dinsdag 25 oktober 2022

De Uitdagingen die je in deze Tijd Ervaart komen door Gaia’s Ascensieproces ~ 25 oktober 2022 ~ Aurora Ray

De Uitdagingen die je in deze Tijd Ervaart komen door Gaia’s Ascensieproces

Gechanneld door: Aurora Ray, 13 oktober 2022

De uitdagingen die je in deze tijd op Aarde ervaart worden teweeggebracht door Gaia’sascensieproces.

Je DNA wordt beïnvloed terwijl zij ascendeert naar een nieuwe locatie in tijd en ruimte. Dit betekent dat je DNA wordt veranderd door haar ascensie en het her-codeert zichzelf ook in reactie op de energieën die je gepresenteerd krijgt vanuit andere locaties in ruimte en tijd.

Gaia’s ascensieproces werd geholpen door veel wezens van verschillende locaties in ruimte en tijd die hulp willen verlenen aan deze verschuiving. De reden hier voor is dat de manier waarop Gaia ascendeert invloed zal hebben op ons allemaal, zowel op persoonlijk als op collectief niveau.

Wij hopen dat veel meer wezens zich aanbieden om steun te verlenen aan Gaia’s ascensieproces omdat echt iedereen nodig is om op elk mogelijk moment licht te geven om zo voldoende licht te creëren dat elk mens op Aarde zich veilig kan voelen in deze tijd van grote verandering en transformatie.

Naarmate je verder gaat op je pad, zal je steeds meer niveaus van verandering begrijpen die in jezelf plaatsvinden. Dit is een proces van ontwikkeling zowel voor jou als voor heel Gaia en dit hele universum.

Je verandert op cellulair niveau; Gaia verandert op planetair niveau; de planeten zelf veranderen terwijl ze in lijn komen met elkaar; de zon verandert in reactie op de veranderingen er omheen, enzovoorts.

Deze veranderingen gebeuren in alles wat je bent gaan zien als jouw universum. Ze vinden plaats in ontelbare melkwegstelsels die samen dit universum vormen, zowel als daar buiten in de universa die dat van ons omringen.

Deze veranderingen zijn er de oorzaak van dat alles op hun pad verschuift of rimpelt in reactie erop. De energiegolf of het golffront van energie strekt zich uit vanaf zijn bron (in dit geval de Bron) als rimpelingen op een vijver wanneer er een steen in gegooid is totdat uiteindelijk alles binnen zijn bereik een deel van deze energie-instroom ontvangt.

Deze energieën die naar onze planeet zijn gekomen veroorzaken veranderingen in DNA, veranderen hoe het functioneert en hoe cellen gebruik maken van de opgeslagen informatie erin – dit wordt nu door wetenschappers “junk DNA” genoemd.

Je fysieke functies worden ook beïnvloed door deze energieën, wat verandering zal  brengen in dingen zoals het zien, het horen, gevoelens bij aanraking, lichaamsbewustzijn, enz. Ze kunnen zelfs de bloedstroom door je aderen beïnvloeden omdat je hart reageert op deze energieën terwijl je mind wanhopig probeert vast te houden aan oude visies en overtuigingen die niet langer overeenkomen met je werkelijkheid wanneer je daar naar kijkt met ogen die open zijn voor nieuwe mogelijkheden.

Wees vastberaden en sterk want dit alles is heel echt. Je kunt het zien, voelen of ervaren op je eigen unieke manier. Je kunt boodschappen krijgen van dieren en bomen die je vertellen dat alles aan het veranderen is. Je kunt ongebruikelijke dromen hebben, geluiden horen, of een aanwezigheid voelen die je niet kunt verklaren.

Er is veel meer gaande dan zichtbaar is en het kan erg verwarrend zijn als je niet begrijpt wat er gebeurt in deze tijd op planeet Aarde.

Je intuïtie werd versterkt en verhoogd omdat je vibratie sneller is geworden; daardoor maak je nu meer gebruik van deze energie dan voorheen. Deze nieuwe energie kan overweldigend zijn als je haar niet begrijpt en accepteert.

Dit veroorzaakt een verstoring in je leven op het punt van fysieke, mentale, emotionele en spirituele patronen; al deze verschillende patronen moeten veranderen voordat je vooruit kunt gaan in deze wonderbaarlijke tijd!

Voel de verandering van bewustzijn terwijl die door jou, je gemeenschap en je wereld beweegt.

Wanneer je ascendeert en vooruit gaat in je spirituele groei, zal je je heel vredig en vreugdevol voelen. Je hart zal licht en positief voelen, vol liefde en blijheid. Hoe meer je in hogere vibratiestaten van zijn komt, hoe meer vrede en vreugde je zult ervaren op alle niveaus; spiritueel, mentaal, emotioneel en zelfs fysiek.

Als de gemeenschap naar een hoger niveau van bewustzijn gaat, zal dat weerspiegeld worden in hoe menselijke wezens elkaar behandelen; zowel als persoon en als grote groepen of gemeenschappen. Er zal overal meer vriendelijkheid zijn. Meer bevolkingsgroepen komen bij elkaar om elkaar te helpen met dat wat op dat moment nodig is om vooruit te komen.

Als je gemeenschap ascendeert, zou er ook een grote verandering naar grotere gelijkheid voor alle mensen moeten zijn, ongeacht ras, geslacht of religieuze overtuiging, ongeacht seksuele geaardheid of iets anders dat in het verleden gebruikt kan zijn voor discriminatie.

Dit is wat we noemen een verlichte samenleving: een samenleving waar niemand anders wordt behandeld omdat ze er anders uitzien of iets anders geloven.

De wetten zouden deze beweging naar gelijkheid ook moeten reflecteren: en nogmaals of ze gebaseerd zijn op discriminatie  op kwesties als geslachtsidentiteit of andere soorten van discriminatie die mensen probeerden andere mensen die niet waren zoals zij op te dringen; alles zou neer moeten komen op hoe elk mens een ander mens behandelt met waardigheid en respect, ongeacht de verschillen die er tussen hen kunnen zijn.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org