woensdag 5 februari 2020

AARTSENGEL MICHAEL: Een Nieuwe Cyclus van Creatie is aan de Gang / Februari 2020 / Via Ronna Herman

AARTSENGEL MICHAEL:
Een Nieuwe Cyclus van Creatie is aan de Gang
Februari 2020 / Via Ronna Herman

Geliefde meesters, de weg is voorbereid en het doek staat op het punt te rijzen door de nieuwe dageraad van morgen.
Er zijn nieuwe heilige vortexen van hoger bewustzijn die zich over de hele wereld manifesteren, en de Ascensie-kolommen van Licht uit de grote Lichtsteden in de hogere rijken worden in een steeds hoger tempo verankerd. De grote infusies van Schepperlicht zijn aan het opbouwen in kracht en momentum en ze hebben een steeds grotere invloed op de geest van de massa.

Weet dit, mijn dappere, jullie bevinden je in de laatste fasen van een specifieke eenheid van tijd en jullie zijn allemaal onderworpen aan een uniek systeem van regels. We herhalen en benadrukken deze informatie, want het is van vitaal belang dat jullie dit concept begrijpen binnen de nieuwe Universele Wetten van het tijdperk van Waterman.

Totale vrije wil werd als een geweldig geschenk beschouwd; het werd echter een grote last toen de mensheid in een breder spectrum van dualiteit zonk, wat heeft geleid tot veel pijn en lijden.
Er was een non-interferentieclausule geschreven in de regels, en de gespecificeerde tijd voor deze specifieke scheppingsfase moest worden uitgespeeld voordat onze Vader/Moeder God kon verklaren:

"Het is genoeg. Het is tijd om in te grijpen. Er zal een Goddelijke Beschikking zijn voor degenen die streven naar Zelf-Meesterschap, en de Spirituele Hiërarchie en het Engelenrijk zijn gemachtigd om hulp te bieden op welke manier dan ook die geschikt is binnen het kader van de Kosmische Wet. De Wet van Genade bestaat zoals de hogere frequenties van de Karmische Wet en zal van nu af van toepassing zijn op de naar voren tredende groep van Werelddienaren evenals de aspiranten en discipelen op het pad van Ascentie.”

Jullie trekken langzaam jullie aandacht terug en jullie energie uit jullie oude, disfunctionele Derde- en lagere Vierde dimensionale realiteit; daarom zal het geleidelijk vervagen en ophouden te bestaan, want jullie zullen het niet langer voeden met de energie die nodig is om het te ondersteunen.

Naarmate dit specifieke tijdperk ten einde loopt, zal er een nieuw systeem van regels en wetten zijn dat van toepassing zal zijn op alle naar voren tredende Spirituele/menselijke Wezens.
Een nieuwe verruimende cyclus van Creatie is aan de gang, en jullie allemaal die ernaar streven een verenigde staat van bewustzijn te bereiken, zullen worden aangewezen als mede-scheppers van de toekomst. Als een geïndividualiseerd Godzaadatoom van Schepperlicht is jullie Goddelijke missie om de grenzen van het gemanifesteerde Godsbewustzijn te verruimen. Jullie doel is om een meester van manifestatie te worden - de essentie van schepping naar voren te brengen en deze in jullie heilige hart te activeren.
Dan, via specifieke gedachten vanuit jullie Heilige Geest, de God Substantie vormend in een eindeloze verscheidenheid aan vormen. Daardoor zullen jullie een echte, volwaardige uitbreiding van onze Vader/Moeder God worden.

Jullie, als individuen, zullen gebruik maken van de geschikte versterkte Geheugenzaadatomen van het Witte Vuur, die het volgende hogere niveau van jullie Hogere Zelf Goddelijke Essentie bevatten wat op dat moment voor jullie geschikt is. Dit is de Essentie van Ascentie, en het heeft op jullie gewacht sinds jullie afgezonderd zijn van jullie Goddelijke IK BEN Aanwezigheid. Deze Zaadatomen van Godsbewustzijn bevatten de wijsheid, liefde, kracht en inspiratie die jullie door deze volgende tumultueuze jaren van evolutionaire verandering zullen helpen.

De mensheid is te midden van een aangrijpende, opvallende verandering in Geheugenzaadatoom Levenscodes terwijl jullie, de Sterrenzaden, jullie buitenzintuiglijke vermogens herontwaken.
Jullie zicht zal zich uitbreiden voorbij het ultraviolette spectrum van Licht, en jullie natuurlijke manier van kijken zal meer panoramisch worden naarmate jullie perifere visie in zekere mate toeneemt.

