zaterdag 15 februari 2020

Het Accepteren van Verschillen door Lord Melchizedek / Gechanneld via Natalie Glasson –


Het Accepteren van Verschillen door Lord Melchizedek
Gechanneld via Natalie Glasson –
 Originele Bron: Sacred School of OmNa 

Ik, Lord Melchizedek, breng in jullie bewustzijn een belangrijke fase van meesterschap die jullie zullen doorlopen en belichamen als jullie er klaar voor zijn. Elk niveau en stadium van meesterschap moedigt jullie eenwording met en expressie van de Schepper aan doorheen jullie wezen, of jullie nu in een energetisch of fysiek lichaam bestaan. 

Jullie ervaringen op de Aarde, wat jullie creëren, hoe jullie reageren, stellen je allemaal in staat om door verschillende stadia van spiritueel meesterschap te gaan, waarbij jullie wijsheid, kennis, vertrouwen in jezelf en de Schepper krijgen en ook een verdieping van de vrijheid voelen. 

Jullie zouden stadia van meesterschap kunnen vergelijken met lessen die verlichting bieden. Hoewel er specifieke belichamingen zijn die plaatsvinden, ervaart elke persoon hun manifestatie binnenin hun wezen en werkelijkheid op verschillende en uiteenlopende manieren. Zo lijkt meesterschap voor elke persoon uniek en toch streeft iedereen naar hetzelfde doel. 

Wanneer je de eenwording met de Schepper ervaart, belichaam je het hele universum van de Schepper, de aanwezigheid van oneindigheid en een grenzeloos ontwaken; volledige vrijheid kan de enige manier zijn om dit te beschrijven. Vrijheid voor jouw spirituele wezen, ziel en zielengroep, wat een krachtige invloed zal hebben op jouw bestaan op de Aarde. 

Als fysieke wezens hebben jullie een krachtige rol in je reis van meesterschap, omdat vele diepgewortelde verschuivingen die moeten plaatsvinden, zich afspelen binnen jullie wezen en jullie fysieke werkelijkheid. Alles wat jullie doen, zeggen en denken heeft het potentieel om een verschil te maken in jullie realiteit, ascensie, meesterschap en het evolutionaire goddelijke plan van de Schepper.


Belichaam jij Acceptatie?

Dit is een krachtige vraag die je jezelf moet stellen en die je eerlijk en integer moet beantwoorden. Het is zeer waarschijnlijk dat je acceptatie tot op zekere hoogte belichaamt, hoewel niet volledig. Acceptatie belichamen betekent je leven leven vanuit de ruimte van liefdevolle acceptatie binnenin je. 

Het is jezelf, anderen, jouw leven, ervaringen en de wereld volledig accepteren. Acceptatie betekent niet dat je het eens moet zijn met of geloven in. Het betekent niet eens dat je het toestaat, begrijpt of tolereert. Acceptatie nodigt je niet uit om je neer te leggen bij bepaalde uitkomsten van manifestaties. De acceptatie, waar ik, Lord Melchizedek, over spreek is om zonder oordeel aanwezig te zijn, om te ontvangen en te erkennen. 

Wanneer je een persoon accepteert waar je bij aanwezig bent, alle oordelen loslaat die in je opkomen, het ontvangen van alles wat ze al dan niet delen/uiten, en het erkennen van hen die hen verwelkomt om zichzelf te zijn in elk gegeven moment, wetende dat je jezelf toestaat om waarheidsgetrouw te zijn. Dit is hetzelfde voor elke ervaring, een deel van je realiteit of aspect van jezelf.

Acceptatie is een krachtige fase van meesterschap omdat het je aanmoedigt om jezelf en de realiteit te zien, te voelen of te erkennen met meer helderheid. Je begint dingen te herkennen die verder gaan dan je eerdere waarnemingen, ideeën en overtuigingen. Het belichamen van acceptatie opent jouw wezen en wereld voor jou en creëert vrijheid, liefde en de waarheid van de Schepper.

Wanneer je je inzet voor het belichamen van acceptatie, begin je interne verschuivingen te ervaren, verlichting te ontwaken en de helderheid van jezelf en de Schepper te verdiepen. Je kunt ook beginnen met het zien/waarnemen van de dingen op een andere manier. In waarheid leer je of onthoud je hoe je de wereld en jezelf kunt zien door de ogen van de Schepper, een magische en versterkende ervaring. Stel je voor dat je jezelf en de wereld ziet vanuit onvoorwaardelijke liefde, oneindigheid en een eeuwige verbond.

