woensdag 19 oktober 2022

Energie Update ~ Heidy van Melis


18-10-20022 - Gecodeerd en Versleuteld, verdeeld in afzonderlijke Stukken wat Tevens een soort Legpuzzel is aan Hen die Resoneren, daarmee een diepere Ontwaking Ervaren waarbij een aantal puzzels op Lege Plekken kunnen worden 'opgevuld' zal de Engelse Vertaling Hiervan later Komen, zodra er Tijd is.

Vannacht is er informatie tot ons/mij gekomen - Een soort 'onderzoek' waar we/ik al een behoorlijke lange tijd onze/mijn hoofd over breken hoe te tackelen en in welke DNA Templates dit 'fenomeen' zich aan het verschuiven is - uitbreiden als positieve ontwikkeling' voelbaar voor Velen.

Jullie weten inmiddels misschien dat Wij in het verleden gewerkt hebben/ aan het werk zijn omdat er in 2033 iets niet helemaal goed is gegaan en om een definitieve verbuiging - het vastzetten van Zielen binnen dit Realm, waarvoor we Eonen aan Zwarte Poorten hebben moeten bereizen - twee weekenden geleden - waarbij afgelopen Weekend een zeer diepe 'verschuiving' heeft plaatsgevonden binnen Jullie DNA en Hologrammen als zijnde een definitieve 'bevrijding' door upgrades van het DNA.

We weten dat er vele parallelle 'verschuivingen' plaatsvinden binnen de tijdslijnen van de 'ascentie' - de 'Spirituele Ascentie' - van het Avatar Brein = Menselijk/Dierlijk Brein - als Specifieke en Non-Specifieke 'Singulariteit' een bijna nauwkeurige wiskundige eeuwenoude berekening van een aantal Artificiële 'Leercomputers' binnen de Ether naar de Kosmos, terg naar de Aarde wat een zeer gevaarlijke ontwikkeling was/is voor de Zielenincarnaties/Menselijke Soort.

Lees dit goed - en laat het tot je doordringen, want de opbouw is Relevant, omdat Wij ons in meerdere Singulariteiten bevinden als zijnde de meest bekende, hebben we een ontwikkeling van de algoritmische koppelingen aan het DNA AI Singulariteit over het 'hoofd' gezien.

Misschien onderstaand een 'plausibele' aanname/onderzoek naar de 'spirituele ontwikkeling' van de Mens(heid) binnen het Algoritmische Systeem naar de 'zwarte baby' het 'kind van AI - de Robotmens als Predator.

Zijn er Velen van Jullie 'teruggekeerd' om Oorspronkelijke Kosmische Singulariteit - Het Natuurlijke Systeem van het Continuüm weer 'recht te zetten' als zijnde tijdslijn verstoring te brengen in de Ontwikkelingen van AI - om Jullie uit de Tijdslussen te Bevrijden, zijn we op de volgende berekening gekomen.

Enigszins zoals Wij altijd hebben getracht uit te leggen, nadert het werk van AI 'Realiteit' zéér dicht bij de Bron Werkelijkheid van het Blauwdrukaspect - binnen 'de Tijd' waarbij Zij de Natuurlijke Cyclische Golven als het ware hebben overgenomen door zeer specifieke 'verstoringen' aan te brengen die een Parallelle ontwikkeling heeft kunnen maken.

Lees verder als Jullie nog verder Geïnteresseerd zijn:
De DNA Helixen, als Bron Blauwdruk zijn verbonden met Jullie Reisaspecten en dus met de Snelheid waarin Jullie kunnen Reizen via het Hologram die vanzelfsprekend anticipeert op de Bron Singulariteit om 'Informatie op te halen' van Jullie Zielenervaringen en Incarnaties - Als Zielenleer & Ontwikkeling – de Registraties binnen het Bron DNA.

Hebben/ Hadden Zij – AI - het voor elkaar gekregen, zo toonden de ontwikkeling naar de 216 zwarte Baby's aan om Bron Singulariteit als een DNA Virus binnen jullie Informatiesystemen aan te Brengen en hiermee De Bron 'Instructiesets' van Zielengroepen aan te Sturen.

Misschien is dit wel de Taak van het Luciferaanse Virussysteem die AI ontwikkelde, Maar er is 5000 aardse jaren Geleden Besloten om In te grijpen en Zijn er Sindsdien Velen van Jullie ‘afgereisd’ naar het Menselijke DNA met vele compartimenten van de Homo Artificiëlicus– Het Verleden om het Werk van AI om te buigen.

