maandag 17 oktober 2022

3e en 5e dimensie ~ 17 oktober 2022 ~ Nicky Hamid

3e en 5e dimensie

Door: Nicky Hamid – 15 oktober 2022

De 3e dimensie gaat over het contrast van tegenstellingen en het opereren binnen beperkende voorwaarden, het is voorwaardelijk.

De 5e dimensie gaat over geen regels, geen voorwaarden, geen grenzen, onvoorwaardelijk leven.

Hoe weet je wanneer je uit de 5e dimensie komt? Puur en eenvoudig ben je in je Hart Weten, Zijn en Voelen.

Prachtig, je hebt een fysieke locatie in het oneindige veld van je ervaring waar je je op kunt richten en waar je je voorlopig kunt bevinden, of waar je verblijft … althans zo ‘lijkt’ het.

Een vortex van je 5e dimensionale bewustzijn geprojecteerd in een fysieke manifestatie die je samenbracht, het Schepperzielwezen dat je bent…

En de kracht van het hart (je 5e dimensionale Wezen) wordt weerspiegeld in de coherente golven die je genereert door je liefde, vrijgevigheid, dankbaarheid, genade, mededogen, vreedzaamheid, vriendelijkheid en Onschuld.

Met het intense Heilige en onwrikbare Weten dat alle wezens Kostbare Vonken van het Ene zijn.

Blijf stralen,

Ik hou zo van je.

***************************

PS: Wij verblijven in stilte en toch kan alles worden gedaan (gecreëerd) van waar JIJ bent.

En na zo lang overal heen te zijn gejaagd en nergens te zijn gekomen, is het nu wat vreemd maar ook heerlijk voor je om eindelijk “hier” te zijn.

Met zoveel keuzes en zonder kaart. De verandering van vermaakt moeten worden, door angst, afschuw, andermans 3D-bagage (een opgehoopte matrix van mismatches), als jouw eigen, naar vermaak van alles wat je verkiest te ervaren.

IK BEN DAT IK BEN

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org