dinsdag 11 oktober 2022

HOE DE GODDELIJKE WIL, WIJSHEID EN LIEFDE ONS OMHULLEN ~ Mieke Vulink


HOE DE GODDELIJKE WIL, WIJSHEID EN LIEFDE ONS OMHULLEN

Stel je eens voor hoe heerlijk jouw leven zou zijn als je altijd in het vertrouwen kunt zijn dat alles precies klopt wat er gebeurt. Dat je nooit meer bang of op je hoede hoeft te zijn. Dat je altijd ‘alleen maar’ jouw ziel hoeft te volgen – want je weet dat als het voor jouw ziel klopt, dat het dan ook klopt voor alle andere levende wezens op aarde.

Zo'n leven is steeds meer mogelijk naarmate je meer afgestemd raakt op jouw eigen hogere delen, die jouw persoonlijke angsten en schaduwen kunnen opnemen in hun licht. Jouw hogere delen zijn afgestemd op de goddelijke wil, wijsheid en liefde; kwaliteiten die gedragen worden in jouw Heilige Hart.

Ons hartchakra ligt niet toevallig precies op ons borstbeen, te midden van onze zeven hoofdchakra’s. Alle heilige en ontheiligde delen van onszelf ontmoeten elkaar uiteindelijk in het hart, om daar in heelheid te komen. Dáár wordt het duidelijk welke delen van onze persoonlijkheid zich ooit van het grote Liefdesveld hebben afgescheiden en in dualiteit verstrikt zijn geraakt.

Na de ondergang van het Gouden Tijdperk in Atlantis zijn de deuren naar onze hogere delen voor lange tijd dicht gegaan. Maar deze deuren/sluiers beginnen zich één voor één weer te openen. Daar reageert ons lichaam op; het maakt zich gereed om het nieuwe te ontvangen. Tegelijkertijd zullen de cellen alles eruit werken wat het nieuwe tegenwerkt. Hogere liefdesfrequenties raken onze afgesplitste persoonlijke delen aan, met diepgaande processen tot gevolg. Daar hebben we helings- en integratietijd voor nodig.

Daarbij worden we ondersteund door Ascended Masters (opgestegen Lichtmeesters), Lemurische zielen, Engelen, Lichtwezens en vele Geliefden uit andere delen van het Universum. Velen van hen hebben net als wij de volledige weg op aarde afgelegd totdat ze hun ware Goddelijkheid weer volledig konden belichamen.

Momenteel ontvangen we veel kosmische ondersteuning voor de verbinding van ons hart met het thymuschakra (en doorgaand naar het keelchakra). Het thymuschakra is ons Gods-verbindingschakra dat ongeveer drie dwarsvingers onder het halskuiltje ligt. Als deze verbinding zich opent, dan wervelt de hogere liefdesenergie vanuit ons borstgebied de wereld in.

Op veel afbeeldingen van Yeshua, Maria Magdalena en Moeder Maria met het ‘Sacré Coeur’, het Heilige Hart (bij Mother Mary ‘The Immaculate Heart’ genoemd), zie je hoe de eerste drie Stralen van het Heilige Hart werkzaam zijn; de Goddelijke Wil, Goddelijke Wijsheid en Goddelijke Liefde. Deze stralen staan onder meer onder leiding van de Opgestegen Meesters El Morya, Lord Lanto (i.s.m. Kuthumi) en Paul de Venetiaan.

We kunnen waarnemen hoe hun energie impulsen dagelijks ons DNA activeren, met enorm veel potentie voor heling en vernieuwing. Vanuit onze geest en bronverbinding gaan we heel bewust opnieuw in de stof –als eerste in onze eigen verdichte lichaamslagen - heelheid zaaien. Wij kunnen de scheppingsenergie aanwenden vanuit de allerzuiverste liefdesfrequenties, die in Lemurië nog aanwezig waren. Deze frequenties zijn voelbaar in ons heilige hart, dat verbonden is met de harten van vele Meesters. Hun leiding en aanwezigheid zal toenemen als wij daar om vragen.

Al het oude wat angst gezaaid heeft en je onderhevig aan manipulaties heeft gemaakt komt in je bewustzijn, zodat je daar licht en liefde in kunt brengen. Alle liefdevolle wijsheid en intenties die jij in jouw huidige leven verankert zullen steeds sneller heling en vernieuwing brengen. Synchroniciteit neemt toe, dingen zullen zich sneller gaan manifesteren en wat je echt, vanuit je ziel nodig hebt, zal naar je toekomen. Voel maar eens wat er innerlijk verandert zo gauw je besluit om daar op te vertrouwen!

Mieke Vulink