dinsdag 25 oktober 2022

De klimaatmanipulaties, -misleiding en -LEUGENS..! by GuidoJ. Posted on 19 oktober 2022

De klimaatmanipulaties, -misleiding en -LEUGENS..!


Kan het zijn dat de hele klimaatdiscussie volstrekte idiotie is, in de zin van dat niemand écht weet wat er speelt. Hoe kun je in dat geval dan lopen schreeuwen dat ‘we de boosdoeners’ zijn en dat ‘we dienen te beseffen hoe laat het is’..? Natuurlijk is het mogelijk en zelfs aannemelijk dat er ‘IETS’ met het klimaat wereldwijd aan de hand is.. Maar is dan -en dat is de volgende idiotie- de SCHULD hiervan..? Wetenschappers over de hele wereld, die waarschuwen voor de misleidingen, manipulaties en regelrechte leugens, worden, net als in het geval van COVID-19, als onzinnigen’ weggezet.. Zij snappen er niks van.. ZIJ ZIJN DE SCHULDIGEN, omdat ze het ‘handelen tégen de klimaatverandering’ blokkeren..

Zo lang deze site bestaat, komen berichten voorbij van grote misleidingen, leugens en fundamentele manipulaties. Wanneer je vaker deze site bezoekt, zul je beseffen, dat er groeperingen op de Aarde leven, die VOOR NIETS TERUGSCHRIKKEN.. Sterke, hele sterke verhalen construeren, om ons een GROTE LEUGEN op de mouw te spelden, die verkleed gaat als ‘waarheid’.. Maar de échte WAARHEID blijft door al deze manipulatieve kunsten, verborgen, voor hen die Kijken en niets Zien, en Luisteren maar niets Horen..! En jij? De WAARHEID ligt verborgen onder een berg leugens.

En natuurlijk zijn er mensen, de te goeder trouw zijn, de mensen die misleid zijn en de leugens voor zoete koek/waarheid aannemen. Mensen die vergeten zijn, dat de leiders ‘ook maar’ mensen zijn. Mensen die dubbele agenda’s voeren, die ze uiteraard verbergen..! Politici die één grote rotzooi maken in dit land en vervolgens roepen ‘Build Back Better’… Die rotzooi máken ze, door niet of nauwelijks functioneel in te grijpen in ondermijnende processen. Zoals een energiecrisis, zoals een vluchtelingencrisis, zoals in een inflatiecrisis… Zoals in een KLIMAATCRISIS.. Die laatste is er niet, maar het omarmen van leugens, misleidingen en manipulaties op dit thema, maakt dat het ook een ROTZOOI-tje wordt..

Hieronder proberen we kort de hoofdpunten op een rij te zetten, op grond waarvan JIJ in staat bent, je vraagtekens te zetten bij ‘de klimaatverandering’.. Gezond nadenken en je afvragen ‘waarom’, zullen je perspectief veranderen en je helpen een GEZONDE KOERS te gaan varen. Luister naar de wetenschappers die ons waarschuwen voor misleiding, manipulaties, halve waarheden en hele leugens..! Veel artikelen hier op de site om deze klimaatONZIN te begrijpen, veel info om je GEZOND te voeden met degelijk INFO.

Op 30 oktober hebben we de eer, dr. Ferdinand Meeus als spreker te ontvangen, die over dit klimaatverhaal gaat spreken. Over die manipulaties, die misleidingen, halve waarheden en hele leugens..! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus als je deze chemicus/deskundige het hele verhaal wilt horen vertellen, wees welkom. (HIER alle info!)
x

* * *

De klimaatmanipulaties, -misleiding,

HALVE waarheden en HELE LEUGENS..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Het is werkelijk ongelooflijk, want regelmatig menen wij een soort ‘schizofrenie’ bij onszelf te bespeuren, als gevolg van de VOLSTREKT TEGENSTRIJDIGE INFO die ons bereikt. Wat moet je geloven, wat is de juiste versie van de berichten die een ‘waarheid’ prediken, de fundamentele angst bij ons neerleggen, als zou de wereld vergaan.. Het klimaat is fundamenteel aan het veranderen, dát is het motto.En wee je gebeente als je ook maar een beetje twijfelt aan dit adagium.. Het dient boven je bed te worden gespijkerd, zodat je ’s ochtends als eerste en ’s avonds als laatste, deze ‘waarheid’ IN je systeem brandt..

