woensdag 19 oktober 2022

DE OOGST – Boodschap van Babaji ~ 19 oktober 2022 ~ Jahn J.Kassl


DE OOGST

Jahn J. Kassl, 18 oktober 2022

 

Boodschap van Babaji


Twijfel er geen moment aan dat uiteindelijk alles zich ten goede zal ontvouwen. Wanneer is dit einde? Ik zeg jullie: Het einde is nabij – zeer nabij!


De oogst

Twijfel geen moment!

Ga moedig je weg en je zult het doel van bevrijding bereiken!

Wat onveranderlijk is, is dat uiteindelijk het licht en de liefde zegeviert. Je handelingen, ingegeven en geboren uit je levende geest, zullen dit bewerkstelligen!

Twijfel er geen moment aan dat uiteindelijk alles zich ten goede zal ontvouwen. Wanneer is dit einde? Ik zeg jullie: Het einde is nabij – zeer nabij!

Nabij is het nieuwe begin op een Nieuwe Aarde, op de opnieuw geschapen Aarde met herboren mensen.

Er zijn entiteiten die niet geschikt zijn om naast elkaar te bestaan. Er zijn entiteiten die alleen met hun eigen voordeel bezig zijn, en er zijn mensen die onder de invloed van deze krachten staan en ze volgen tot in het verderf en de ondergang.

Twee soorten oogst

De omvang van de oogst van menselijke zielen is groot – en er zijn twee soorten oogsten:

EEN oogst van mensen die hun goddelijke bewustzijn hervinden en die terugkeren naar het licht – en de ANDERE oogst waarbij mensen precies de andere kant op lopen en zich van God afkeren en zich naar de duisternis keren. Terwijl sommigen het leven winnen, worden anderen afgescheiden en van het leven afgesneden. Op deze tweesprong staat nu ieder enkel mens.

Een proces dat al eonen lang is voorbestemd, voor een tijd die eraan komt, voor een tijd die nu is.

Geliefde mens,

Houd jezelf levend door je nabijheid tot God, vertrouw je leven toe aan God, geef je wezen over aan de goddelijke genade.

Je zult geen lijden ervaren, maar zegen en vreugde; geen kwaad zal je overkomen, maar voorspoed en geluk; het zal je niet deren wanneer de aarde beeft, wanneer er vuur uit de hemel regent en wanneer de wateren buiten hun oevers treden.

Ik ben onder jullie, gekomen om de goddelijke orde op aarde te herstellen. Jullie staan onder mijn bescherming en jullie zijn gezegend zoals de wereld gezegend is – want hemel en aarde gaan open.

Wie ogen heeft, laat hem zien; wie oren heeft, laat hem horen; wie levend is, laat hem leven – PHURO laat je inspireren!

Babaji

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org