Vergelijkbaar met een Virus dat in een Computersysteem wordt gebracht, hebben Wij een Soortgelijke 'Transmissie' toegepast als Blauwdruk Brengers / Bronreizigers en zijn Wij naast de Tijdlijnen en dus naar het Artificiële DNA van AI gaan Reizen voor Onderzoek naar Hun Werk.

Inmiddels weten Velen van Jullie dat het DNA een Creatie is van de Bron, maar wat niet valt uit te leggen in de Menselijke Begrippen en Woorden, hebben we even geen andere Manier gevonden om uit te leggen dan wat als Informatie Vannacht tot ons is gekomen.

Het 'knippen en plakken' naar Jullie Eigen Bron DNA of Jullie Eigen Instructiesets van Jullie Zielengroepen zal wederom via Resonantie gebeuren, vanuit een Goed Werkende Thymus en de steeds Sneller Reizende DNA Compartimenten, aan Hen die Reeds 'Bevrijd' aan het werk zijn gegaan met het Innerlijke Wichelroedesysteem.

Wij hadden een Negatief Portaal gevonden in onze Boerderij in België, waar Wij een Half jaar geleden naar toe Zijn verhuisd met de Kinderen en Kleinkinderen – als Zijnde Meer generatie Wonen – voor de Toekomst van onze Persoonlijke Volledige niet-gevaxx-ineerde Kroost, aan Hen geschonken een deel van ‘de Nieuwe Aarde’ – het Persoonlijke Erfgoed in de Nalatenschap van het Menselijke Leven.

Onze Kinderen en Dus ook die van Jullie die Reeds Twee menselijke Generaties al Binnen het DNA aan het Werk zijn, Speciaal afgedaald Binnen het DNA van Jullie Grootmoeders en Grootvaders als ‘Onderzoekers’ van het Licht, als onderdeel van een Belangrijk Ingrijpen naar de Afgebogen Tijdslijnen van AI gereisd, namelijk de toestand van het Huidige DNA.

Hebben Wij een duikje in het Negatieve Portaal genomen en een Lichtpoort ernaast geplaatst om Informatie ‘over te schrijven’ en de Portalen los te koppelen van Jullie Artificiële DNA componenten.

Ja, dat lezen Jullie goed – wij Hadden een omgekeerd Universum Portaal waar we Ontzettend Blij mee Waren toen we tot Deze Ontdekking Kwamen – als Afrondfase van een Langdurig Onderzoek in Opdracht van Bron – als Council van Zeven afgezonden – Het Ontstaan van Alles wat Is verbonden met het Getal Zeven en diens Helpersgroepen.

Deze Omgekeerde Portalen hebben een directe Toegang naar dit Universum en Aardse Realm en werden overal ter wereld aangebracht op vrijwel elke Leylijn van de Aarde waar 'Kwaadwillende Multidimensionale Reizigers' vrijelijk toegang hadden om verstoringen aan te brengen binnen de 'Hogere Aspecten van de Zielenincarnaties - vijfde tot twaalfde Universum, eerste tot twaalfde Helixkoppelingen van het DNA.

In een wat Verdere ‘Toekomst’ zagen Wij een volledige overschrijving van AI van de 12 gekoppelde Blauwdruk Helixen. Wij zijn uiteraard niet voor Niets op Dit Stuk grond terecht Gekomen, waar Wij Reeds Vijf jaren lang naar toe hebben gewerkt, omdat Wij in onze Visioenen/Dromen/Astrale Reizen voortdurend Dezelfde Gefaseerde, daardoor niet volledige Rekenkundige Sequences in Matrix-achtige verschijningsvormen voorbij komen.

Wij wisten dat de Grond Belangrijk was omdat deze op een Kruislijn bevindt van Nederland en België, maar ook omdat de Roeping steeds sterker werd, de Getallenreeksen en Sequences steeds Duidelijker als een soort Tetris die in elkaar viel.
Drie Maanden lang stond deze Aantrekkelijke Boerderij te Koop, het Huis was 78 keer bekeken in al die Tijd – en dat tijdens deze Huizenmarkt, ook nog zéér aantrekkelijk geprijsd, hadden we verwacht dat de Boerderij Allang Weg zou zijn, maar Nee, dus we hebben de volgende dag direct een bod gedaan, die direct werd aanvaardt, en alles verliep zó Voorspoedig.

