maandag 19 oktober 2020

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De fysieke druk van de Schumann resonantie is zeker te voelen.

De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.
De zonnestormen zijn zwak KP-1.
Planetaire K-index
Nu: Kp = 1 stil
24-uurs max: Kp = 1 stil
Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.
Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons cel-geheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.
Zonnewind snelheid: 374,9 km / sec.

IS DEZE ZONNESPOT AAN HET KRAKEN? Gisteren richtte de Italiaanse astronoom Alessandro Bianconi zijn zonnetelescoop op zonnevlek AR2776. Het actieve gebied lijkt te kraken. Een heldere canyon van licht - ook wel bekend als een "lichtbrug" - opent zich in de primaire kern van de zonnevlek.
De brug is ongeveer 5.000 mijl lang, ongeveer gelijk aan de diameter van Mars. Deze afmetingen maken het een gemakkelijk doelwit voor zonnetelescopen in de achtertuin .
De aard van lichtbruggen wordt niet volledig begrepen. Sommige onderzoeken suggereren dat magnetische velden aan de voet van een lichtbrug bezig zijn elkaar te kruisen en opnieuw te verbinden - hetzelfde explosieve proces dat zonnevlammen veroorzaakt. Betekent dit dat de primaire kern van AR2776 zal exploderen - of stilletjes uit elkaar zal vallen? Vaker wel dan niet kondigen lichtbruggen het uiteenvallen van een zonnevlek aan. Hoe dan ook, er staat iets te gebeuren.
Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.
Instroom van de fotonen energie is voelbaar;
dichtheid: 5,2 protonen / cm 3

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.