woensdag 20 juli 2016

Een Hathor Planetaire Boodschap Via Tom Kenyon: Het Aetherium

Een Hathor Planetaire Boodschap Via Tom Kenyon:
Het Aetherium
19 juli 2016

Achtergrond
Vanuit ons perspectief van de destabilisatie van uw wereld, die we in onze vorige planetaire boodschap hebben genoemd, is in een steeds sneller tempo aan het versnellen. Dit produceert een enorme druk op jullie biologische, mentale en emotionele realiteit.
Wat wij willen aanbieden in dit bericht is een praktisch hulpmiddel om jullie lichaam / geest complex in een grotere staat van samenhang te brengen in het midden van de steeds toenemende chaos om jullie heen.
De schokgolven van verandering die velen van jullie ervaren kunnen worden vergeleken met het verpotten van een plant die wortel gebonden is. Voor velen van jullie, worden jullie psychologische en biologische wortels van jullie huidige waargenomen werkelijkheid verbonden. Op enkele uitzonderingen na vinden de meeste mensen de huidige overgang die de wereld doormaakt het moeilijkste waar men mee te kampen heeft.
Veel van wat jullie zouden hebben kunnen geloven als waarheid wordt  nu geopenbaard als leugens. Veel van de instellingen waar jullie op hebben gerekend om jullie te beschermen worden steeds vaker onthuld als verraderlijk. Inter-persoonlijke relaties zijn gespannen, wat te wijten is aan het simpele feit dat zo velen van jullie gestrest zijn door de complexe veranderingen om jullie heen, veranderingen waar jullie schijnbaar geen controle over hebben.



Dit produceert destructieve patronen van reacties in jullie biologie, wat betekent hoe jullie lichaam reageert op de stressoren om jullie heen, met inbegrip van jullie mentale en emotionele vermogens.
Terugkerend naar onze metafoor van de wortel gebonden plant, alle levende wezens hebben psychische wortels die hen verbinden met hun waargenomen werkelijkheid. Wanneer een plant ook wortel-gebonden wordt is hij niet in staat te bloeien. Maar de paradox is dat wanneer je een wortel gebonden plant in een grotere container plaatst, met meer ruimte om te groeien, de plant een periode van shock en desoriëntatie ondergaat. Het duurt even voor de weefsels om te erkennen dat er meer ruimte is om zijn wortels uit te strekken.
Terwijl onze reactie ongeloofwaardig mag lijken voor sommigen van jullie, zijn jullie eigenlijk in het midden van meer mogelijkheden voor versnelde groei, door het feit dat de multi-dimensionale ruimte in jullie uitbreid, dus jullie pot wordt steeds groter. En toch jullie gevoelsmatige ervaring is dat jullie je meer beperkt voelen dan ooit.
Ons standpunt ten aanzien van deze vreemde paradox is dat de mens, op enkele uitzonderingen na, de neiging hebben langzaam te zijn in het herkennen van nieuwe ruimtes voor groei. Ze wennen aan het wordtel gebonden en begrensd te zijn, door hun waargenomen werkelijkheid. Er is een aangeboren luiheid in de menselijke natuur als het gaat om de taak van het stappen in een nieuwe werkelijkheid die groter is, dan eerder is waargenomen.
Als je een van de weinige mensen bent die dapper is in het gezicht van de nieuwe realiteiten, groeten wij u. Maar voor de meeste mensen, is er een diepe terughoudendheid bij het toestaan ​​van hun eigen psychische wortels, zich uit te breiden voorbij waargenomen realiteiten naar nieuwe vergezichten.
Een van de grote uitdagingen in deze periode van wereldwijde overgang is dat jullie problemen niet alleen mentale en emotionele zijn, ze zijn ook fysiek van aard. Hiermee bedoelen wij dat jullie fysiologie en neurologie diep uitgedaagd worden door de snelle veranderingen in de waargenomen werkelijkheid.
Het Aetherium
Het Aetherium is een goed geluid hulpmiddel voor jullie om deze problemen geleidelijk te pakken. De geluidscodes die deze geluidsmeditaties bevatten komen rechtstreeks uit de hogere sferen van het licht. Zij zijn uitvloeisels van de tiende, elfde en twaalfde dimensies van de werkelijkheid in een wereld die we Het Aethos noemen. Dit vibrerende veld van het licht is zelfbewust en zeer intelligent en woont in een staat van bewustzijn die jullie non-dualiteit zouden noemen. Voor ons doel, zullen we ons gewoon richten op praktische suggesties voor hoe jullie dit unieke geluidspatroon kunnen gebruiken.
Als je luistert naar Het Aetherium zul je een continue drone-geluid op de achtergrond horen. Dit is de Aethos geluidsmeditatie die we gepresenteerd hebben  in 2012. Opkomende uit dit geluidsveld zijn complex wegzakkende geluids codes die het comfort van verzorgende en genezende energieën van de Aethos in de cellen van je fysieke lichaam brengen. Dit is een downloaden van licht door het agentschap van geluid in jullie fysieke lichaam om jullie door middel van dit te helpen door de immense overgang van de wereld doormaakt.
Er zijn twee manieren om te luisteren naar deze geluidsmeditatie.
 
