woensdag 19 oktober 2022

Hoe Je Voor Te Bereiden Op Ascensie ~ 19 oktober 2022 ~ Aurora Ray


Hoe Je Voor Te Bereiden Op Ascensie

Door; Aurora Ray, 4 oktober 2022

Ascensie betekent de kans om de glorieuze bliss en schoonheid van de hogere bewustzijnsniveaus te ervaren. Het is een mooie maar uitdagende reis.

Je zal moeten leren hoe je je op dit proces voorbereidt, je zal moeten leren hoe je een stapje terug doet van het dagelijks leven en in het nu-moment gaan leven.

Voor degenen die nieuw zijn met het ascensieproces, het is een spirituele overgang van het zijn van een driedimensionaal wezens naar het worden van een vijf-dimensionaal wezen. Het is een volledige transformatie van de werkelijkheid zoals je die kent. Alles zal voor ons volmaakt op zijn plaats vallen wanneer we onszelf transformeren in ons volle potentieel.

Ascensie is een proces dat van mens tot mens verschilt. Sommige mensen hebben zich al van kinds af aan voorbereid op de ascensie, terwijl anderen pas kort aan het proces zijn begonnen om zich op deze gebeurtenis voor te bereiden. In welk stadium je ook bent in je voorbereidingsproces, er zijn bepaalde dingen waarvan je je bewust moet zijn.

Het ascensieproces brengt heel wat werk met zich mee, dus kun je het best beginnen met het opruimen van de rommel in je leven, zodat je je kunt concentreren op je klaarmaken voor ascensie. Het opruimen van de rommel zal je in staat stellen je te concentreren op meer intuïtief bewust worden zodat je je kunt verbinden met de kracht die je in je hebt en met de universele energie.

Het belangrijkste wat je kunt doen voordat het ascensieproces begint is het oude loslaten en het nieuwe omarmen. Leer angst, zorgen en ongerustheid los te laten. Vergeef jezelf en anderen. Laat je boosheid los door te vergeven. Laat de controlepatronen in je leven gaan.

Er bestaan geen fouten in het leven. Wanneer we zeggen dat we een fout hebben gemaakt, dan bedoelen we in werkelijkheid dat we er iets van geleerd hebben. We kunnen niet dezelfde fouten blijven maken omdat dat ons uiteindelijk op het neergaande pad zal brengen waarvan geen terugkeer meer mogelijk is, hoe hard we het ook proberen! Dus probeer je in plaats daarvan te concentreren op wat er mis ging of wat er goed ging; waarom je niet concentreren op het kijken naar dingen vanuit een ander perspectief? Probeer vanaf vandaag de lessen en de zegeningen te vinden in situaties die je voorheen “fout” noemde.

Bereid je voor op deze shift door te leren hoe je je aura schoonmaakt, negatieve energieën en emoties om je heen opruimt, oude karmische patronen loslaat en hoe je je weer met liefde en licht verbindt.

Wanneer je klaar bent om de sprong te maken van deze wereld naar de volgende, kun je door een periode gaan waarin je heel veel emoties voelt. Je kunt je bang, opgewonden, nerveus of zelfs onzeker voelen over wat er met je gebeurt.

Het goede nieuws is dat deze gevoelens normaal en te verwachten zijn als je op het punt staat aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Vervang angst door moed en zorgen door nieuwsgierigheid.

Wij zitten in een tijd van grote verandering. Het ascensieproces is niet eng; het is een kans om te veranderen, te groeien en te helen. Het is een kans om alle aspecten van ons leven tot een harmonieus geheel te maken.

Sta open voor het nieuwe en verwacht dat er wonderen gebeuren in je leven, zelfs als dat in het begin onwaarschijnlijk lijkt. Wanneer je je concentreert op goede vibraties, verwacht dan dat wonderen zich manifesteren op hun eigen tijd zonder je er te hard voor in te spannen of er teveel over na te denken.

Dit is een tijd om te vieren! Geniet van je vrienden, je familie, je huisdieren en andere dieren die bij je zijn in deze periode. Denk er aan dat we allemaal met elkaar verbonden zijn als één bewustzijn op Aarde in deze bijzondere tijd in de geschiedenis waarop meer mensen dan ooit tevoren hun bewustzijn verschuiven van dualiteit naar eenheidsbewustzijn!

Je kunt niet naar de hemel op aarde ascenderen als je nog verbonden bent met lagere vibraties. Je moet klaar zijn voor een verschuiving in bewustzijn door actie te ondernemen ten behoeve van jezelf en veranderingen aan te brengen die je in staat stellen naar een hogere frequentie te gaan waar je je hebt verbonden met je goddelijke doel en missie in het leven.

Ben je bewust van je gedachten, je woorden en handelingen. Vervolgens moet je proberen meer over jezelf te leren en jezelf beter te leren kennen. Ontdek je ware natuur en wie je bent.

Het is voor ons belangrijk om ons te herinneren dat we spirituele wezens zijn die een fysieke ervaring hebben op Aarde. Wij hebben een keus met betrekking tot wat we doen met onze tijd hier op Aarde. Dus moeten we wijze keuzes maken wat betreft de hoeveel tijd die we doorbrengen online tegenover offline of voor een beeldbuis zitten of in de natuur.

Ontwikkel een verbinding tussen je lichaam en je geest door te mediteren of door een andere vorm van zelf-verbeterende oefeningen (zoals ademhalingswerk of yoga). Verbind je dagelijks met Moeder Gaia! Het is belangrijk voor ons om deze verbinding tussen onze zelven te ontwikkelen zodat we ons mentaal, fysiek en spiritueel evenwichtig kunnen voelen en verbonden met elkaar en met de natuur.

Zodra deze verbinding is gemaakt, zal je verandering in jezelf zien komen, zoals positieve gevoelens die in je leven komen, die zullen leiden naar het pad van ascensie.

Je hebt het recht om te kiezen hoe je je tijd op Aarde wilt doorbrengen. Laat niemand je dicteren hoe je werkelijkheid er in de toekomst zal uitzien. We verdienen allemaal geluk en vervulling in ons leven! Laten we ons voorbereiden op ascensie zodat we een leven kunnen leven dat vol bliss en grootsheid is!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org