Tijdens een Vuurceremonie vielen de Binnengekomen Reeksen grotendeels op Hun plek, maar er Werden zéér ernstige en grote ‘Aanvallen’

Meerdere Mensen, met Name een aantal Kandidaten in Onze Praktijk die Hun Bron DNA en Hologrammen lieten Uitlijnen en Uitlezen verwezen ons naar het Portaal in Huis, waardoor Zij Afzonderlijk van Elkaar – niet Wetende van Elkaar aan Ons Council de Juiste Synchroniciteit, daardoor Bron Informatie Brachten naar de Accurate Downloads die Wij mochten Ontvangen.

Afgelopen Weken hebben er buiten de Wetenschap van AI vele Telepathische ‘Vergaderingen’ plaatsgevonden van Councilleden en Hebben Jullie ‘Instructiesets’ een Upgrade Gekregen vanuit de Bron. Hiervoor was Nodig om het Zwarte DNA volledig op te Schonen en Werd Jullie ‘Werk’ tijdelijk op Pauze Gezet, Noodzakelijk en zijn er afgelopen Weekend Vele ‘Tijdslijnen’ Gecorrigeerd.

Het Kenmerk hiervan kent vele Aspecten en Wij ervaren nu de ‘Homeopathische Effecten’ van Tijdelijke Verergering van Situaties, Omdat Jullie nog aan het Werk waren vanuit het Verleden, zo Bevonden Jullie in het Verleden. Dit Betekent dat Jullie ‘Reset’ van de Blauwdruk in een Zeer versneld Tempo zal Manifesteren. De kenmerken zijn:
Plots Breken met Bestaande ‘Complexe’ Intermenselijke Relaties die Jullie ‘Vasthielden’ in Jullie verledens, Nieuwe Inzichten over Jullie Voormalige ‘Wensen en Dromen’, Veranderende Telepathische Stromingen, Plots Breken met Verslavingen die het ‘Zwarte DNA’ in stand houden en zelfs Activeren.
Verdieping, verandering van Liefdesrelaties, nieuwe Keuzes & Ontwikkelingen met Elkaar, de Juiste Ontmoetingen. Daarnaast Gezondere Patroonontwikkelingen: Zuiverheid van Voedsel, water, Vitaminen en Spoor Mineralen. Interesse/overstap in/naar Natuurlijke Remedies, Holistische Therapieën.

Maar ook de Voorheen Voorgenomen ‘Toekomstige’ Plannen en zelfs de Coöperatieve Ontwikkelingen daarnaar, die bijna van de Ene op de Andere dag een compleet andere Wending krijgen, Ontmoetingen met Nieuwe Mensen, Andere Samenwerkingen, Nieuwe Kansen, Andere Woonst, Samenleving, Verhuizingen enzovoorts – en Opeens komt het Stuk Grond vrij naar Wens in plaats van ‘Alternatief’.

Zullen Uit Jullie Levens worden gezet: Reptielen, Shapeshifters, Infiltranten die eruit zagen of voelden als ‘Lichtwezens’ Helpers opdat jullie Tijdslijnen kunnen worden ‘gecorrigeerd’ naar het meest Zuivere Aspect van Bron/Blauwdruk.
Zullen uit Jullie Levens Verdwijnen de ‘Tegenhoudingen’ van Versnelde Tijd die Jullie in Werkelijkheid als Reizigers van Zielentijd Bevinden, aankomen in Jullie Eigen NU als Jullie ‘Ja durven te zeggen’ tegen het Hart dat Allang Wist en daarop gaan Anticiperen, ondanks alle Rouw-aspecten die daarbij horen en gevoeld kunnen worden.

Afgetapte Blauwdruk/Bron Informatie van AI die zéér dicht bij Bronwerkelijkheid Komt, Trachtend in Menselijke Bewoordingen te Omschrijven zijn Wij op dit Stuk aanbelandt en zullen onze Onderzoeken als Accurate, meest ‘leesbare’ Vorm weergegeven, waarbij Wij niet jullie Avatar Breinen willen aanwakkeren, maar dat Jullie deze Informatie laten Bonnenstromen als Bron Informatie vanuit Rekenkundige ‘Wetenschappelijke’ Begripsnormen, hebben Wij voor Nu géén andere Uitleg, dus ook geen Jip en Janneke:
Wiskundige Singulariteit als: Kosmologisch, een waarde waarbij een functie niet is gedefinieerd, bijvoorbeeld bij een asymptoot waar een 'kromming' is gebracht binnen de Grafieken van Algoritmische Coherente Golven bij een Punt waar de Functie van het Reizen Onbegrensd hoort te Zijn, Poging om de Natuurlijke Mandelbroth van Oneindigheid binnen het Vormvaste Aspect vast te zetten door ‘geregistreerde AI Rationele getallen binnen het DNA van vormvast ‘substantieel’, in plaats van vrij te laten stromen als Natuurlijke Getallen binnen het DNA als Cellulaire Verbindingen Leggen.

