maandag 13 september 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Zondag12 september 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Zondag12 september 2021

STERKE ONRUST IN HET AARD MAGNETISCH VELD OIV DE VELE ZONNEVLAMMEN VEROORZAKEN BELADENHEID, ONRUST,OVERBELAST ZENUW-EN ORGAANSTELSEL, EMOTIES,VOL DRUK HOOFD, ZWARE GEDACHTENVORMEN,GRIEPERIG,STRESS.
STILTE VOOR DE TRANSFORMATIE STORM! KRACHTIGE VIBRATIONELE SHIFTS EN CELLULAIRE DETOX! GEEFT STRAMHEID, DRUK SCHOUDERS-SLEUTELBEENDEREN- HOOFD-NEK-HALS-VOOR-EN ACHTERHOOFD! VEEL MAAGKLACHTEN [FOETUSVORM]EN MISSELIJKHEID***

MEGA TSUNAMI***KP 1 GEEFT DES TE STERKERE KOSMISCHE STRALING***EXTREME PIEKEN TOT 109 HZ IN DE SR ANOMALIEN TRILLEN ONZE GEVOEL SNAREN LOS VAN OUDE ENERGIE***SCHUMANN WITTE VLAKKEN VEROORZAKEN KERNPIJNEN***ZONNEVLAMMEN WAREN ACTIEF MAAR TOT OP HEDEN BLIJFT EEN ZONNESTORM UIT***

Wowww al DAGENLANG enorme sterke stijgingen in de lichtgolffrequenties en een komen en gaan van zonnevlammen en hier en daar een zonnestorm.!

Goed voelbaar zijn de lichtkrachtgolven met name de drukgevoelens op het skelet en tussen de schouderbladen=opvoedersportaal zuivering! Immense lichtinfusies en krachtgolven komen via onze kruin en wervelkolom ons lichaam binnen en drukken op ons hele zenuwstelsel, dit geeft spanningsklachten en onrust, nerveus alsof er iets staat te gebeuren, alsof je door elkaar wordt geschud= letterlijk wakker geschud worden.

Persoonlijk en universeel karma wordt nu opgeschoond en letterlijk uit de cellen gedrukt en geperst. Dit kan heel zwaar aanvoelen.
Oude gedragspatronen, negatieve overtuigingen, ziektes, oud karma wordt nu opgeschoond en gezuiverd. Uit dit leven en vorige levens en generaties= tijdslijnen uit 3D.
Ze vliegen je om de oren!
Dit geeft de nodige ongemakken. Zowel emotioneel als licha-melijk. Maar dit is nodig voor onze zielengroei.

Geeft vibrationele griep, hitte gevolgd door intense kou tot aan vrieskou, shaken, beven, rillen en trillen , pijn in mn benen, nek schouders, wervelkolom, wankel moeheid en veel krampen in darmen en spijsverteringskanaal.

Het is en blijft heftig in de energie, de grote schoonmaak bij het krachtige indraaien vd 5D Portaal wereldwijd. We activeren onze eigen kernkrachtcentrale dmv activatie vd thymus verbonden aan ons immuunsysteem. De darmen spelen een grote rol bij ons afweersysteem en dat is nu zeer actief dmv uitstoot van opgeslagen toxinen.

De darmen hebben dezelfde golfritme/bewegingsritme als de longen. Dus als jij je ademhalingsritme verbetert dan kun je ook heel veel uitstoot van toxinen ervaren inclusief spier -en bandenpijnen met name in de borstkas.

Het opent je hartchakra en alle gevoelens komen omhoog die lang onderdrukt zijn geweest en tot diep in je wezen kern [centrale kanaal in je wervelkolom onderaan je rug L5] geraakt hebben. Het gevoel de controle kwijt te raken wat je zolang letterlijk en figuurlijk hebt weten vast te houden [in te houden]. Verbonden aan de zwarte slang= uitrollen vd darmen en loslaten vd slijmlaagjes om de darmbacteriën[ biofotonen] heen die maakten dat we ongevoelig werden vd schadelijke stoffen van chemische producten in 3D.