Er zijn minuscule piramidevormige Lichtkristallen in de hersenen in het gebied van de pijnappelklier, die worden geactiveerd als jullie beginnen te begrijpen en te leren hoe jullie geluid en kleur kunnen gebruiken zoals het is ontworpen om te worden gebruikt bij genezing; daarbij het auraveld en het menselijke lichaam in evenwicht en harmonie houdend. Jullie bovenbewuste geest zal meer en meer wijsheidsleringen beginnen te downloaden over de werking van het Universum - de complexiteit van jullie ware aard - evenals informatie over de toekomst van de mensheid. Wanneer jullie Hogere Zelf bepaalt dat het tijd is om het Derde Oog te openen, zal het zijn alsof jullie een golf van Heilige energie hebben ontvangen in het middelste voorhoofdgebied. Deze gespecialiseerde frequenties zullen ook de Zaadkristallen van Licht in de Pijnappelklier activeren, wat het proces van het herwinnen en perfectioneren van jullie telepathische communicatievaardigheden versnelt.

Er zal nieuwe informatie komen over moleculaire genetica, wiskunde, muziek en het belang van geluid. Jullie zullen een versnelling ervaren in het proces van het downloaden van de multidimensionale aspecten van jullie natuur, en de Heilige Geest, de krachtige liefdevolle essentie van onze gezegende Moeder God, zal een opvallende toename van de trillingsfrequenties van Liefde initiëren die rechtstreeks vanuit haar Heilige Hartkern wordt uitgestraald.

En dus vragen wij jullie, geliefden, zijn jullie gereed om de deur naar het verleden te sluiten en op het pad te stappen dat jullie naar een magische wereld van alle mogelijkheden zal leiden?

De weg is voorbereid. Het enige wat jullie hoeven te doen is akkoord gaan en het proces zal aan jullie stap voor stap worden onthuld.
Wij proberen deze overgang zo gemakkelijk mogelijk te maken, want jullie hebben genoeg geleden en het is tijd voor gemak en gratie.
Er wordt een grootse alliantie gevormd - een hereniging van prachtige proporties, terwijl wij het proces van opnieuw samenkomen in gemeenschappelijk doel hecht en duurzaam maken - zowel wij van de hogere rijken als jullie, de aan de Aarde gebonden vertegenwoordigers van de Schepper. De tijd van afzondering komt snel tot een einde en paradoxaal genoeg komen degenen die nog doordrenkt zijn met de illusie van de Derde/Vierde Dimensies ook samen.
Ze zullen steeds nauwer met elkaar verbonden worden in hun strijd om afzondering te behouden door hun strijd voor dominantie en macht, gevoed door haat, angst en hebzucht.

Vele eonen geleden hebben wij jullie allemaal een belofte gedaan terwijl jullie je eigen weg gingen om ieder zijn/haar deel van de Universele Goddelijke Missie te vervullen.
Wij beloofden dat we weer samen zouden komen in een grootse reünie als het experiment op planeet Aarde op een eind aan het lopen was.
Wij hebben beloofd dat, hoewel jullie je oorsprong zouden vergeten als onderdeel van het experiment, wij jullie op het juiste moment zouden helpen om jullie erfgoed te herinneren en te herwinnen, en wij zouden samen vooruit, zij aan zij en van hart tot hart verder gaan.
Die tijd is nu, geliefden.

Wij vragen jullie om een verbintenis aan te gaan door een LICHTDRAGER en een WERELDDIENAAR te worden.
Door dit te doen, zal jullie bewustzijn en effectiviteit halsoverkop ofwel met zevenmijlslaarzen worden uitgebreid.
Door de dynamiek van groepsmeditatie in de Vijfde-Dimensionale Werelddienaar Piramide, worden jullie snel een meester van co-creatie en een voorbeeld voor de mensen om jullie heen.
De snelste manier om de aandacht van anderen te trekken, is door een nuttige theorie te initiëren, te bewijzen en te personifiëren.

