maandag 19 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 19-10 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 18-10: Op deze maandag waren er opnieuw een aantal flinke B-Klasse zonnevlammen. De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat waarschijnlijk vanaf dinsdagavond of woensdag op de Aarde gericht. Nu kwam er een kleine hoeveelheid plasma met protonen aan op Aarde, maar als de zonnevlek op de Aarde gericht staat en een zonnevlam produceert, dan gaat dit waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. Maar het is ook mogelijk dat er geen uitbarsting is als de zonnevlek op de Aarde gericht staat. Wat nu op Aarde aankomt zijn X-ray lichtfrequenties. Op zondag aan het einde van de middag en begin van de avond waren er ook flink B-klasse zonnevlammen.

De lichtfrequentie is nu continu zo hoog dat de X-ray stroom bijna zo hoog is een B-Klasse zonnevlam (net in de B-klasse. Dus dat is veel licht dat we mogen verwerken. Dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven (die ook plotseling weer verdwijnen), zoals migraine/hoofdpijn, hartritme verstoringen, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Je kunt ook plotseling last ondervinden met intolerantie en allergie reacties op voeding als de lichtfrequentie zo hoog is en als er flinke zonnevlammen zijn. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder.

*
Het gat in de corona van de Zon staat nog voor een klein deel op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien en spuwt naar de Aarde toe. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluittonen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm. De eerste zonnewind uit dit gat in de corona spuwt al een paar dagen zonnewind naar de Aarde en de verwachting is dat deze stroom op maandag of dinsdag hier aankomt en dan verhoogde zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm veroorzaakt.

*
Het magnetisch veld was nog steeds op deze maandag flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze maandag en dit is al zo sinds zondagmiddag.

*
En wereldwijd was er seismische activiteit met de kern tussen 9:00 en 12:00 uur. De Aarde staat dan een soort van te schudden. Dit is waarschijnlijk een reactie van de protonen in de plasma afkomstig van de zonnevlammen. Er kunnen dus weer meer aardbevingen zijn rond deze tijd.

*
De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er weer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

*
Het hele artikel is op mijn website te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag.../

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com