dinsdag 20 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 20-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE 20-10: Op deze dinsdag was er in de middag opnieuw een flinke B-Klasse zonnevlam direct op de Aarde gericht. De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat nu op de Aarde gericht. Deze zonnevlam stuurt nu ook plasma in de richting van de Aarde en dus krijgen we nog de volle laag (protonen) over een dag ergens de komende dagen als deze stroom op Aarde aankomt. Dat gaat dan waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. Wat X-ray zonnevlam die gemeten is vanmiddag zijn puur X-ray lichtfrequenties die nu extra verhoogd worden tijdens een X-ray zonnevlam. Waarschijnlijk volgen er nog meer zonnevlammen op deze dinsdag aan het einde van de middag, avond of nacht.
*
Er was ook een flinke verstoring van de satelliet zichtbaar die tussen de Zon en de Aarde staat en activiteiten aan de zijkant en achterkant zichtbaar maakt. Er werd een soort bombardement van lichtdeeltjes zichtbaar en een storing van de opname. Geen idee wat er langs trok, maar dat was volgens mij niet afkomstig van de Zon.
*
Er was een korte periode in de nacht full spectrum Schumannresonantie actief met een hoge intensiteit (A1=amplitude 66), dus niet heel extreem. Ik vermoed dat de combinatie van elektronencrash, hoge x-ray pieken, flinke zonnevlam en gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staat allemaal tegelijk in de nacht een pittige wissel trekt op ons en dat je daarom misschien wel heel moe wakker werd. Als je het goed kon verwerken kun je ook heel energiek en met verhoogd bewustzijn ontwaakt zijn. De combinatie van verschillende factoren maakt dat de ene keer of de andere keer de Schumannresonantie veel heftiger aanvoelt, maar dat is dan dus niet alleen SR, maar een heel pakket.
*
De x-ray pieken waren op deze dag wel weer een keer zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De hoogste waren ongeveer 80p/cm3 en dat zijn best flinke pieken. Ook deze kunnen mogelijk een uitgestelde verwerking van deze hoge Gammafrequenties laten ervaren, als ze niet verwerkt kunnen worden, kun je dan op andere momenten plotseling ascentiesymptomen ervaren als de impact wordt geïntegreerd. De mogelijke symptomen die je kunt herkennen zijn: onrustig slapen of plotseling wakker worden of met veel spanning in je lichaam wakker worden en ook nog de andere ascentiesymptomen die je bij ‘Waarom deze updates?’ onderaan de pagina’s van de updates kunt lezen.
*
Op deze dinsdag 20-10 waren er meerdere perioden met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.
*
Het kleine gat in de corona van de Zon staat niet meer op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien. Maar bij de noordpool van de Zon zijn nieuwe grote gaten ontstaan waarvan een klein deel in de richting van de Aarde staat, maar waarschijnlijk over de Aarde heen plasma spuwt. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluittonen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm. De eerste zonnewind uit dit gat in de corona spuwt al een paar dagen zonnewind naar de Aarde en de verwachting is dat deze stroom op dinsdagnacht of woensdag hier aankomt en dan verhoogde zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm veroorzaakt. De voorspelling voor later deze week is dat zonnewind gaat oplopen naar een grote zonnestorm.
*
Het magnetisch veld was nog steeds op deze dinsdag nog steeds flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook zeer onrustig op deze dinsdag, waarschijnlijk extra verstoord door de zonnevlam van vanmiddag.
*
En wereldwijd was er enorme seismische activiteit met de kern rond 00:00 uur Europese tijd. De Aarde staat dan echt te schudden. Dit veroorzaakt wereldwijd aardbevingen op deze dinsdag.
*
De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.
*
Het hele artikel is rond 20:00 uur op mijn website te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. De direct link naar dit artikel is: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag.../
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com