Hoe is het mogelijk dat de wetenschap, die toch voor velen de laatste ‘houvast’ biedt, steeds meer wordt gespleten door WELLES/NIETES.. En hoe is het mogelijk dat wetenschappers die een uiterst erudiet en goed-gefundeerd verhaal vertellen, met uiteraard alle wetenschappelijke onderbouwing, worden GEPIEPELD en gebashed, alsof het kleuters zijn, die door papa of mama worden bestraft.

Zo is er de bizarre klimaatdiscussie, waarin opgenomen de hele stikstof-problematiek.. Hoe is het mogelijk dat wetenschappers het aandurven, specifiek HUN lezing van de klimaatverandering, die er wel degelijk is, als de énige juiste te presenteren. Alleen al voor het interpreteren en verzamelen van wetenschappelijk bewijsmateriaal rondom de ZEKERHEID van klimaatverandering, zijn rond de 30 wetenschappelijke disciplines nodig..!!

Zo zijn er geologen, glaciologen, vulcanologen, oceanografen, seismologen, meteorologen, fysici, wiskundigen, biologen, statistici, klimatologen, chemici, en vele andere disciplines nodig, om de huidige, historische en toekomstige klimaat-facetten in beeld te brengen. Hoe komen die mensen ooit tot consensus..? Jaja, er is het IPCC, een wereldwijde organisatie, die al deze zaken tracht te bundelen en tot ‘gemeenschappelijke consensus’ te komen.

IPCC staat voor ‘The Intergovernmental Panel on Climate Change’ en precies dát is wat het is. Een PANEL dat geacht wordt, als speciaal onderdeel van de VN, de wetenschappelijke data rondom klimaatverandering TOEGANKELIJK te maken.

De activiteiten van het IPCC

De belangrijkste activiteit van het IPCC is het opstellen van rapporten waarin de stand van de kennis over klimaatverandering wordt beoordeeld. Hiertoe behoren evaluatierapporten, speciale rapporten en methodologierapporten.
Om dit werkprogramma uit te voeren houdt het IPCC vergaderingen van zijn regeringsvertegenwoordigers, die bijeenkomen in plenaire zittingen van het Panel of de IPCC-werkgroepen om rapporten goed te keuren, aan te nemen en te aanvaarden.

De plenaire vergaderingen van het IPCC bepalen ook het werkprogramma van het IPCC en andere zaken, zoals de begroting en de hoofdlijnen van de rapporten. Het IPCC-bureau komt regelmatig bijeen om het panel te adviseren over de wetenschappelijke en technische aspecten van zijn werk.

Het IPCC organiseert verkennende vergaderingen van deskundigen en bijeenkomsten van hoofdauteurs ter voorbereiding van rapporten. Het organiseert vergaderingen van deskundigen en workshops over verschillende onderwerpen ter ondersteuning van zijn werkprogramma en publiceert de verslagen van deze vergaderingen.

Om zijn bevindingen bekend te maken en zijn werk toe te lichten, neemt het IPCC deel aan door het IPCC georganiseerde of door andere organisaties georganiseerde outreach-activiteiten en levert het sprekers voor andere conferenties.

Maar er is veel rumoer rondom deze instantie, dit ‘panel’..
We kunnen hier heel uitgebreid van alles laten zien, op grond waarvan je de conclusie mét ons moet trekken, dat het IPCC een instantie is, die op Z’N MINST corrupt is. Dat is nogal wat natuurlijk, maar we bedoelen corrupt als in ‘niet onafhankelijk‘ en ‘beïnvloedbaar’ en ‘een dubbele agenda’ voerend. Veel wetenschappers die kritisch zijn, worden deels of helemaal niet gehoord.

Het resultaat is een rapportage van dit panel, die op z’n zachts gezegd, uiterst soft is. Een rapportage waarover wereldwijde, felle discussies worden gevoerd. En dátgene wat als ‘waarheid’ in de media verschijnt, gaat VOORBIJ AAN DE ESSENTIE van die klimaatpanel, namelijk dat er GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE CONSENSUS is.

