zaterdag 1 oktober 2022

EEN SPECIALE BOODSCHAP AAN ALLE GENEZERS DIE DE MENSHEID VERSTERKEN ~ Elizabeth Peru


EEN SPECIALE BOODSCHAP AAN ALLE GENEZERS DIE DE MENSHEID VERSTERKEN

Mooie Zielen van Het Licht, De afgelopen 4 weken waren een energetisch turbulente periode. Terwijl je elke dag komt opdagen om jezelf en je gemeenschappen voorwaarts te leiden in liefde en hoger weten, heb je een enorme verandering ondergaan.

Je energielichaam is lichter geworden, fijner in vibratie en dat betekent dat je fysieke lichaam (dat het laatste, dichtste niveau is om te verschuiven) zichzelf ook opnieuw moet vormen.
Dit kan vaak een pijnlijk proces zijn. Het is als een wedergeboorte...
Onthoud, als je een genezer bent, iemand die ervoor kiest om de mensheid te helpen om contact te maken met hun goddelijke zielswaarheid (er zijn miljoenen van ons), HOU en eer het werk dat je doet. Zorg voor jezelf. Genezers hebben ook genezing nodig.

Je zult vaak de dupe worden van energieveranderingen voor anderen; lang voordat ze ooit doorsijpelen naar de algemene bevolking. Je bent een WEGVOORBEREIDER.

Degene die zijn hand opsteekt om eerst naar buiten te gaan, nieuw terrein te ervaren en dan verslag uit te brengen en degenen te begeleiden die daarna komen. Het is wat we doen. En we zouden niet anders willen.

Ik eer je. Alle macht voor jou