maandag 17 oktober 2022

De Grootsheid Van Wie We Zijn ~ 17 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

De Grootsheid Van Wie We Zijn

Door: Kenneth Schmitt -13 oktober 2022 

Voor ieder van ons komt er een tijd dat we vermoeden dat we meer zijn dan louter mensen die leven in onderwerping aan de energetica van empirische dualiteit. We beginnen de grenzen van ons bewustzijn in twijfel te trekken. Als we ze objectief en zelfs logisch kunnen bekijken, zien we dat ze allemaal gebaseerd zijn op een soort angst. Ze zijn negatief gepolariseerd. Als we ons dit realiseren, kunnen we begrijpen dat onze grenzen kunstmatig zijn geconstrueerd om het soort empirische ervaringen te bieden dat mensen kunnen hebben.

In onze ware essentie zijn we fractals die ontstaan in het bewustzijn van de Schepper, die ervaring en begrip verzamelen voor een oneindig uitbreidend universeel bewustzijn. Elke gedachte en elk gevoel hebben unieke trillingen, en maken deel uit van het universele bewustzijn. Wij worden voortdurend gecreëerd en vastgehouden in het eeuwige bewustzijn van de Schepper. Ons wordt macht gegeven om ervaringen te creëren door onze mentale en emotionele handelingen en reacties, en ons wordt innerlijke leiding gegeven in het weten voorbij beperkingen. Angst bestaat niet in onze innerlijke leiding, die geworteld is in onvoorwaardelijke liefde en stralende levenskracht.

Door onszelf open te stellen en ontvankelijk te zijn voor ons innerlijk weten in elk moment, kunnen we oefenen in het gevoelig zijn voor onze gevoelens en elke soort aanwijzing en realisatie die tot ons komt, los van uiterlijke opdringerigheid. Daarvoor moeten we ons energetisch afstemmen op de trillingen van ons hart, waarvan de energie altijd levensbevorderend is. Het is het gevoel van dankbaarheid en vreugdevolle vitaliteit. Door onze innerlijke leiding te volgen, transformeren we ons leven en laten we alle op angst gebaseerde beperkingen achter ons. Ons persoonlijk leven wordt wonderbaarlijk.

Als we dit proces beginnen, moeten we ons ego-bewustzijn overstijgen, dat volledig bestaat in het rijk van de beperking. Het is beperkt tot gedachten en gevoelens, en het heeft geen waar weten en begrijpen. Alleen ons hart kan ons die geven. We kunnen ons er elk moment bewust van zijn. Hoewel ons hart veel krachtiger is dan ons brein, wordt zijn kracht voor ons beperkt totdat we beseffen wat het is. Het is niet alleen een fysiek orgaan. Het is een etherische verbinding met het universele bewustzijn. Om dit te realiseren moeten we ons afstemmen op het trillingsspectrum van ons hart, zodat we ons bewust kunnen worden van zijn essentie, die ook onze essentie is, voorbij onze persona.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org