Daarenboven zijn de vele BEWEZEN FRAUDE-GEVALLEN natuurlijk geen aanbeveling om de conclusies van het panel te omarmen..! Deze fraude toont, en dat is geen raket-wetenschap, keihard een verborgen, dubbele agenda.. Die wordt al zichtbaar, wanneer we de wereldwijde inspanningen zien om mensen te knechten, hun vrijheden af te (gaan) nemen, middels bijvoorbeeld het invoeren van een CO2-paspoort, dat je gelijk kunt stellen aan het vaccinatie-paspoort..!

Natuurlijke klimaatverandering…!?
Weleens bij stil gestaan? Dat het klimaat al duizenden keren is veranderd..? Heb je niet geleerd op school over een ijstijd, waarbij de zeeën maar liefst 120 meter lager lagen en het oceaan/poolijs over Nederland lag..? Ja toch? En kwam dat door al die industrie, vrachtwagens en vliegtuigen in de ijstijd..? Natuurlijke klimaatverandering wordt zelden of nooit genoemd als optie in deze IDIOTE KLIMAATDISCUSSIE..!

En toch zijn dáár nou juist STEVIGE BEWIJZEN voor. Afgeknaagde boomstammen bijvoorbeeld, die ONDER een gletsjer vandaan, tevoorschijn komen, door de smeltende ijslaag.. Of spreken we hier over ijsbevers, die gaten hebben gegraven naar deze boomstammen. Zo zijn er voorbeelden te over, maar die schijnen weer niet te mogen dienen als indirect bewijs dat de Aarde in haar evolutie al vele, vele klimaatveranderingen onderging..

Een kleine blik in de verborgen agenda van de angstzaaiers, de paniekschoppers..? Een van de meest (financieel) krachtige ontwrichters van de huidige maatschappelijke, globale infrastructuur..

De IPCC-fraude doet de balans voor ons HELEMAAL omslaan..
Tja, kijken we nu naar de strapatsen van ene Hugo de Jonge in Nederland, rondom het ingevoerd krijgen van een Coronapaspoort, dat DIGITAAL diende te worden uitgevoerd, via je ‘smart’-phone oh zo makkelijk te bedienen.. Privacy geen probleem, want het ging om het bestrijden van… En dan ineens was er ene professor Barbara Baarsma, die pleitte, ‘out of the blue’ voor een DIGITAAL CO2-paspoort, waarop je  CO2-tegoed kan worden genoteerd, zodat jij je niet te buiten gaat aan buitensporig CO2-vervuiling.. Hoe is het mogelijk.. Nou vooral doordat al deze figuren, waaronder ook Baarsma, lid zijn, of innige banden hebben met het World Economic Forum van ene Herrn von Schwab..

Geloof het of niet, maar deze uitdrukking van het penetreren van kabinetten, is écht een uitspraak van deze ‘enge man’..

Hij is er trots op, dat er zoveel wereldleiders en ‘young policital talent’ in zijn initiatief geloofd, om de ‘wereld te verbeteren’.. Inderdaad, via ‘Build Back Better’, of in goed Nederlands: ‘Opnieuwe weer-opbouwen, maar dan beter’.. Dat betekent als onze logica nog deugt, dat het wel eerst dient te worden afgebroken toch, wanneer zaken nog ‘overeind’ staan.. Tja, het zal toch niet zo zijn, dat alle crises van deze tijd, gewoon ‘hun gang’ mogen gaan, teneinde de ‘wederopbouw’ de ruimte te geven..??!! Straks dus, als het allemaal is ingestort.. En daar hoort dan natuurlijk een CO2-paspoort bij.

En ook, ‘als dat paspoort er toch al is’…, de digitale wereldcurrency CBDC’, Central Bank Digital Currency’, waar we je binnenkort ook uitgebreid over zullen informeren. Het is digitaal geld, met restricties, zodat niet jij, maar de ‘Centrale Bank’ (lees ‘Big Brother’) uitmaakt hoe, wanneer, waar en hoeveel je uitgeeft.. Leuk toch, die mensen die dit allemaal bedenken..? Wat voor agenda voeren zij eigenlijk..?