De Kracht van Verschillen

Elke ziel of vonk die uitgaat van de Schepper is hetzelfde als de Schepper en toch uniek. Geen mens op aarde is hetzelfde, hoeveel er ook vele overeenkomsten zijn. Elke persoon/ziel is anders en toch geboren uit dezelfde bron. Verschillen zijn een deel van de Schepper; ze zijn een kernfunctie en een essentie van leven / ascensie. Kijkend door de ogen van de Schepper zijn de verschillen die zich binnen alle aspecten van de Schepper manifesteren spannend, informatief, expressief en creëren ze groei of een reis van zelf-/schepper ontdekking. Wanneer we accepteren dat verschillen een belangrijk aspect van de Schepper zijn, beginnen we met ontzag en begrip de verschillen binnenin en rondom ons heen te herkennen met grote bewondering en begrip.

Belichaam Jij de Acceptatie van Verschillen?

Met het besef dat verschillen van welke vorm of soort dan ook een uitdrukking zijn van de Schepper, zodat je kunt beginnen met het evalueren van jouw overtuigingen en de manier waarop je jezelf en de wereld bekijkt in jouw huidige realiteit. Neem je waar dat verschillen negatief zijn, iets om bang voor te zijn of een bron van afscheiding? Beoordeel je anderen op hun verschil of beoordeel je jezelf alsof je je afgescheiden voelt van anderen? Dit vraagt om een heel veel nadenken en bezinning. Hoe zie je jezelf en de wereld om je heen? Met een begrip van acceptatie en een nieuw begrip van verschillen welke veranderingen zouden kunnen worden aangebracht in jouw denken als je de wereld om je heen en in jezelf waarneemt?

Velen kiezen ervoor om zichzelf of anderen te isoleren omdat ze hen op de een of andere manier als verschillend beoordelen. Meningsverschillen, oorlogen, misverstanden, misbruik, afzondering, lijden, eenzaamheid en angst zijn allemaal een product of een manifestatie van het beoordelen van verschillen. In werkelijkheid hebben verschillen de kracht om verbondenheid en eenheid te brengen binnenin jouw wezen en in de wereld.

Observeer de verschillen die je binnenin jouw wezen herkent.

Ben je bereid om deze verschillen te bekijken vanuit een ruimte van acceptatie in jezelf?

Observeer de verschillen die je herkent in de mensen om je heen.

Ben je bereid om deze verschillen te bekijken vanuit een ruimte van acceptatie binnenin je?

Observeer de verschillen die je herkent in de wereld.

Bent u bereid om deze verschillen te bekijken vanuit een ruimte van acceptatie binnenin je?

Het is belangrijk om te onthouden dat het accepteren van verschillen niet betekent dat je het eens moet zijn met of geloven in. Het betekent niet eens dat je het toestaat, begrijpt of tolereert. Acceptatie nodigt je niet uit om je neer te leggen bij bepaalde uitkomsten van manifestaties. De acceptatie, waar ik, Lord Melchizedek, over spreek, is om zonder oordeel aanwezig te zijn met verschil, om ze te ontvangen en te erkennen. Om dan te spreken, te reageren of te creëren vanuit een ruimte van onvoorwaardelijke liefde binnenin je. Iets nieuws, inzichtelijks of verhelderend kan dan aan je verschijnen als gevolg van jouw acceptatie.

Als acceptatie moeilijk is, begrijp dan dat genezing nodig kan zijn om acceptatie te manifesteren. Misschien wil je een beroep doen op je gidsengemeenschap om je te helpen met de noodzakelijke genezing. Je hoeft niet te begrijpen wat voor genezing nodig is en waarom. Laat de genezing gewoon plaatsvinden wanneer het nodig is en baad in de voordelen.

Geleidelijk aan zul je jouw perceptie van verschillen veranderen en zo jouw realiteit en ascensie verschuiven. Er is zoveel te ervaren. Het is tijd om de unieke uitdrukkingen van de Schepper te omarmen.

Een laatste opmerking

Terwijl mijn mededeling aan jullie een stadium van ascensie en meesterschap beschrijft waar jullie klaar voor zijn om te belichamen, presenteert het jullie ook wat er nu in jullie wereld nodig is om genezing, vrede en de manifestatie van de waarheid van de Schepper te creëren.  Stel je voor dat een groot percentage van de wereld en de wereldleiders de aanvaarding van het verschil zouden accepteren, wat zou er dan gecreëerd worden voor iedereen om te ervaren? Dit is een tijd waarin krachtige verschuivingen en transformaties mogelijk zijn.

Met liefde, waarheid en vrede,

Lord Melchizedek
Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl