donderdag 6 mei 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Donderdag 6 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Donderdag 6 mei 2021

DE STORMEN AAN TSUNAMIGOLVEN VAN DE AFGELOPEN DAGEN HEBBEN ZICH VANNACHT ONTWIKKELD TOT EEN WARE ORKAANKRACHT! Misselijkheid, duizeligheid en een vreemd 'draaikolkgevoel' in de Zonnevlecht. Dit is je zenuwsysteem dat reageert op de nieuwe energieën!

Er is nog geen recente data over de getallen bekend.

Kp index = 1

De orkanen vol hoog geladen energieën razen onze aura binnen via chakra 3 en zuigen alles mee wat ons niet langer dient! De pelxus solaris wordt diep gereinigd van alle oude energie die ons niet langer dient! Geeft een overbelast zenuw en orgaanstelsel!

Iedere laag die wordt gezuiverd maakt ons des te gevoeliger voor de volgende laag die er nog weer onder zit.

Nu snel misselijk en wankel. door de in snelheid toenemende lichtvortex via chakra 3.

Soms slaat het hart over [extraystole= in feite komt er een hartslag te vroeg ipv dat hij er 1 overslaat] of ineens enorme hartkloppingen. Dit gebeurt als je gedachten en gevoelens niet op 1 lijn zitten.

Dit alles onder de immense druk vd Nervus Vagus die nu onder grote druk staat tijdens deze transformaties.

Er wordt energetisch aan je getrokken en van alles wordt er opgerekt, uitgerekt en rechtgetrokken.

Door de intensieve instroom van fotonen energie daalt het bewustzijn trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen!
Daar vindt de grote zuivering nu grootschalig en collectief plaats.

Pieken en witte vlakken in de Schumann resonantie beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus; onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat!

Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen. Hierbij komt veel stress vrij uit de cellen van vele levens en generaties.

Deze oude 3D energie komt dan in ons bio plasma terecht oftewel ons levenswater/emotioneel lichaam als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Nu ook de zonkracht sterk stijgt =UV index van 5-, worden we gebombardeerd met immense uv gamma straling in ons bioplasma. Het hart opent zich exact op 40 Hz= instroom gamma licht, Het hart bevindt zich op de axillaire 0 lijn= de horizontale lijn tussen je beide oksels; hier zit heel veel gestagneerde lymfe en symboliseren de gedachtevormen oftewel psyche van je opvoeders die jij onbewust absorbeerde vanuit je kindertijd en nu mag bevrijden! Dit is ook het belangrijkste ascensie punt voor je opstijgt naar de bevrijdende ijle luchtstroom!

Des te sterker de lichtkrachtgolven zich bewegen door ons systeem des te sterker en krachtiger ook de uitstoot van oude duistere geblokkeerde energie uit onze cellen, dit veroorzaakt de stressgevoelens, onrust, paniekgevoelens, hoge bloeddruk, orgaanklachten, hoofdpijn en benauwdheid= egopaniek= oude zelven.

SYMPTOMEN druk op de keel, kruin, schedel en hersenen, wervelkolom, hoofdpijn, migraine, pijnlijke drukgolven rug en skelet, tussen de schouderbladen, totaal uitgeput zijn, extreme vermoeidheid, enorm hongerig, hormonale chaos en disbalans, overprikkeld zenuwstelsel, zeer pijnlijke zenuwwortels = karmaknopen, emotionele opvliegers, chakra 3 draait als een overvolle wasmachine, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, stress, enorme onrust, rillen, trillen, jeuk, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd, huiduitslag, koude vingers en tenen, voedsel en media intolerantie, snel overprikkeld zijn, shaken en beven ,hartritmestoornissen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen en mee kunnen doen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's= de vluchtwegen van 3D,, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.

AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!

Neem extra rust=passief zijn= yin energie- om zo de bakken aan licht te ontvangen en de omzetting van het oude 3D in 5D te bewerkstelligen dmv uitstoot van afvalstoffen van vele levens en generaties uit het celgeheugen!


Marjolein Ingrid Soulpursang
Heeft gewerkt als IC-VERPLEEGKUNDIGE bij UMCG -Universitair Medisch Centrum Groningen! Gespecialiseerd in neurochirurgie.
Sinds 2000 ervaringsdeskundige ascensie !