zaterdag 1 oktober 2022

De verschuiving: je innerlijke licht, het elektriciteitsnet ~ Kejraj


De verschuiving: je innerlijke licht, het elektriciteitsnet

Gegroet vrienden! Van hart tot hart op dit moment spreken we, ik ben Kejraj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt, want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem af op het lichtin jezelf.

De grotere aspecten van de verschuiving blijven zich binnenin je wezen ontvouwen. Het opruimen en transmuteren van de oude energieën, evenals het volledig loslaten van datgene wat de nieuwe jij niet langer dient. De nieuwe versie van jou, van een hoger bewustzijn en een dieper begrip van het scheppingsverhaal.

Elke dag stem je meer af op je Ziel, waardoor het naar voren kan komen, waardoor je vermogens worden vergroot, vooral die van vergeving en liefde. Terwijl je meer focus legt op het creëren van het nieuwe, in plaats van te rouwen en bang te zijn voor wat er van het oude kan worden.
De duistere spelers van de driedimensionale wereld zijn zich terdege bewust van de verschuiving en zijn zich bewust van degenen die veel lichtwerk doen om de nieuwe realiteit te manifesteren. Dus ook zij hebben hun spel opgevoerd en gaan door met het versnellen van hun processen naar wereldheerschappij, in de hoop op de een of andere manier de verschuiving van de mensheid en de aarde naar de vijfde dimensie te voorkomen. We grinniken terwijl we de laatste zin schrijven, want we weten in feite dat het gewoon niet kan.

Er is niets dat het duister kan doen dat een einde zou maken aan de verschuiving. Want de Goddelijke Bron heeft verordend dat de verschuiving zal plaatsvinden en ook in een iets sneller tempo vooruit zal gaan dan voorgaande keren. Dit maakt deel uit van het Goddelijke Plan van het Universum dat de Schepper heeft uiteengezet. En aangezien wat er op aarde gebeurt een impact heeft op de melkweg en daarbuiten, zal niets het Goddelijke Plan in de weg staan.

Omdat het duister koppig is, hebben ze millennia lang alles geprobeerd wat ze maar konden bedenken om hun doelen te bereiken. Alles wat ze naar de wereld hebben gegooid, heeft het proces alleen maar vertraagd, alleen het onvermijdelijke vertraagd.

Ze hebben het maken en vrijgeven van virussen voorlopig opgegeven. De mensen hebben 'de interesse verloren' in dat soort spellen. En velen speelden om te beginnen niet mee.
De verzetsbeweging tegen de duistere marionetten moet sterker worden. Jullie moeten standvastig blijven, degenen onder jullie die weigerden mee te doen aan de 'plandemische' spellen en de regels niet volgden, het is tijd om meer te doen, te delen en anderen voor te bereiden met wat je weet. Stuur een duidelijke boodschap naar uw lokale en staatsleiders, dat u geen onrechtvaardige acties van de marionetten tolereert.

De volgende plot van de ondeugende spelers is een poging om het elektriciteitsnet neer te halen. Dit kan in veel delen van de wereld voorkomen, met name in Europa en de VS. Ze willen dat de bevolking zich overgeeft en alles overhandigen wat ze hebben als je wilt dat de elektriciteit wordt hersteld.

We herinneren je eraan dat, net als veel van hun andere plannen, ook dit averechts zal werken. Hoewel ze hierin kunnen slagen, zal het tijdelijk zijn. Het is iets dat maar twee tot vier dagen zou duren. Ze willen totale duisternis. En misschien krijgen ze hun wens, zoals we al een paar dagen zeiden. De uren van duisternis zullen echter door de White Hats worden gebruikt om de entiteiten bijeen te drijven waarvan de tronen nu een totale ondergang tegemoet gaan.

De verloren entiteiten hebben altijd het feit genegeerd dat mensen niet alleen zijn op deze reis. En dit wil niet zeggen dat mensen redders of hulp van andere wereldse krachten nodig hebben, of het nu engelachtige wezens zijn of welwillende buitenaardse wezens. We geven alleen aan dat de hulp er is als ingrijpen absoluut noodzakelijk is. Zoals altijd, vergeet niet dat jullie een vrije wil hebben, en jullie vragen om hulp staat de hogere dimensionale wezens toe om in bepaalde gevallen tussenbeide te komen.

Dus als de elektriciteit uitvalt, de wereld donker is, geen tv of radio om iets te melden, kan iemand gewoon binnenstappen en de lucht verlichten, terwijl hij tegelijkertijd het elektriciteitsnet draadloos aanzet. Dit zou de Galactische Federatie van Licht zijn. Stel je het ontwaken voor dat dit zou veroorzaken, wereldwijd.

De mensheid zal niet in het ongewisse blijven. Want de nieuwe energieën die de planeet binnenkomen, raken jullie harten en helpen velen het licht en de liefde die jullie binnenin vasthouden te realiseren. Dit verandert de wereld. Hoe meer mensen ontwaken voor deze waarheid, ontwaken voor hun innerlijke licht, hoe meer de frequentie van de planeet verandert, stijgt en de verschuiving naar de vijfde dimensie zich in harmonie ontvouwt.

Onthoud dat je dagelijkse gebeden en meditaties een enorme impact hebben op het voorkomen van de plannen van het duister en het creëren van een groter lichtquotiënt op aarde.
Er staan ​​u zeer spannende dagen te wachten. Vanuit een hoger perspectief is het proces van verheffing naar de vijfde dimensie al voltooid. Daarom hebben we gezegd dat jullie in de laatste dagen van de oude driedimensionale werkelijkheid zijn.

Er zijn meer veranderingen te manifesteren in de fysieke, noodzakelijke gebeurtenissen en aanpassingen voorafgaand aan de krachtige golf van licht, die de mensheid in de nieuwe realiteit van het paradijs zal brengen. Dit is begonnen.
Het licht dat je binnenin vasthoudt, zal je leiden naar de realiteit van vrede en voorspoed waar je echt naar verlangt.