daar ervaren ertoe leidt dat het universum meer kansen biedt aan alle wezens die erin verblijven.

En jullie zullen alles wat jullie hebben gecreëerd op enig punt in de toekomst ervaren. We willen jullie helpen dat wat jullie creëren eerder vroeg dan laat te ervaren, en dus is dat ook ons doel. We willen dat jullie genieten van de rit en we willen dat jullie ontspannen in de verruiming van je bewustzijn, maar we willen ook dat jullie genieten van jullie creaties, waarvan het soms voelt alsof ze voor sommigen van jullie in de verre toekomst liggen. Deze creaties van jullie bestaan naast elkaar bij jullie op dit moment en wanneer je het vertrouwen hebt dat je ze zult ontvangen, kunnen jullie doen wat je moet doen. Dan kunnen jullie je leven leiden zonder angst, ongeacht of deze manifestaties je bereiken of niet.

Jullie zitten werkelijk aan het stuur daar het jullie creatie is; het is aan jullie wat voor soort leven je leidt. Ja, er is karma, en ja, er zijn contracten, maar degenen onder jullie die nu op dit moment deze transmissie ontvangen, leven al zo lang dat het meeste van jullie karma opgelost is en de meeste van jullie contracten, zo niet allemaal, vervuld zijn. Daarom zijn jullie, als vierdimensionale wezens, degenen die bepalen wat jullie nu gaan ervaren door hoe jullie voelen, hoe jullie vibreren, waar jullie je op focussen en waar jullie in geloven.

Een van de boodschappen waar we niet genoeg op kunnen hameren is dat we willen dat jullie in jezelf geloven en ook de hulp accepteren die uit de hogere werelden komt, want die hulp komt niet omdat wij denken dat jullie het niet alleen kunnen. De hulp komt omdat we graag helpen en omdat hij moet komen als jullie erom vragen. Hulp ontvangen is per slot van rekening een manifestatie; het is jullie creatie. Het is een samenwerking, een kans voor ons om contact met jullie te maken en een kans voor jullie om contact te maken met ons en met zo veel andere wezens in de hogere dimensies. Het brengt ons nader tot elkaar als een universele familie en omdat het ons allemaal nader tot elkaar brengt, brengt het ook het hele universum nader tot de Bron.Want in feite zijn we allemaal één Wezen dat doet  alsof we dat niet zijn en het allemaal verzinnen, met het doel van ervaring voor ogen.

We willen jullie er blijvend aan herinneren dat dit een universum is van vrije wil en dat jullie kunnen besluiten wat je wilt ervaren en wat niet. We zijn ontzettend blij dat we samen met jullie deze reis maken en zelfs wanneer jullie deze transmissies niet regelmatig ontvangen, vergeet dan alsjeblieft niet dat we nog steeds bij jullie zijn en op jullie letten. We houden van jullie en adoreren jullie en zullen gedurende deze reis terug naar de Bron altijd bij jullie zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org