zaterdag 31 juli 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Zaterdag 31 juli 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Zaterdag 31 juli 2021
***TSUNAMI ALERT***ZWAARMOEDIGHEID*** ONDER HOOGSPANNING STAAN***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD***ELECTRONEN FIBRILLATIE GEEFT HARTRITMESTOORNISSEN VAN HET HOGER HART=BOEZEMS O.I.V DE VELE PULSEN DIE AFGEVUURD WORDEN=GEEFT MENTAAL HET GEVOEL DAT JE RONDJES BLIJFT DRAAIEN EN ZE NIET AFGEVOERD KUNNEN WORDEN VIA AARDING***ZONNEWINDEN MET SNELHEDEN TUSSEN 450-500 km/sec RAZEN DOOR ONZE AURA =OVERBELAST ZENUWSTELSEL-KORTSLUITING-OVERBELAST ORGAANSTELSEL***

TASTBARE SPANNINGSVELDEN ALSOF ALLES COLLECTIEF TOT HET UITERSTE WORDT GEDREVEN GEEFT EEN DRUKGEVOEL RONDOM ONS ZEER GEVOELIG HOOFD-DRUK OP VOORHOOFD-BIJHOLTEN-NEK-KAKEN-SCHOUDERS-BORSTBEEN-ZEER GEVOELIGE OGEN, IMMENSE VERMOEIDHEID***STROMEN AAN DEPRESSIEVE GEDACHTENVORMEN TGV LOSKOMEN VAN ONZE OUDE EGO ZELVEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES***

SR pieken tot 34 Hz= opent je oud zeer stroomt er uit= veel oude vastzittende lymfestagnatie mn uit de borsten en linker borstkasholte rondom je sleutelbeenderen en hoger hart zone o.i.v activatie Thymus, dit geeft vervolgens weer druk op de nervus vagus= onrustig, opgejaagd, drukdoenerig, oppervlakkige ademhaling, ritmestoornissen.

De krachtige drukgolven zijn goed te voelen; druk op je skelet en met name op je borstbeen! Alsof je in elkaar gedrukt wordt.

Dit alles doet ons zenuwstelsel flink opschudden!!. De enorme energie instroom blaast vervolgens onze lymfestelsel schoon=galactisch lichaam inclusief de lichtcode en DNA activering.

Deze energieën razen via je kruin als een F16 door je zenuwstelsel en breekt voorgoed oude patronen af.

Symptomen; opstandige en negatieve emoties, een daas gevoel in je hoofd, mega onrust, spanningen/stress, misselijk, diarree, gevoel van vastzitten, pijnlijke benen en voeten, spanning vd spieren langs de wervelkolom, druk en stress rondom bekken en stuitje, huiduitslag, snotterig, opstandig als een puber=groeispurten, hoofdpijn, zweten, dizzy, moe etc. etc.

Dit alles doordat de oude energie omhoog getrokken wordt om te zuiveren via de celstofwisseling=schildklier= stem =emoties=blauwdruk=chakra 5=ether snaren= je gevoelssnaren die nu gezuiverd worden en alles lostrillen wat niet in liefde en licht is!

De oude energie komt vrij en wordt als een magneet aan de huidoppervlakte getrokken om afgebroken te worden. De huid bevat heel veel lymfe! Oude patronen en gewoonten vanuit 3D vliegen je om de oren=oude zelven en kun je tijdelijk als een magneet in de buitenwereld naar je toe trekken=lagere trillingsfrequenties om ze te herkennen, erkennen in jezelf, integreren en te zuiveren=HEEL zijn

Dit gaat via chakra 7 en chakra 6= elektromagnetische patronen/gevoelssnaren= trilling snaren waarop vervolgens de schildlklier reageert dmv heel actief opeens te zijn of volledige passief. Het yin yang effect om uiteindelijk de balans te herstellen!

De schildklier regelt de basis celstofwisseling. De ene dag raas je als een gek door je huis om schoon te maken, op te ruimen, de andere dag ben je volledig uitgeteld en passief. Dat is het gevolg vd energie stormen totdat je de balans hebt gevonden.

Door dit nieuwe licht die onze hernieuwde levensenergie opbouwt langs ons fysiek lichaam wordt er enorm veel opgeruimd en maken de bloedstromen=trilling=snelheid overuren net als de uitscheidingsorganen die nu snel overbelast raken als je niet op tijd je rust neemt.

De doorsteek van 3D naar 5D vergt heel veel van ons lichaam op alle lagen en er komen heel veel herinneringen, emoties, overtuigingen en ervaringen vrij die opgeslagen lagen in de cellen om uit ons bloed-systeem te verwijderen omdat ze nu geen functie meer hebben.
We laten ons oude zelf los en dat is eng maar ook opwindend tegelijk. Probeer balans te blijven houden in deze tsunami's van lichtgolven die ons omringen en doordringen tot in onze celkernen! Alles is in beweging en we zijn niet meer te stoppen!
Het hoogfrequente licht spoelt nu ons lymfesysteem schoon!

Onze interne huishouding = metabolisme, maakt overuren en onze gevoelsnaren trillen, shaken en beven= trillende benen ,trillende handen,, onrust, stress, wankelig, ,hoogspanning gevoelens, zwaarmoedig, emotionele rollercoasters, opgeblazen, misselijk, razernij, kou aanvallen, onmacht, hartritmestoornissen, hyper zijn en daarna volledig uitgeteld zijn..

De schildklier [chakra 5] speelt hierbij een hele grote rol en is verantwoordelijk voor de basis stofwisselingsprocessen in onze cellen.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!l

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!

Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

De journaals zullen nog wat onregelmatig zijn de komende tijden ivm mijn eigen behoefte aan stilte en rust om de vele toxinen te verwijderen


Marjolein Ingrid Soulpursang