dinsdag 4 februari 2020

Energierapport februari 2020 Door Jennifer Hoffman


Energierapport februari 2020
Door Jennifer Hoffman

Februari heeft een paar speciale geschenken, waaronder de datum van het palindroom op 02-02-2020, wat in 909 jaar niet is gebeurd en de volgende is 12-12-2121. We hebben deze maand ook een zeer krachtige Mercury-retrograde, die enkele nieuwe lessen zal opleveren en we hebben een cyclus van 30 jaar die eindigt.
Het thema voor februari is 'vernieuwing', tijd om die oude lessen opnieuw te gebruiken en nieuwe opties te overwegen. We zijn nu in de uitbreidingsfase van onze ascensie-reis, dus er is geen vertraging of stop, we blijven gewoon doorgaan en maken koerscorrecties onderweg. Er zijn geen fouten, alleen energetische herafstemmingen en heroverwegingen.
Februari begint met enige opluchting van de niet aflatende energieën die we sinds december 2019 hebben gehad. Dus misschien is een beetje ontspannen aan de orde en tijd nemen voor wat reflectie over wat er is gebeurd sinds we aan deze reis begonnen. Herinner je je januari 1991? We sluiten een cyclus die toen begon. Wat deed je toen en wat is nu anders? Dit is groot omdat het een Saturnuscyclus inhoudt en hij dit jaar een grote speler is geweest met de Saturnus / Pluto-conjunctie. Oh en dat is ook niet voorbij, het neemt gewoon een kleine pauze voor een maand of twee, dan komt het terug op onze agenda.

De Mercury-retro van februari bevindt zich in de schaduwperiode die begint op de 2e en gaat op de 16e in volle gang. Deze is sterk omdat hij in Vissen staat, het tegenovergestelde teken van Maagd, het tweede planetaire bestuur van Mercurius (hoewel ik geloof dat Chiron over Maagd moet regeren). In deze Mercury retro-cyclus moeten we naar onze Martyred Healer-problemen kijken en overwegen of we nog steeds onze zielscontracten, verantwoordelijkheid, verplichtingen en verplichtingen willen behouden.
Hoewel het een nobel gebaar is om de genezer te zijn, zijn we op een punt aangekomen waarop we dat niveau van energetische verbinding niet langer in het leven van anderen en op hun paden kunnen handhaven. We hebben onze deelname verlegd van een bron van inspirerend licht naar een duik in hun genezingsreis. Met deze Mercury-retro krijgen we de kans om dat te veranderen, en om meer te kijken naar hoe ons eigen energietrauma ons dwingt om zo sterk deel te nemen aan het helen van anderen.
Proberen we ze te genezen of onszelf te genezen?
Voelen we ons gevalideerd als we ze genezen en maakt dat ons persoonlijk lijden minder intens?
Hebben we zoveel van onze energie, tijd en moeite besteed aan het helen van anderen dat we zijn vergeten hoe ons eigen pad van vreugde eruit ziet?
Dat maakt deel uit van ons persoonlijke vernieuwingsthema en het herbestemmen van onze energie. Wat kun je in je eigen leven bereiken met alle energie die je in de genezing van anderen giet?
En naar aanleiding van het thema van februari van vernieuwing en herbestemming kunnen we de Saturnus / Pluto-energie niet vergeten die het hele jaar op de achtergrond zal spelen. Het zal ons blijven dwingen ons open te stellen voor de portalen van potentieel die onze ziel voor ons heeft, te onderzoeken hoe we onze energie gebruiken, naar onze energiegrenzen kijken en of we werken op ons hoogste potentieel dat volledig is afgestemd op de energieprioriteiten van onze ziel.
Een ander aspect dat niet te veel wordt besproken, maar het is ook het hele jaar door zeer krachtig en actief en dat is het vierkant tussen Pluto en Eris, de energiestrijder voor sociale rechtvaardigheid. Om Eris 'energie te begrijpen, denk je aan Zena the Warrior uit de tv-serie. De vechter voor waarheid en gerechtigheid, zij vecht voor de underdog, de slachtoffers, de gemarginaliseerden en degenen die niet voor zichzelf kunnen spreken.
Is het een wonder dat de meest slachtoffers in de samenleving, slachtoffers van mensen- en kinderhandel, zoveel aandacht krijgen, evenals de enorme corruptie in politiek en overheid? We zullen zien dat veel van dit jaar wordt ontdekt dankzij de activiteit van Eris.
Hoewel we in februari actie moeten ondernemen, moeten we ook wat tijd besteden aan overdenking, onze opties herzien, openstaan ​​voor nieuwe energieën, onszelf tijd geven om ons verdriet te verwerken over onvervulde verwachtingen, verliezen en teleurstellingen, terwijl we ons opnieuw afstemmen onszelf met het doel en potentieel van onze ziel om onze toewijding aan ons 3D / 5D ascensiepad en de vreugde, vrede, liefde en overvloed te hernieuwen.
We zijn het meest effectief als we genezen, heel en congruent zijn op ons eigen energiepad. Neem deze maand de tijd om opnieuw afgestemd te worden op de missie van je ziel, want maart opent een heel nieuw portaal van potentieel wanneer Saturnus voor het eerst sinds januari 1991 in Waterman komt. Heb een geweldige maand.