passief luisteren
Er kunnen dagen zijn dat je zo gestrest, op en uitgeput bent dat je niet in staat bent om een ​​mentale focus te houden. Luister op die momenten gewoon naar de geluiden. Wanneer je gedachten afdwalen, breng dan gewoon je ontspannen aandacht terug naar de muziek. Er is niets anders te doen in deze vorm van het luisteren.
gericht Luisteren
Bij deze methode ligt je focus op je fysieke lichaam, terwijl je luistert naar de geluiden. Deze manier van luisteren zal de grootste effecten produceren, in die subtiele energie volgt bewustzijn. Wat we hiermee bedoelen is dat subtiele energieën de neiging hebben om te gaan waar je jouw gerichte aandacht vasthoud. Als je rust in je bewustzijn in je fysieke lichaam tijdens het luisteren naar het Aetherium, zullen de subtiele energieën van kalmte, verzorging en genezing dieper binnendringen in de fysiologie en in de cellen van jouw lichaam.
Voor degenen onder jullie die zich bewust zijn van je innerlijke werkelijkheid kunnen complexe wervelende geometrieën in het lichaam opmerken. Laat deze bewegen op basis van hun eigen wil. Ze hebben bewustzijn en intelligentie. Sommige van deze velden van het verplaatsen van energie zullen in tegengestelde richting draaien, en er kunnen veel patronen van roterende energieën bewegen door je lichaam tijdens het luisteren. Dit fenomeen is een handtekening van diepe transformatie.
Laat deze patronen van roterende energieën te voorschijn komen om te bewegen op basis van hun eigen wil, zonder tussenkomst. Het is mogelijk om jullie luisterruimte te verlengen door simpelweg de klank van de meditatie te herhalen. Voor degenen onder jullie die bereid zijn in een diepere staat van transformatie te gaan zal dit een zeer effectieve manier zijn om te werken met Het Aetherium.
Als jullie het gevoel van ongemak, disharmonie of benauwdheid hebben in elk deel van je lichaam richt dan je aandacht daarop  en als je gedachten afdwalen, als dat gebeurt, breng het dan gewoon terug naar dat deel van je lichaam.
Een andere manier waarop jullie Het Aetherium kunnen ontvangen is als een soort metaforisch reddingsvlot (raft) dat jullie kunnen sturen door de onstuimige golven van veranderingen, die er voor jullie zijn. Als jullie een verbinding, een resonantie, tengevolge van deze geluidsmeditatie voelen raden we jullie aan het regelmatig te gebruiken. Het is een zeer effectieve sonische steun voor jullie lichaam en geest.
De Hathors 
26 juni 2016