Zie hoe jullie een stevig fundament leggen en een eenheid met de Aarde tot stand brengen terwijl jullie genieten van de rijkdom en schoonheid die zij en de eerste Drie Dimensies te bieden hebben.
Krijg toegang tot de overvloed aan positieve gedachtevormen die zijn opgeslagen in het rijk van de Vierde Dimensie om jullie te helpen jullie visie op te bouwen en jullie dromen hecht en duurzaam te maken.
Ga dan naar jullie Piramide van Kracht in de Vijfde Dimensie om toegang te krijgen tot de Levenskracht van de Schepping en daarbij jullie creatie van een infuus te voorzien met Kosmisch Vuur.

BERICHT VAN, VOOR AANMOEDIGING VOOR DE STERRENZADEN WEGWIJZERS.
In vorige levens en de afgelopen Eeuwen was deze hereniging van de Ziel en de Geest een zeer individuele en persoonlijke gebeurtenis, niet één die door de massa werd ervaren, maar door enkelen.
Dit is niet langer waar. Het is nu een tijd van massaal ontwaken, een tijd van wereldwijde, galactische en universele hereniging en Ascentie in een verhoogde staat van door Schepper/Geest van infuus voorzien bewustzijn. Jullie hebben nu het potentieel om jullie te verbinden met de vele facetten van jullie Zielfamilie, jullie Hogere Zelf, jullie vele OverZielen en jullie Godzaadatoom van Wit Vuur. (IK BEN Aanwezigheid). Op kosmisch niveau zendt de Allerhoogste Schepper nu de uitstraling van zichzelf uit via de Grote Centrale Zonnen, die in grote uitbarstingen van Levende Vlam van Leven neer op de Aarde wordt gefilterd via de Zon van jullie zonnestelsel.

Naarmate jullie uitstraling groter wordt en krachtiger en verreikend wordt, zullen jullie, samen met andere Lichtwerkers, een verenigde kracht worden die niet zal worden ontkend - een kracht voor transformatie en verandering van de hoogste orde.
Wees moedig in jullie visie; zie wat goed is in jouw, jullie wereld, waardoor de Liefde en het Licht wordt versterkt die woont in elke persoon die jullie ontmoeten. Richt jullie niet op de schaduwen, want waar jullie je aandacht ook op richten, daar gaat energie naartoe.

We hebben jullie al vaak verteld 'jullie enige echte vijand is angst'.
Het blijft echter een van jullie grootste nadelen op het pad van Ascentie. Laat de angst voor de toekomst en voor falen los. Probeer gecentreerd te blijven in jullie Heilige Hart terwijl jullie Liefde en Licht uitstralen in de wereld van vorm – en kijk dan maar, terwijl de wonderen zich ontvouwen. Jullie zijn meesters van manifestatie; jullie zijn het vergeten. Geloof in jullie zelf en stop met het creëren van die dingen die pijn, schuldgevoel en lijden bezorgen.

Word opnieuw een mede-schepper van het Licht, van vrede, van balans en van harmonie en help de ongerepte schoonheid van planeet Aarde en harmonie tussen alle Wezens met bewustzijn te herwinnen.
Door jullie ijver in het bestuderen en perfectioneren van jullie vaardigheden als Zelfmeesters en mede-scheppers, is jullie Ziel geleidelijk aan op een manier ingegeven met een Goddelijke ontevredenheid, die langzaam in jullie bewustzijn is gefilterd.
Jullie begonnen je naar binnen te keren, het verlangenlichaam van de ego te temmen en opnieuw contact te maken met de ziel, de Overziel en meerdere Facetten van jullie grotere Zelf.

Nu zijn jullie gereed om jullie wijsheid en de 'leringen van het Nieuwe Tijdperk van Verlichting' te tonen en te delen met andere geliefde Zielen die net beginnen te ontwaken.
De massa is zich aan het roeren en de behoefte aan begeleiding en inspiratie zal groeien en zich snel verspreiden naar alle mensen over de hele wereld.

Wij zeggen tegen jullie dat het tijd is om naar jullie eigen innerlijke leiding te gaan luisteren, zodat jullie op je intuïtieve krachten beginnen te vertrouwen. Ga naar jullie Piramide van Licht in de Vijfde Dimensie en verklaar jullie verlangen om duidelijk te begrijpen hoe jullie verder te werk kunnen gaan terwijl jullie ernaar streven om de Goddelijke Missie te vervullen - op het juiste moment voor jullie hoogste goed en het grootste goed van allemaal.
Dit brengt jullie wil op één lijn met de Overziel van het Hogere Zelf, en het stelt ons in staat jullie te begeleiden naar de plaats waar jullie het meest effectief zullen zijn; naar de situaties die jullie ook zullen helpen verder het pad van Ascentie te gaan, met gemak en gratie, terwijl jullie jullie versie van het Paradijs op Aarde gaan creëren.
Sta ons toe om jullie gids te zijn, en volg die kleine stem binnenin, wat onze manier is om met jullie te communiceren op dit moment.

