woensdag 12 oktober 2022

Helen van de ziel ~ Abgail Stellar Shekinah


Focus je eerst op het helen van de ziel, want het zal de manier zijn waarop de geest & lichaam genezing volgt. In plaats van het te zien als je alleen het fysieke lichaam & uiterlijke ervaringen, relaties etc... die gerepareerd moeten worden, zorg voor je ziel & innerlijke wereld, want dit zal de sleutel zijn tot ware genezing. De ziel van een mens heeft vele lagen die verbinden met alle verschillende systemen waaronder de organen, cellen, DNA & RNA. De kleinste deeltjes & alle ruimte tussen je cellen verbinden zich met een ander aspect van je ziel.

Eén menselijk lichaam heeft miljarden, biljoenen & meer dan cellen die in staat zijn zichzelf te herstellen wanneer we hun verbinding met onze ziel begrijpen. De hersenen alleen al hebben miljardencellen die ons vertellen dat onze hersenen miljarden lagen van de ziel hebben & daarnaast heeft elke individuele cel, DNA & RNA een eigen netwerk & ziel.

Het kennen van deze informatie helpt ons in ons helende werk. Wanneer we dit niveau begrijpen van wie we zijn buiten alleen het menselijk lichaam met veel systemen, organen en cellen, beginnen we te zien dat zelfs als je elke ziekte hebt die de mensheid kent, ze genezen kunnen worden & we toegang hebben tot echte genezing van alles.

Een mens heeft een compleet zielssysteem & de sleutel tot het helen van het fysieke systeem is om contact te maken met & het zielssysteem te helen dat het krachtcentrum is. Hoe dit te doen... begin eerst met het initiëren van contact met je ziel & het vragen met een diepe waardering voor de heling waartoe het in staat is. Mantrawerk met heel je hart & ziel & het aangeven van de liefde die je voelt terwijl je je focust op wat je vraagt om te helen gedurende minstens een paar uur dagelijks basis moet niet onderschat worden omdat het je energielichaam zal veranderen.

Geef niet op. Hoe meer tijd je besteedt aan zielswerk hoe beter.
~ Abigail Stellar Shekinah ♡