zondag 28 november 2021

Korte update zondag 28 november 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte update zondag 28 november 2021

Veel druk op de nervus vagus o.i.v hoge instroom van de hoogfrequente energie= fotonenlicht.
Het hart klopt je in de keel, je hart fladdert, je hartslag is heel hoog of je hart slaat over, spanning op de kaken. Geeft verhoogde onrust, stress duizelingen, hoofdpijnen en opgejaagdheid. Even hoesten of je rechterhals masseren helpt de nervus vagus te kalmeren! Het is vaak aanvalsgewijs.

Nu we ons meer en meer gaan verbinden met de navelstreng met de kern van moeder aarde in 5D, gaan we ook meer en meer de oude navelstrengverbinding met de oude aarde in 3D loslaten en stromen aan duistere energie komen vrij.

Druk rondom je nek en keelchakra=je elektrische stroomnetwerk oftewel je blauwdruk.

Hartritmestoornissen, benauwdheid, duizelingen, hoofdpijnen, druk op de borst, dikke hals en okselklieren tgv ontgiften, spijsverteringsklachten en heel veel uitlaatgassen momenteel oiv het volledig verticaal uitlijnen vd linker long onderkwab = de lege dode longruimte ontplooit zich en heel veel ingehouden koolzuurgassen=spanningsveld komen vrij en hopen zich op in het middenrif=opgeblazen en geven een verhoogde druk op de lever tgv grote aanbod aan vrijgekomen afvalstoffen.


In onze linkerflank en linker borstkas ruimte zit het stampvol met oude vergane en gestagneerde lymfe dat nu op gang komt en zich ophoopt rondom je keelchakra waardoor de nervus vagus onder druk komt te staan.

De nervus vagus staat onder grote druk en is zeer gevoelig voor het transformerend licht.

Mijn nervus vagus jodelt flink

Marjolein Ingrid Soulpursang