woensdag 29 maart 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Vannacht is er een zonnevlam geweest. Het was een flinke en tikte net de X-sterkte aan. Nu is er weer een zonnevlam actief aan de achterzijde van de zon, dus indirect van invloed. X-CLASS SOLAR FLARE : Dit wordt routine. De zon veroorzaakte zojuist weer een X-klasse zonnevlam, de 7e van 2023. De X1.2-categorie explosie kwam van zonnevlek AR3256 nabij de zuidwestelijke rand van de zon:

--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.




Wij zien op het overzicht dat de druk in Hz van de Schumann resonantie zich ook weer van tijd tot tijd laat voelen.
Nu weer een piek geweest van 25 Hz en dat ervaren wij alsof wij in elkaar worden geperst.

-->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid 367,4 km/sec

Zonnestormen Planetaire K-index
Nu: Kp= 2,33 stil
24 uur max: Kp= 2,33 stil
Instroom fotonen energie dichtheid: 0,63 protonen/cm 3
Die zijn allemaal laag.
De totale opwaartse druk van het collectief gaat gestaag verder. Blijf dicht bij jezelf en voel goed of het van het collectief is of dat het je eigen emoties zijn. Blijf zoveel mogelijk verbonden met je stilte.