zaterdag 31 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 31-10 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 31-10: Op deze zaterdag was er een nieuwe milde zonnewind die binnenkwam op Aarde, nog steeds een elektronenstorm, is de lichtfrequentie nog licht verhoogd, waren er kleine zonnevlammen zonder impact en is het magnetisch veld nog steeds verstoord. Lees meer...

*
Op deze zaterdag kwam er een nieuwe zonnewind binnen aan het einde van de ochtend. De intensiteit van de zonnewind loopt de hele dag licht op, maar niet extreem. Dit kan wel hoge fluittonen (statische ruis) in de oren en het hoofd geven en ook andere lichte ascentiesymptomen zoals een stroom deeltjes door je heen voelen razen. Waarschijnlijk gaat de zonnewind nog wel verder oplopen in de avond en nacht.

*
Er is nog steeds veel elektrische energie, omdat er nog steeds een elektronenstorm bezig is waar apparaten ook van in storing kunnen gaan of zelfs kapot.

*
De lichtfrequentie is nog licht verhoogd (lage B-Klasse), maar niet meer zo idioot als de afgelopen week. De oude zonnevlekken zijn bijna achter de Zon verdwenen en twee nieuwe worden dit weekend weer verwacht om in het zicht van de Aarde te komen. Dit zijn twee flinke zonnevlekken. De oude zonnevlekken produceerde wel wat kleine explosies rond 1:00 uur en opnieuw rond 9:00 uur. Maar waren niet op de Aarde gericht en ook de X-rays hadden geen impact op Aarde. Als hooggevoelig mens kun je wel milde ascentiesymptomen hiervan ervaren, zoals licht hoofdpijn, plotseling moe of stijfheid, draaierig enz.

*
Het magnetisch veld was in noord-Europa licht verstoord, gelukkig niet zo extreem als de afgelopen weken. De satelliet metingen van het magnetische veld laten wel nog steeds verstoring zien van het magnetisch veld. Er waren in Spanje (dichtst bijzijnde meetstation voor NL) periode met kleine seismische verstoringen. Dat kan betekenen onrust en lichte aardbevingen.

*
Verder geen bijzonderheden. Het is allemaal heerlijk mild. Ik hoop je te ont-moeten tijdens mijn webinar vanavond ❤ De beschrijving van de ascentiesymptomen en de uitleg onder de afbeeldingen staan weer in het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zaterdag.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com