zaterdag 31 oktober 2020

The 9d Arcturiaanse Raad ∞ Samenwerken met Pleiadiërs, Siriërs, Lyranen en Andromedanen / gechanneld door Daniel Scranton

The 9d Arcturiaanse Raad ∞ 
Samenwerken met Pleiadiërs, Siriërs, Lyranen en Andromedanen 
gechanneld door Daniel Scranton

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allemaal kunnen verbinden.

Wij bieden jullie deze channelings aan om jullie te helpen herinneren aan wie je bent geweest en om je te lokken naar wie je aan het worden bent.

Jullie moeten allemaal op de een of andere manier de lacunes opvullen, zodat jullie niet in de val lopen die zegt dat jullie alleen maar mensen zijn, die hier op Aarde leven.

Velen van jullie hebben nooit eerder over het idee nagedacht dat jullie vorige levens in andere delen van het melkwegstelsel hebben gehad, totdat jullie meer volwassen waren.

Het is moeilijk voor jullie geest om dit soort mogelijkheden als waar te accepteren, ook al is het vanuit ons perspectief volstrekt logisch.

Jullie zijn niet zomaar op een dag hier op Aarde ontstaan. Jullie hebben een geschiedenis.

Jullie hebben vrienden verspreid over de hele Melkweg en daarbuiten, en door deze channelingen worden er herinneringen en aspecten van jullie zelf weer wakker gemaakt, omdat wij zoveel meer zeggen dan alleen de woorden die Daniël hier kan bedenken als hij voor ons spreekt.

Er is een veel groter plaatje hier, en sommigen van jullie zijn zich bewust van dat beeld.

Sommigen van jullie nemen de tijd om verder te kijken dan wat jullie verstand kan bevatten, en jullie voelen voor de ervaring om die lacunes te laten opvullen door slechts één collectief van één sterrenstelsel.

We werken echter ook met anderen. Dat moeten we toegeven. We werken samen.

We staan toe dat de Pleiadiërs, Siriërs, Lyranen, Andromedanen, enzovoort, stukjes en beetjes toevoegen aan de energieën die we via dit kanaal doorgeven, omdat we willen dat jullie het hele plaatje krijgen van wie jullie zijn en wie jullie zijn geweest.

En wanneer de tijd rijp is, zullen jullie naar al onze sterrenstelsels terugkeren en naar die waar jullie zelfs nog nooit van hebben gehoord.

Blijf voorlopig naar jullie hemel kijken, en blijf zoeken naar de resonantie met buitenaardse energieën.

We zijn hier om jullie bij te staan. We zijn hier om te helpen.

En zelfs onze kleine groep medewerkers hier is slechts een van de vele.

Jullie krijgen de hele tijd activeringen om die lacunes op te vullen, en we zijn niet alleen in het Universum, en natuurlijk zijn jullie dat ook niet.

Het is tijd om te erkennen dat jullie deel uitmaken van de grootse geschiedenis die dit sterrenstelsel vorm geeft, en jullie zijn de pioniers hier op Aarde, die zo goed mogelijk hun best doen om alle energieën te verenigen, zodat we een verenigd galactisch collectief kunnen worden.

We zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”