vrijdag 30 oktober 2020

Artikel over de volle Maan van zaterdag 31 oktober 2020: Titel: 'Vertrouw jezelf en de stroom van het leven' ~ Manuela v/d Knaap



Artikel over de volle Maan van zaterdag 31 oktober 2020:
Titel: 'Vertrouw jezelf en de stroom van het leven'

*
Dit artikel gaat over de volle Maan in Stier van zaterdag 31 oktober 2020. Dit is de tweede volle Maan in deze oktobermaand en dat wordt ook wel een blauwe of zwarte Maan genoemd. Het is een bijzonder krachtige volle Maan met een diepe transformatie van de persoonlijkheid, die ons terugbrengt naar de organische basiswaarden van het leven, zoals rust, veiligheid vertrouwen en de overvloed van het hart.

Het lichaam heeft het zwaar met de integratie van het nieuwe zes-dimensionale licht. Het licht is krachtig aanwezig en maakt veel zichtbaar. Je kunt ook lezen over de poolshift, het ontregelde magnetische veld van de Aarde en de ongemakken die dit geeft. De essentie van de processen die tot volgend jaar oktober 2021 actief zijn staan in dit artikel beschreven. Lees meer…
Dit is de link om het artikel direct op mijn website te lezen of te downloaden als pdf : https://inzichten.com/vertrouw-jezelf-en-de-stroom-van.../


*
Wat is van waarde?
De Bronenergie van de zwarte Maan in Stier gaat over wat werkelijk van waarde is. De werkelijke universele waarden en de liefde voor de natuur en het organische in ons en in de wereld, worden afgestoft en op een nieuwe manier ontdekt in ons en ook voor het collectief in het komende jaar tot half oktober 2021. Omdat Stier over geld en waardesystemen heerst en dit alles verbonden is met de stroom en inspiratie van de Bron, kunnen we voor het komende jaar grote veranderingen verwachten voor de basis van het financiële systeem en de economie. De coronacrisis heeft alvast wat voorbereidend werk gedaan en financiële crisis of neergang ligt in de lijn van de verwachting. En deze volle Maan in Stier van zaterdag 31 oktober 2020 zal een stuk helderheid, inzicht en waarheid brengen over de huidige financiële situatie en mogelijk ook vernieuwing van de basis hiervan.

*
Overlevingsmechanisme
Het overlevingsmechanisme staat vanaf nu tot eind oktober 2021 in Schorpioen en dus ook al tijdens deze volle Maan. Dit dierenriemteken activeert angst, paranoia, jaloezie, diepe transformatie ook van oeroude trauma’s en confrontatie met de schaduwzijde in jezelf en het leven. Maar ook macht en onmacht, controle en manipulatie zijn aan de orde. We kunnen het overlevingsmechanisme in Schorpioen overstijgen door op een open manier onderzoek te doen en niets vast te zetten, maar een open blik te houden. Er zal in deze periode veel zichtbaar worden wat verborgen was en dit is ook een periode van grote verandering, waarin het vertrouwen centraal staat en we op zoek gaan naar deze stabiliteit in onszelf.

*
Sneltrein van transformatie
Met dit overlevingsmechanisme helen we ook onze emoties en diepste trauma’s, die extra krachtig van zich laten horen tot eind oktober volgend jaar (2021). We zijn in de sneltrein gestapt van diepe transformatie en dat is voelbaar. We gaan prachtige grote stappen zetten in de groei van ons bewustzijn. Vanaf deze volle Maan tot in april 2021 staat Uranus, de planeet van bewustzijn, licht en vrijheid, verbonden met de Bronenergie van de zwarte Maan en zullen er nieuwe lagen in het bewustzijn openen.
*
Direct diepe inzichten
Deze volle Maan is de eerste en dus de startpunt voor het komende jaar van deze krachten, die ik hierboven beschrijf. Specifiek deze volle Maan verankert deze krachten en valt samen met de instroom van de Bron (zwarte Maan) in het dierenriemteken Stier. Dat is eigenlijk zoiets als vol met de deur in huis vallen. We krijgen met deze volle Maan direct de diepste inzichten en helderheid over de wijsheid van de zwarte Maan in Stier ingegoten. Omdat het om een volle Maan gaat, komen de inzichten via het onderbewuste en zien we de werkelijke impact pas later.
*
De 6dedimensie
Rond 23 september, een week voor de vorige volle Maan van 1 oktober, zijn we door een portaal gegaan en zijn er nieuwe lagen geopend van de kracht van de planeet Saturnus. Tijdens mijn webinar van de vorige volle Maan in Ram werd dit portaal ervaren met een immense leegte van Bronenergie die zich in het lichaam uitbreidde en door deze integratie werd duidelijk dat dit portaal de 6de dimensies opende in ons en op Aarde.
Lees verder in het artikel op mijn website:
*
Ik wens je veel leesplezier...
*
Je kunt trouwens meer lezen over de 6de dimensie in mijn artikel van de nieuwe Maan van 17 oktober 2020. https://inzichten.com/overstijgen-van-tijd-en-ruimte/ )
Heb het goed…<3
Manuela van dar Knaap van www.inzichten.com