zaterdag 24 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 24-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 24-10: Er waren hoge X-ray pieken in de nacht die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is nog licht verhoogd tot halverwege de A-Klasse, maar is wel aan het zakkende, omdat er geen actieve zonnevlekken meer op de Aarde gericht staan.

*
Duikvlucht X-ray lichtfrequentie
Om 17:00 Europese tijd viel plotseling de X-ray meting weg naar 0 (nul). Dat is vreemd want zelfs als er geen actieve zonnevlekken aan onze kant van de Zon zijn is deze nog ietsjes hoger dan nul. Maar blijkbaar viel de lichtfrequentie die zonnevlek 2776 uitzendt toen weg. Deze kwam niet meer terug naar het oude niveau, maar bleef op een lage frequentie hangen (net aan A-Klasse.).

*
Plotseling bijzondere zonnevlam
Er was op de zijkant van de Zon een plotselinge zonnevlam (CME), dus niet op de Aarde gericht. Dit kwam door een magnetisch veld dat vlak voor de Zon hing en daardoor werd het veld van de Zon daar instabiel en kwam er een explosie (CME). Er staat een prachtig beeld en filmpje in het artikel op mijn website. Hooggevoelige mensen voelen uitbarstingen op de Zon ook als ze niet op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen kun je vergelijken met die je ook van zonnevlammen hebt, maar dan veel milder. Symptomen als, hoofdpijn, stijfheid, plotseling heel erg moe zijn, overbelast zenuwstelsel, plotselinge allergische reacties en intoleranties. Kijk voor meer informatie in het artikel op mijn website.

*
Bijna zonnestorm
De zonnewind dichtheid steeg flink op vrijdagavond vanaf 14:30 uur Europese tijd (UT+2) tot 19:30, maar de impact op de beschermende magnetosfeer was laag (Kp-index level 3). Om 19:30 liep de zonnewind snelheid op naar een normale verhoging van ongeveer 500 km/sec. toen de zonnewind dichtheid zakte. De impact van de zonnewind werd op vrijdagavond wel serieus hoger met een kp-index van level 4 (geel) dat is een bijna zonnestorm. Dit heeft de hele nacht en ochtend geduurd. Deze zonnewind stroom kun je wel voelen als een stroom deeltjes die door je heen raast. Je kunt deze stroom deeltjes ook horen als statische ruis of fluittonen. Voor sommige hooggevoelige mensen is dit oorverdovend. Dit kan dus ook andere ascentiesymptomen geven als je niet goed in je stroom zit en er zaken blokkeren in jezelf, symptomen zoals hoofdpijn, stijfheid, doodmoe zijn, pijnlijke spieren enz.

*
Grote gaten in de corona van de Zon
Er zijn ook grote gaten in de corona van de Zon die pal op de Aarde gericht staan en die spuwen plasma naar de Aarde. Hooggevoelige mensen horen deze stroom plasma aankomen met dezelfde symptomen als de verhoogde zonnewind, zoals ik in deze alinea heb beschreven.

*
Ernstig verstoord magnetisch veld
Het magnetisch veld was heel erg verstoord op deze zaterdag, vooral in de nacht. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring ook weer heel groot tot op de lagere breedte graden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders.

*
Nog steeds andere magnetische verbinding met de Zon
We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

*
Het hele artikel is rond 21:00 uur hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zaterdag.../

*
Zondag 25-10 geef ik de hele dag een mineralenworkshop, dus dan is er zeer waarschijnlijk geen elektromagnetische update.

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com