Maar er is ook nieuws dat de kletsverhalen VOLLEDIG TENIET DOET!
Ken je het plaatje van die eenzame ijsbeer, op het laatste SMELTENDE stuk ijsberg, totaal verloren kijkend in de camera. Deze foto is misbruikt om de stervende populatie ijsberen op de Noordpool uit te beelden.. Het zou nog maar even duren, aldus een aantal klimaatpausen, zoals ene Al Gore en andere John Kerry, of de ijsbeer zou alleen nog in dierentuinen te vinden zijn.. Maar hoe grof deze misleiding, manipulatie van de werkelijkheid.

Het symbool voor global warming: ‘de eenzame ijsbeer’. Hoeveel dramatischer wil je het in beeld brengen..? Zelfs zijn ijsvlot is niet zeker meer…?!

Het is dus vrij eenvoudig mensen te doen geloven, dat het leven op aarde steeds slechter wordt. Voortdurend de ene ramp na de andere tonend, evenals angstaanjagende voorspellingen doen0. Deze berichten over het milieu zorgen dat veel mensen – vooral jongeren – echt geloven dat de wereld op het punt staat te vergaan. Maar het feit is dat, hoewel er problemen blijven, de wereld beter wordt. We horen er alleen zelden over.

Het zijn niet alleen de weerrampen die minder schadelijk worden, ondanks sombere voorspellingen.Wat te denken van dit verhaal, dat je nog bij zal staan van recente berichten in de pers. Tien jaar geleden verklaarden milieuactivisten luidkeels dat het prachtige Australische Groot Barrièrerif bijna dood was, ten gevolge van verbleking door klimaatverandering en de Britse krant ‘The Guardian’ publiceerde zelfs een overlijdensbericht!! Maarr… dit jaar onthulden wetenschappers dat tweederde van het Groot Barrièrerif, de hoogste koraalbedekking vertoont, sinds het begin van de metingen in 1985!!

En dan die ijsberen..
Nog niet zo lang geleden gebruikten milieuactivisten voortdurend foto’s van ijsberen om de gevaren van klimaatverandering te benadrukken. IJsberen figureerden zelfs in Al Gore’s angstaanjagende film An Inconvenient Truth. Maar wat is de realiteit? Dat het aantal ijsberen is toegenomen!! Er waren zo’n 50 jaar geleden, tussen de 5-10.000 ijsberen en nu is dat aantal meer dan verdubbeld, tot ongeveer 26.000. Heb jij dit nieuws al gehoord?  Wat er wél gebeurde? De klimaatcampagnevoerders zijn in alle stilte gestopt met het gebruik van ijsberen in hun activisme..!

Er is zoveel slecht nieuws dat we er zelden bij stilstaan dat het leven op de belangrijkste indicatoren veel beter wordt. De menselijke levensverwachting is de afgelopen eeuw verdubbeld, van 36 jaar in 1920 tot meer dan 72 jaar nu. Honderd jaar geleden leefde driekwart van de wereldbevolking in extreme armoede. Vandaag is dat minder dan een tiende. Van het dodelijkste milieuprobleem, luchtvervuiling, had je in 1920 vier keer meer kans om te sterven dan nu, vooral omdat mensen in armoede een eeuw geleden kookten en verwarmden met mest en hout.

Ondanks COVID-gerelateerde tegenslagen is de mensheid er gewoon steeds beter aan toe. Toch zullen doemdenkers je blijven vertellen dat het einde nabij is. Te beginnen met je leefomgeving, want dat is het dichtsbij kennelijk. Leuk ook voor hun fondsenwerving, maar de kosten voor de samenleving zijn torenhoog: we maken slechte, dure beleidskeuzes door miljarden toe te kennen aan ‘de bestijding van de klimaatverandering’.

En… onze kinderen worden doodsbang..!!
Maar bijna overal doodt kou stilletjes veel meer mensen dan hitte. In de VS sterven elk jaar ongeveer 20.000 mensen door hitte, maar 170.000 door koude – iets waar zelden aandacht aan wordt besteed. Bovendien stijgt dat aantal doden door koude in de VS; de onophoudelijke aandacht voor klimaatverandering verergert deze trend alleen maar, omdat politici groene wetten hebben ingevoerd die energie duurder maken, waardoor minder mensen het zich kunnen veroorloven zich warm te houden. Een gebrek aan perspectief betekent dat we ons niet eerst richten op waar we het meest kunnen helpen.

