zaterdag 17 oktober 2020

ELEKTROMAGNNETISCHE UPDATE VRIJDAG 16-10 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNNETISCHE UPDATE VRIJDAG 16-10: Op deze vrijdag is er elektromagnetische veel aan de hand. Er zijn vanaf ongeveer 12:00 uur grote X-ray zonnevlammen die op Aarde gemeten worden. Het liep op naar C-klasse X-ray zonnevlammen, dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven, zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder. Omdat deze zonnevlammen geproduceerd werden door de zonnevlam die op het punt stond achter de Zon te verdwijnen is de verwachting dat de X-ray zonnevlam aan het eind van de middag de laatste was. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../

*
De x-ray pieken waren op deze dag wel weer een keer zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De hoogste waren ongeveer 105p/cm3 en dat zijn flinke pieken. Ook deze kunnen mogelijk een uitgestelde verwerking van deze hoge Gammafrequenties laten ervaren, als ze niet verwerkt kunnen worden, kun je dan op andere momenten plotseling ascentiesymptomen ervaren als de impact wordt geïntegreerd. De mogelijke symptomen die je kunt herkennen zijn: onrustig slapen of plotseling wakker worden of met veel spanning in je lichaam wakker worden en ook nog de andere ascentiesymptomen die je bij ‘Waarom deze updates?’ onderaan de pagina’s van de updates kunt lezen.

*
Op deze vrijdag 16-10 was er in de ochtend een periode van een aantal uren met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.

*
De zonnewind dichtheid was sinds donderdagavond licht verhoogd en liep nog wat verder op in de nacht, maar niets extreems. De zonnewind snelheid bleef laag, waardoor de impact van de zonnewind minimaal is (volgens de metingen van de ACE satelliet). Zonnewind kan voelen alsof er deeltjes door je heen razen en die kun je ook horen met hoge fluittonen en fluitruis. Door de zwakke zonnewind was de beschermende magnetosfeer nog steeds heel zwak en in de middag kreeg kosmische straling de kans weer actief te zijn. (kp-index level 0). Als een kosmische stralingsalert heel lang duurt, dan worden de ascentiesymptomen ernstiger. Het ziet er naar uit dat de kosmische stralingsalert nog wel actief blijft op deze vrijdag en in de nacht, totdat een nieuwe zonnewind binnenkomt. (waarschijnlijk pas begin volgende week). Symptomen zijn dan o.a.: hartfladderen, emotionele onbalans, plotseling heel moe zijn enz. Lees de symptomen hiervan in de regenboog afbeelding onderaan dit artikel bij ‘Cosmic rays’.

*
Er verscheen ook ineens een nieuw gat in de corona van de Zon, die plasma spuwt. Deze staat nog niet op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon, ook als het gat niet op de Aarde gericht staat. De verwachting is dat waarschijnlijk zaterdag dit gat op de Aarde gericht staat en de stroom plasma onze kant op komt. Dan hebben we 2,5/3 dagen later verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm.

*
Het magnetisch veld was nog steeds op deze vrijdag flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze vrijdag.

*
De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Helopspheric Currentsheet Crossing (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

*
Het hele artikel is vanavond rond 19:30 op mijn website te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com