Naarmate jullie zelfverzekerder worden met jullie nieuwe wijsheid en jullie beginnen te vertrouwen op jullie innerlijke weten, zullen jullie merken dat mensen zich tot jullie aangetrokken voelen.
Jullie hebben de mogelijkheid om anderen te coördineren en samen te brengen die hun weg zoeken.
Jullie worden begeleid om hen te helpen het transformatieproces te begrijpen dat jullie allemaal op het ene niveau of op een ander niveau ervaren in deze tijden van versnelde transformatie.

Wij verzekeren jullie dat wanneer jullie de informatie en hulpmiddelen die wij de afgelopen jaren hebben aangeboden, zullen bestuderen en integreren, en jullie wijsheid vervolgens delen met degenen op het pad die ook naar hun hogere waarheid zoeken, jullie veel dierbare zielen zullen vinden die bekommerd zijn en bereid zijn om naar jullie te luisteren.
Jullie hebben allemaal het potentieel om helers van Zielen te zijn, geliefden. We vragen jullie om de liefde uit te stralen die wij jullie sturen naar degenen die nog steeds lijden in de pijn en illusie van de Derde en lagere-Vierde Dimensies.

Velen van jullie zijn overeengekomen om de maximale hoeveelheid hogere frequenties van Goddelijk Licht van onze Vader/Moeder God te integreren, die nu beschikbaar zijn voor jullie, de Sterrenzaden, Wegwijzers. Wij weten dat jullie soms ongemakkelijke symptomen en stemmingswisselingen ervaren, maar dit zal voorbijgaan als jullie fysieke vaartuig, voertuig meer en meer van de beïnvloede of negatieve energieën van binnenuit loslaat.
Naarmate de tijd verstrijkt, zullen jullie het fysieke voertuig verfijnen naarmate jullie meer van het Goddelijke Zelf integreren. Het is iets dat nog nooit eerder op Aarde is gedaan en wij houden jullie in ere dat jullie één van de voorlopers van dit proces zijn.
Degenen onder jullie die de weg wijzen, maken het veel gemakkelijker voor degenen die achter jullie volgen.

Geliefden, jullie kunnen helpen jullie families, jullie buurten, de steden en landen waar jullie wonen te transformeren, en uiteindelijk de wereld. Wees moedig in jullie visie; zie wat goed is in jouw, jullie wereld, waardoor de Liefde en het Licht wordt versterkt dat in elke persoon woont die jullie ontmoeten.
Richt jullie niet op de schaduwen, want waar jullie je aandacht ook op richten, daar gaat energie naartoe.

Wij van de Engelenrijken zijn hier met groot gezag om jullie te helpen door deze tijden van evolutie en grote verandering heen te gaan; jullie moeten echter om onze hulp vragen, want wij kunnen geen inbreuk maken op jullie vrije wil. Wij vragen ieder van jullie om jullie rechtmatige plaats als Meester van het Licht te herwinnen en te onthouden dat wij jullie vragen om verder te gaan en jullie wijsheid te delen wanneer jullie de kennis van Geest en belichte waarheid integreren. Wanneer jullie niets meer doen dan jullie maximale hoeveelheid Adamantine Deeltjes van Schepperlicht naar voren halen en integreren, en dan een deel uitstralen in de wereld en de mensheid, zal het voldoende zijn.

Er is een Goddelijk mandaat overgeleverd, waarin staat dat het herenigingsproces in de ruimste mate zal worden geactiveerd om het proces van kosmische evolutie te versnellen.
Dit betekent dat grenzen en barrières in de hoofden en harten van de mensheid, evenals alle religies, naties, culturen en rassen, de gelegenheid zullen krijgen, of de uitdaging zullen aangaan, om alles los te laten wat niet in harmonie is met het samengaan van alle natuur van Geest en de Creaties van onze Vader/Moeder God.

Wij staan samen in de rijken van het Licht en wij strekken ons hart en handen naar jullie uit om jullie naar binnenin de cirkel van Kosmische Eenheid te trekken. 

Willen jullie naar voren komen?

Wij omringen en hullen jullie in een auraveld van liefde en bescherming.

IK BEN Aartsengel Michaël.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^