Op een bredere schaal zet de opwarming van de aarde beroemdheden en politici ertoe aan om in privéjets de wereld rond te vliegen en de rest van ons de les te lezen, terwijl we minder geld uitgeven aan problemen als honger, besmettelijke ziekten en gebrek aan basisonderwijs. Wanneer hebben politici en filmsterren elkaar ooit ontmoet voor een belangrijke zaak als het ontwormen van kinderen?

We hebben evenwicht in ons nieuws nodig, maar dat betekent niet dat we de opwarming van de aarde moeten negeren: het is een echt probleem dat de mensheid heeft veroorzaakt. We hebben alleen perspectief nodig. Om te weten wat we kunnen verwachten van een opwarmende planeet, kunnen we kijken naar de schaderamingen van de economische modellen die door de regeringen Biden en Obama zijn gebruikt, waaruit blijkt dat de totale, wereldwijde kosten van klimaatverandering – niet alleen voor de economieën, maar in alle opzichten – gelijk zullen zijn aan minder dan vier procent schade aan het mondiale bbp tegen het einde van de eeuw.

De mensheid wordt elke dag welvarender. De Verenigde Naties schatten dat zonder de opwarming van de aarde de gemiddelde mens in 2100 450 procent beter af zou zijn dan nu. De opwarming van de aarde betekent dat mensen slechts 434 procent rijker zullen zijn. Dat is geen ramp. De angst voor klimaatverandering veroorzaakt een levensveranderende angst. Je hoort misschien alleen maar slecht nieuws, maar je hoort niet het hele verhaal.

Hier een paar wetenschappers, die het simpel uitleggen!
Laten we als eerst prof.dr. Kees de Lange aan het woord laten, toen hij sprak op uitnodiging van de Vaste Kamercommissie voor Economie en Klimaat in de Tweede Kamer. Over het nut en de noodzaak van de ‘Klimaatwet’. Als emeritus hoogleraar chemische fysica aan beide Amsterdamse universiteiten, is hij gespecialiseerd in atmosferische chemie en fysica en complexe modellering. Van zijn hand zijn enige honderden publicaties en bijdragen op honderden internationale wetenschappelijke congressen. Van 2012-2015 was hij lid van de Eerste Kamer.

Zijn verhaal hieronder is méér dan duidelijk. Zo niet, dan zou toch in ieder geval de ‘vaste overtuiging’ van de aanwezigheid van ‘menselijke invloed op klimaatverandering’ aan het wankelen gebracht mogen worden..

https://www.youtube.com/watch?v=SApSL1_5a9k

En dan is er de immer Twitterende Belgische De. Ferdinand Meeus, dokter in de chemie, fotofysica en de fotochemie, maar ook expert-reviewer bij het IPCC. Zijn uiterst kritische houding ten opzichte van ‘CO2-belasting’ is opzienbarend. Zijn uitspraak over klimaatwetenschap.

“Klimaat en milieu zijn twee zeer verschillende dingen. In de Verenigde Staten en in Europa smeden bestuurders ambitieuze plannen ter verduurzaming van de economie, en naar men zegt bestaat er een verreikende consensus onder wetenschappers dat de opwarming van de waarde aan menselijk handelen te wijten is.”

Dr. Ferdinand Meeus is een mens, die alle opwinding met enige scepsis beziet. Zoals gezegd is hij expert reviewer bij het Intergovernmental Panel on Climate Change en van daar uit is hij VOLLEDIG ingevoerd met het hele CO2-verhaal. Wat hem betreft is het verre van duidelijk dat de CO2-uitstoot een significante bijdrage levert aan globale opwarming. “Men wil graag denken dat men de wereld gaat redden.”

Een verrassend ander geluid dus, ook van deze Ferdinand Meeus. (klimaatfeiten.nl) Kijk naar dit gesprek met Marlies Dekkers, waarin hij er geen doekjes om windt. Wij hebben Ferdinand Meeus mogen inviteren voor een lezing op 30 oktober 2022 in Zwaanshoek. Klik op onderstaande aankondiging voor link naar verder info en boekingsmogelijkheden.. Zijn laatste Tweet hebben wij hierboven geplaatst, inzake het record van de aangroeiende poolijslaag op de Noordpool. Kijk naar het kaartje hiernaast ook.