woensdag 12 oktober 2022

The Fundamentals Of 5d Earth en hoe je je ervaring ermee kunt verbeteren ~ Aurora Ray


The Fundamentals Of 5d Earth

De fundamentals van 5D Aarde en hoe je je ervaring ermee kunt verbeteren.
Wat is de 5D aarde?
5D Aarde is een evolutionaire staat van zijn. Het is geen plek maar juist een bewustzijn dat je overal en overal kan ervaren.

De 5D aarde is er een waar je verbonden bent met alle dingen, inclusief jezelf, en elke actie die je onderneemt zal blijvend positieve resultaten opleveren voor jezelf en anderen.
Het 5D-aarde bewustzijn nodigt iedereen uit die erin gaat om zijn bewustzijn te verruimen door nieuwe manieren van denken over zichzelf, hun leven en de wereld om hen heen te verkennen.

Je kunt dit ervaren terwijl je nog steeds op deze aarde leeft - het is overal om je heen! Sterker nog, veel mensen die deze staat hebben ervaren, hebben het gevoel alsof ze er al hun hele leven in zitten - ze kunnen zich alleen maar herinneren dat ze er ooit zijn geweest.

De 5D aarde is geen plek om te bezoeken; het is waar we nu wonen. Sommigen noemen het de hemel, terwijl anderen het als thuis noemen; welke naam je het ook geeft, het heeft geen invloed op zijn kracht of authenticiteit als ervaring.

Bewustzijn is de munteenheid van 5D.
Wanneer je in de vijfde dimensie bent, is je bewustzijn de munteenheid.
Je kunt gemakkelijk je bewustzijnsniveau verhogen door te leren over verschillende aspecten van het leven en hun effecten op anderen. Zodra je iets nieuws leert, wordt het onderdeel van je kennisbasis, waardoor je verder kan uitbreiden naar andere kennisgebieden door verhoogde bewustwording uit eerdere ervaring.

Hoe hoger je niveau van bewust bewustzijn wordt, hoe meer controle over jezelf en anderen die je zult hebben omdat beslissingen gebaseerd zijn op kennis in plaats van aannames, die de neiging hebben om ons op een dwaalspoor te brengen maar ons als individu ook beperken.

Hoe meer je je bewustzijn verbreed, hoe meer kracht je zult hebben om in de vijfde dimensie te leven. Er zijn veel manieren om dit te doen, waarvan sommige even eenvoudig zijn als het beoefenen van mindfulness.

Je kunt ook lucide dromen proberen en leren hoe je lucide dromen. Je kunt allerlei methoden gebruiken voor het verkennen van bewustzijn – inclusief tanks voor zintuiglijke deprivatie – maar niemand zal veel baat hebben tenzij er een onderliggende houding van jouw kant is.

Je leeft al op 5D aarde en het wordt steeds beter. Je moet gewoon jezelf ervan laten genieten en je bewustzijn blijven uitbreiden.
Het proces van ascensie gebeurt ongeacht wat je denkt of doet. Onze planeet transformeert in een hogere frequentie, wat betekent dat we meer vreugde, vrede en liefde zullen ervaren dan ooit tevoren.

Dit kan een uitdagend concept zijn voor sommige mensen die gewend zijn om in 3D-aarde trillingen te leven waarbij de meeste dingen gebaseerd zijn op angst, schaarste en gebrek aan mentaliteit, maar het is niet vereist dat je dit begrijpt om voor jou te kunnen werken!
Het enige wat nodig is, is dat je jezelf uitbreidt buiten je huidige overtuigingen over de realiteit zodat nieuwe kansen zich kunnen openen om je doorlopende ascensiereis naar het 5D-leven te ondersteunen!

Praktische stappen om je dagelijkse leven te verbeteren en je bewustzijn te verbreden:
1) Vertraag en haal adem.
De 5D aarde is een plek van grote energie en nieuwe mogelijkheden, maar kan soms ook overweldigend zijn. Leren vertragen, diep ademhalen en focussen op je eigen geluk zal je helpen om deze nieuwe wereld op de meest positieve manier te navigeren.
Het eerste wat je kunt doen is vertragen en ademen. Hierdoor kan je op elk moment aanwezig zijn. Word je vervolgens bewust van je gedachten en gevoelens. Oordeel niet over hen; observeer ze gewoon zonder commentaar of kritiek. Wanneer je je bewust bent van jezelf, kun je kiezen hoe je reageert in plaats van te reageren.
Als je je overweldigd of angstig voelt, probeer dan elke dag 5 minuten te mediteren voordat je uit bed komt of als je 's ochtends wakker wordt. Wanneer je regelmatig meditatie beoefent, zul je merken dat je geest ontspannen en helderder wordt, wat je mindfulness helpt vergroten en je algemene gezondheid en welzijn verbeteren.

2) Laat angst, woede en schuld los.
Naarmate we naar hogere bewustzijnsniveaus gaan, wordt het makkelijker om negatieve emoties los te laten zoals angst (die vaak veroorzaakt wordt door gebrek aan vertrouwen), woede (die voortkomt uit het gevoel dat je geschonden voelt) en schuld (wanneer iemand anders verantwoordelijk lijkt voor onze problemen).
Deze drie dingen hebben de neiging om ons vast te houden in plaats van vooruit te gaan, dus zorg ervoor dat je ze niet vasthoudt! Concentreer je in plaats daarvan op wat nu plezier in je leven brengt - of dat nu iets simpels is zoals tijd doorbrengen met geliefden of leuke hobby's hebben zoals gewoon muziek luisteren.

We houden zielsveel van je.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jouw familie van licht.

A'HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie
Copyright 2022 Aurora Ray. Alle rechten voorbehouden.
DELEN AUB