Tom's Gedachten en Observaties
Ik persoonlijk vond deze laatste Hathor geluidsmeditatie (Het Aetherium) zeer nuttig zowel op fysiek niveau van welzijn en als een middel om ons aan te passen aan de steeds levendmakende energetische verschuivingen die onze Aarde ondergaat.
In hun laatste bericht,  destabilisatie, boden de Hathors de suggestie om een eerdere geluidsmeditatie die zij gaven te luisteren genaamd “Een brug tussen werelden”. Terwijl dit een duidelijke kalmerende invloed heeft voor de meeste mensen, hetgeen zal bijdragen tot het effect van het verminderen van stress, naar mijn mening zorgt  het Hathors 'nieuwste sonische stuk voor een diepe  genezende reactie  op cellulair niveau.
Met het woord "healing" verwijs ik naar een gevoel van harmonie en balans op cellulair niveau dat voortvloeit uit de complex geluids codes die deel uitmaken van  Het Aetherium. 
Opmerking:  Het Aetherium  is een vorm van lichaam / geest heropvoeding. Het is geen medische behandeling en dient niet als zodanig te worden gebruikt. Als je lijdt aan de symptomen van een ziekte raadpleeg dan een zorgverlener.
Als je luistert naar  Het Aetherium, zul je ongetwijfeld een continu geluid horen op de achtergrond, dat is eigenlijk  de Aethos klankmeditatie die de Hathors gaven in hun bericht van 20 september 2012 met de titel  De Aethos en Non-duale staten van bewustzijn. Ik kan het lezen van dit bericht aanraden als je geïnteresseerd bent in het perspectief van de Hathors 'met betrekking tot non-dualiteit en hogere dimensionale werkelijkheden.
De  Aethos  geluidsmeditatie is de wortel trilling (dat wil zeggen, de basislaag) van  Het Aetherium.  De andere stemmen die je hoort zijn eerder koor-achtig en werden gecreëerd om de kalmerende energie te verplaatsen van  het Aethos gebruik van geluidscodes, die vervolgens kunnen  worden gebruikt door biologische systemen (dat wil zeggen, je lichaam / geest) om comfort, voedsel en verzorging te ontvangen van een hogere vibrerend rijk van bestaan.
Er zijn geen elektronisch gegenereerde geluiden in  De Aetheriumgeluids meditatie, alleen meerlagige vocale tracks, gezongen door mij, zoals voorgeschreven door de Hathors.
Als ik langer luister naar Het Aetherium (dat wil zeggen, door gewoon de repeat-knop in de drukken) vind ik dat de geluidscodes dieper binnen komen in mijn lichaam inclusief mijn meridiaan systeem, diverse organen, als dat nodig is, mijn cellen en interessant genoeg, in een complex systeem van subtiele energiebanen genoemd  nadis  door yogi's en yogini.
Soms ervaar ik deze trajecten en organen gevuld met wit licht en soms goud. Mijn verwachting is dat jullie de kleur van het licht dat nodig is voor jullie op dat moment ervaren, omdat de effecten van het Aetherium  het resultaat zijn van een synergie tussen de hogere harmonieën van de geluidscodes en jullie eigen energiesysteem. Let wel dat er geen noodzaak is om, als eventueel effect, het licht te "zien" in het oog van je geest tijdens de geluidsmeditatie, maar het licht is de taal die hier wordt gebruikt. Deze taal van het licht die afkomstig is van  het Aetherium  is vertaald, zo je wilt, in de taal van de geluids codes, en zij zullen jullie lichaam / geest systeem beïnvloeden op een manier die uniek is voor jullie.
Zoals een van mijn tantes placht te zeggen: "Het bewijs is in de pudding” Dus luister naar  Het  Aetherium  om te zien of het resoneert met jullie. Als jullie een verwantschap met deze ongewone harmonien voelen, dan zou ik zeggen experimenteer vrij en neem het op in jullie dagelijkse of wekelijkse vrije tijd om te zien wat het zal ontvouwen voor jullie. Als jullie je er niet mee kunnen verbinden, geef het dan geen tweede gedachte. Dit soort geluids tools is niet voor iedereen.
Ik kan eerlijk zeggen dat  het Aetherium  een harmonie van licht en geluid is die steeds onthullend blijft op steeds diepere niveaus van levensonderhoud en genezing voor mij.
Een link naar  De Aetherium  klankmeditatie verschijnt hieronder. Wanneer je klikt op de link die je zal meenemen naar de voorwaarden van de Luister Afdeling. Na het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, krijgt je open toegang tot alle geluidsmeditaties en lezingen in de Luister sectie. Het is gratis. Maar hou er rekening mee dat dit auteursrechtelijk beschermd materiaal is. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet elders worden geplaatst.
Klik hier of hier om naar Het Aetherium te luisteren en / of te downloaden.
© 2016 Tom Kenyon All Rights Reserved     www.tomkenyon.com

U mag kopieën van dit bericht  maken en verspreiden in alle media die u wenst, zolang je niets in rekening brengt, verander de inhoud op geen enkele manier, respecteer de auteur en vermeld ook dit hele copyright bericht. Let wel dat  het Aetherium,  evenals alle geluidsmeditaties en lezingen op onze website, mogen  niet  worden herhaald in geen enkele vorm of worden geplaatst op het internet, dat omvat alle sociale media sites zoals Facebook ™ of op gedeelde media sites zoals YouTube ™.
"Een Hathor Planetaire Boodschap: The Aetherium," gechanneld door Tom Kenyon, 26 juni 2016, op http://tomkenyon.com/hathors-archives