donderdag 15 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 15-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 15-10: Op deze donderdag is er elektromagnetische veel aan de hand. Er zijn de hele dag kleine A- en B-klasse X-ray zonnevlammetjes, dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven, zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn.

*
De x-ray pieken waren op deze dag wel weer een keer zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De hoogste waren ongeveer 170p/cm3 en dat zijn enorme grote pieken. Ook deze kunnen mogelijk een uitgestelde verwerking van deze hoge Gammafrequenties laten ervaren, als ze niet verwerkt kunnen worden, kun je dan op andere momenten plotseling ascentiesymptomen ervaren als de impact wordt geïntegreerd. De mogelijke symptomen die je kunt herkennen zijn: onrustig slapen of plotseling wakker worden of met veel spanning in je lichaam wakker worden en ook nog de andere ascentiesymptomen die je bij ‘Waarom deze updates?’ onderaan de pagina’s van de updates kunt lezen.

*
Er was op deze donderdag ook Schumannresonantie activiteit. De intensiteit was in de ochtend best hoog. De Schumannresonantie correspondeert met frequenties in onze hersenen en andere delen van het lichaam. Deze activiteit kan flink wat in beweging zetten in ons. Als je ergens vast in zit dan kun je best pittige ascentiesymptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en intens moeheid ervaren (o.a.).

*
Op deze donderdag was er in de ochtend een periode van een aantal uren met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.

*
De zonnewind dichtheid en snelheid waren beide extreem laag op deze donderdag (volgens de metingen van de ACE satelliet). Hierdoor was de beschermende magnetosfeer heel zwak en kreeg kosmische straling de kans om de heel dag actief te zijn. (kp-index level 0) En dit is al aan een stuk door actief vanaf woensdag nacht 2:00 uur Europese tijd. Als een kosmische stralingsalert heel lang duurt, dan worden de ascentiesymptomen ernstiger. Symptomen zijn o.a.: hartfladderen, emotionele onbalans, plotseling heel moe zijn enz. Lees de symptomen hiervan in de regenboog afbeelding onderaan dit artikel bij ‘Cosmic rays’.

*
Aan het einde van de dag rond 17:30 kwam er een nieuwe zonnewind binnen en liep de zonnewind dichtheid op. Omdat de zonnewind snelheid zo extreem laag is, kan het best zo zijn dat de kosmische stralingsalert toch nog steeds actief blijft. We zullen het zien als de nieuwe data binnenkomt. Zonnewind kan voelen alsof er deeltjes door je heen razen en die kun je ook horen met hoge fluittonen en fluitruis. Er verscheen ook ineens een nieuw gat in de corona van de Zon, die plasma spuwt. Deze staat nog niet op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon, ook als het gat niet op de Aarde gericht staat. De verwachting is dat waarschijnlijk zaterdag dit gat op de Aarde gericht staat en de stroom plasma onze kant op komt. Dan hebben we 2,5/3 dagen later verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm.

*
Het magnetisch veld was op nog steeds op deze donderdag in Noord-Europa opnieuw enorm verstoord op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is niet echt onrustig volgens de grafieken. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders.
*
En we zijn heel plotseling sinds maandag 12-10 beland in een wisseling van magnetische verbinding met de Zon. Dit heet een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en deze werd maandag 12-10 vanaf 14:00 uur Europese tijd (UT+2) actief. De oude magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is los vanaf dat moment en gaat sindsdien steeds heen en weer naar de oude verbinding met de negatief geladen Zuidpool van de Zon. Dit maakt dat de aarde verbinding onrustig is en zoals ik in de alinea hierboven al schreef kan dat steeds veranderingen in jouw aardeverbinding veroorzaken, met afwisselend koude (niet geaard) en hete voeten (goed geaard of TE goed). Het is dus nog allemaal erg instabiel en de oversteek naar de magnetische verbinding van de Aarde met de Noordpool van de Zon is nog steeds niet aan de orde. Dit is wel waar het naartoe beweegt en de verwachting was dat dit al op dinsdag zou gaan gebeuren, maar dat was niet het geval. We hebben de oversteek dus nog steeds niet gemaakt op donderdag, maar de vreemde wisselingen in de magnetische verbinding die je kunt ervaren blijft hierdoor ook nog extra aan de orde. En dat al vanaf maandag de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon los en instabiel is, dat is super lang en kan dus heel vreemd aanvoelen als het gaat om je aardeverbinding

*
Als de verbinding met de positief geladen Noordpool van de Zon tot stand komt ergens vanavond of op donderdag, dan geeft de meestal een reactie in de beschermende magnetosfeer van de Aarde en het magnetisch veld met extra onrust. Tijdens zo’n overgang kan het moeilijker zijn om geaarde te zijn. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we voorlopig op de normale manier magnetisch verbonden blijven met de Zon.

*
Het hele artikel staat vanavond op mijn website en is daar te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. De link naar het artikel op mijn website is: https://inzichten.com/elektromagnetische-update.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com