Bij het loslaten van deze slijmlaagjes -o.i.v de hoge fotonen instroom- kun je heel veel slijmproductie, grieperigheid en gassen ervaren. Deze enorme hoeveelheden geven een spanningsgevoel in je middenrif en een benauwd, opgejaagd gevoel omdat er een file ontstaat voor de lever-poort die ze onschadelijk heeft te maken. [misselijk, volle opgeblazen buik, moeilijke en zware ademhaling en een opgejaagd gehaast gevoel= je opgeblazen onrustige ego wordt dan actief.

Aangezien de darmen verbonden zijn met de longen en de huid geeft het hier de mogelijke klachten als huiduitslag, vibrationele griep, huilen, woede, zinloosheid, depressie, hopeloosheid ervaren en veel verdriet= pure opschoning vd vele emotionele lagen van onze aura.

Het maakt nu ook dat je steeds gevoeliger wordt voor bv voeding; wat je vorige week nog verdroeg en zelfs lekker vond, staat je nu vierkant tegen.

Het kan voelen alsof je in een hogedrukpan zit en iedere moment de pan vd deksel kan exploderen [expansie vh lichtlichaam]. Het gevoel waar ben ik eigenlijk en wat doe ik hier nog [darm=letterlijk loslaten, laten gaan]

Het is pittig en vraagt veel van ons fysiek lichaam.
Vertrouw hierbij op de enorme wijsheid van je lichaam die precies weet wat het nodig heeft!

We veranderen letterlijk, maar het vergt enorm veel van ons.
Heb vertrouwen, drink veel water en neem letterlijk en figuurlijk lichte kost tot je!

Vertragen als een slak i.p.v versnellen, bewustwording van onze verschillende ritme's en frequenties en leren om te switchen als het nodig is.

We zijn zo gewend geraakt aan 3D denken=snel en oppervlakkig ritme en dit geeft tevens een oppervlakkige opgejaagde ademhalingsritme, hoog vanuit je borst.

Hierdoor draait de wervelkolom met zijn sc-ritme op slot en gaat vastzitten, scheef zitten en belemmert het de doorstroming van de heilzame energie van het vloeibare licht [liquor].

Maar dit hoogfrequente licht vanuit de kosmos dwingt ons nu om die omwenteling te maken en dit gebeurt letterlijk IN je lichaam. En alles wat vastgedraaid, scheef of op slot zat wordt nu weer in zijn gezonde vorm/figuur/model gedwongen en geduwd door deze energie-shifts en infsusies van kosmisch licht.

Dit geeft groeipijnen, groeispurten. Het instromende hoogfrequente fotonenlicht duwt onze zenuwkanalen schoon en de vastgezette afvalstoffen geven de immense piin. Het licht duwt oude vastzittende pijn uit ons lichaam via onze DNA en opgeslagen in onze cellen.

Alles komt nu weer via oude pijnpunten=triggerpoints [fibromyalgie] vrij zodat je weer in de juiste vorm zoals je bedoeld bent gegoten wordt dmv de druk van dit immense vloeibare licht in en om ons heen!

Het geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen, zenuwstelsel en zintuigen, stress, onrust, extreme vermoeidheid afgewisseld met hyper actief zijn, keelpijn, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes!

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
Dus veel in de R-stand=rust, licht verteerbare voeding, op tijd terugschakelen naar een lagere versnelling, drink veel water!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Na 3 weken gebruik ben ik enorm vooruitgegaan en voel me steeds beter in mijn vel zitten, meer en sterker geaard en dmv de Roomspay gelijk opschoning van mijn omgeving wat een verademing

***Vandaag een stampotje uit de losse pols, ik miste het schrijven vd dagelijkse journaal enorm de ;afgelopen week, maar wauwww wat een last had ik vd zonnevlammen; ze branden letterlijk oude pijnen en karma weg***
Marjolein Ingrid Soulpursang