dinsdag 27 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 26-10 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 26-10: Elektronenstorm, continu flink verhoogde lichtfrequentie door een zonnevlek die op de Aarde gericht staat, periode van bijna zonnestorm, Schumannresonantie, zijn we nog steeds in de andere magnetische verbinding met de Zon en was het magnetisch veld wederom zeer verstoord. Lees meer hieronder...

*
Sinds zondag is er weer een elektronenstorm actief. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde. Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is.

*
Er staat een actieve zonnevlek op de Aarde gericht. Daardoor is de lichtfrequentie flink verhoogd (periode met zelfs B-klasse continu X-ray stroom), maar X-ray stroom laat ook vreemd verstoringen zien. Deze actieve zonnevlek produceerde geen zonnevlammen. Er was wel een kleine zonnevlam vermoedelijk aan de oost-(zij)kant van de Zon. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder.

Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Dit licht zorgt ervoor dat onze schaduwkanten in het licht komen zodat we er vrede mee kunnen sluiten en we ze kunnen oplossen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij 'Solar Flare Risk', voor de mogelijke symptomen.

*
Er was een korte piek met Schumannresonantie activiteit aan het einde van de dag, met een milde intensiteit. Het was wel full spectrum, dus alle frequenties in de hersenen werden in beweging gezet, ook de hogere Gammafrequenties. De ascentiesymptomen waren dus heel erg mild.

*
De zonnewind is nog steeds verhoogd en liep zelfs periode om naar bijna zonnestorm niveau (kp-index level 4-geel). Aan het einde van de middag liep de zonnewind snelheid nog wat verder op naar een pittig niveau van ongeveer 600 km/sec, maar zakte vrij snel alweer naar het niveau waar deze de hele dag al was en dit niveau is ook een verhoging waar je echt wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’).

Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. Het gat in de corona van de Zon is er nog steeds, maar niet meer op de Aarde gericht, dus die symptomen van hoogfrequente ruis en fluittonen van de plasma die onderweg is hoor je nog wel, maar er wordt geen nieuwe zonnewind (plasma) meer in de richting van de Aarde gestuurd. Gelukkig. Er zijn meerdere kosmische invloeden die de ruis/fluittonen kunnen geven, de een is verfijnder dan de ander, soms zelfs ronduit grof. Ook andere verstoringen zoals het 5G netwerk of andere technologie kan ook verstoring geven. Dus doe onderzoek als er eventueel deze technologische invloeden zijn in je omgeving.

*
Het magnetisch veld is heel erg verstoord op deze maandag, vooral in de nacht. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op, zo ernstig verstoord zag die eruit. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet zo ernstig verstoord. Dat is ook wel eens fijn voor de verandering. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde.

Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders.
We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

*
Het hele artikel is rond 20:30 op mijn website te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com