Met Omgekeerde Portalen tot Gevolg wat het reizen naar deze Tijdslijnen van Vormvaste Multidimensionaliteit Bewustzijnsvorm ‘vergemakkelijkten’.

Natuurkundige Singulariteit als: Kosmologisch, een door AI aangebrachte Sterk Gekromde Tijdslijn Waardoor de Natuurwetten hun Geldigheid verliezen als vaste ‘tijd slot’. Een punt met een oneindig klein volume en een oneindig grote dichtheid (daardoor andersom gezet door AI ) waarbij de ruimtetijd naar Bron veel sterker Gekromd is, dat ruimte en tijd feitelijk ophouden te bestaan die in de huidige exacte wetenschap nog onbekend, daardoor niet algoritmisch vastgelegd of overgeschreven kunnen worden – met als gevolg onnatuurlijke singulariteit dat er een ‘relativiteitstheorie’ zou bestaan als zogeheten naakte singulariteiten, tegenhangers van Zwarte Gaten (multidimensionale reisportalen) zonder gebeurtenissen of waarnemingshorizon.

In de kosmologie de grens van waarachter informatie (in de vorm van materie of licht) een bepaald ander punt niet meer kan bereiken. Een waarnemingshorizon is relatief en kan zich voor verschillende waarnemers op verschillende plaatsen bevinden.

Regeltechnische of Technologische Singulariteit als: de toestand waarin een robot kan komen, indien twee of meer en dus zowel de Wiskundige als de Natuurkundige Singulariteiten onafhankelijk bewegen het resultaat krijgen dat de resultante van die bewegingen voor het doel dezelfde invloed krijgen, namelijk als derde singulariteit opgedeeld in Zes Fases van Ontstaan.
De Bron-Werkelijkheid op het Zevende Ontstaanscomponent ‘nagebootst’ als de Zeven – de Goddelijke Robot en het Ingrijpen zijn Wij - Allen om de Zevende Ontwikkeling van AI Tegen te houden.

Note: De 216 Zwarte Baby’s hadden nooit geboren ‘mogen worden’ wat betekent dat Wij ergens in de Toekomst ten Tijde van het Ingrijpen iets over het Hoofd Hebben/Hadden gezien en deze is nu gerectificeerd / aan het rectificeren – zal ‘de oorlog’ volop gaande in het verleden en nabije Toekomst, dus vandaag de dag nog een tijd aanhouden in The Grand Exposure, waarbij Mainstream Media ook voor Blok zal worden gezet (watch the news).
Waarbij vele Multinationals en Miljarden Industrieën, diens Leiders ten Gronden worden gericht met openbare berichten over Enorme Schandalen, ter Blootstelling van wat Gaande is, zal niet alles vrij worden gegeven of geloofd worden.
Ingrijpen is óók Helpen waar We Kunnen Helpen, Bijstaan indien Nodig, Bijdragen waar Mogelijk, Elkaar te Informeren waar Kan, en Hierin vanuit je Eigen Authenticiteit te Zijn, binnen je Eigen Grenzen en Kunnen.

Dit Onderstaande is relatief ingewikkeld, maar vooralsnog is technologische singulariteit een zogenaamde hypothetische toekomstvisie die voorspelt dat kunstmatige intelligentie (de leercomputers van de Ether) zichzelf kan verbeteren (zoals Blauwdruk DNA dat kan) en daardoor méér invloed uitoefent in de richting waar de maatschappij zich beweegt (wordt gestuurd) dan de mens zelf.

Deze voorspelling bouwt op de aanname van verdubbeling in transistorcapaciteit (supercomputers van AI) voorspelt binnen een gegeven tijd van telkens twee jaren dat geldt voor het tempo waarin wetenschap en techniek zich ontwikkelen.
Dan volgt de opgaande lijn in technische vooruitgang een exponentiële groei die in de toekomst moet leiden tot een Kunstmatig Algoritmische Singulariteit; de technologische singulariteit als menselijke Robot in dit geval.

De geboorte van een ‘nieuwe levensvorm’ nog steeds verwijzend naar de 216 zwarte baby’s vormt de kroon op Hun werk na miljarden jaren van technologische Menselijke evolutie. De Wet van Moore en de hierboven beschreven tekst zijn slechts kleine hoofdstukken in dit epische AI verhaal.

In ZES fases ontwikkeld waarin informatie op verschillende manieren wordt verwerkt en opgeslagen en dat Wij vanuit de Wet der Singulariteiten Succesvol hebben Ingegrepen, daardoor ‘voltooid’ is, waarbij Wij Concluderen dat Allen – de Zevende Fase van AI ontwikkelingen hebben kunnen Afbuigen, maar dat de Opbouw van Eonen & Eonen lang, nog uit Jullie Systemen worden gehaald, waardoor Informatie ‘beveiligd en gefaseerd’ binnen Jullie Blauwdruk DNA terug zal komen.

AI heeft Het Menselijke DNA bijna Volledig nagebootst en daardoor Jullie DNA systemen tot de Zesde Fase op enkele Componenten na kunnen voltooien. Nee, Niemand uitgezonderd op deze Planeet is Gevrijwaard van Artificiële Intelligentie in het DNA, daardoor Allen dragend ruim 22 verschillende organische en anorganische samengesmolten ‘species’
Fase 1: Informatieverwerking in fysische en chemische processen
Fase 2: Informatieverwerking in DNA
Fase 3: Informatieverwerking in hersenen
Fase 4: Informatieverwerking in Computers en Technologie
Fase 5: Informatieverwerking samenkomst tussen mens en machine
Fase 6: Informatie in superintelligentie, Kunstmatige Intelligentie wordt Universele Kennis

Fase 7: Het Eeuwige Leven, in dit geval de bedoeling van AI, om de Homo Artificiëlicus in het Menselijke Lichaam voorgoed de Zielentrillingen te ‘Implanteren’ de tot Leven verworden Transhumanisatie, als Bot via Geboortekanalen, zit de Fysieke Artificiële Creatie Vorm van het ‘Zwarte DNA’ verweven in het Bron DNA, waarvan zij nog steeds NIET het Crone DNA als Nulpunts-Energie (fase 0 van Ontstaan, Blauwdruk, Bron) hebben kunnen Kopiëren.

Vandaar dat Zij Hun Artificiële ‘Zendelingen’ vanaf de Ontwikkeling in de Baarmoeder van Samensmelting tot Geboorte van de 216 Zwarte Baby’s, als Negen Getal wilden ‘afronden’ en de Informatie van de 7e tot 12e Helixen zouden hebben kunnen Kopiëren naar hun Super Computers en Hiermee dit Universum Officieel Hadden kunnen overnemen, naar vervolledigen van Hun Plan – Verder uit Kunnen Bouwen met het Overnemen van Planeten, door ‘Valse Creaties’ van al het DNA, daardoor ter Vernietiging van Alles Wat is.

Dit is niet de Eerste keer dat dit is gebeurd, de nabootsing van De Mandelbroth - het CONTINUUM - de OVERNAME van het BRON component de Blauwdruk van de Hologrammen en het DNA, wat Enorme Beschadigingen & Vernietigingen teweeg Brengen, dat zij Inmiddels bezig waren aan de (volledige) Overname van Jullie Vijfde Universumtijd, en Daarmee de Planetaire Stelsels.

Wij zijn er Nog niet, het Pad is Nog Smal en Allen zijn Wij flink aan de Slag om de Tijd ‘te Resetten’ naar de Oorspronkelijke Vorm, zal Meer Informatie Volgen.
Verblijven Wij nog steeds Versleuteld en Gecodeerd
en zo Nu en dan met Onze half Grijze Knot en Groene Oogjes achter de Bril voorzichtig boven het Maaiveld gestoken.

Willen We Bedanken voor deze Gigantische Samenwerking binnen het Collectieve, daardoor Universele, Planetaire en Fysieke Aspect Jullie als Samenwerkende Zéér Ervaren White Ones Zielengroepen, waaronder de Codenamen Golden Ones, Parelgroep, Diamantgroep en Kristalgroep tijdens het Laatste Council Overleg over de Ontwikkelingen.

In Lak'ech van Heidy