zondag 16 oktober 2022

WAT ER NU ENERGETISCH GAANDE IS. ~ Natalie Bilodeau


WAT ER NU ENERGETISCH GAANDE IS..
Er is op dit moment en zal in de komende dagen binnen het collectief bij velen een intens zware energie voelbaar zijn. Nu de Mercury retrograde ten einde loopt en de nieuwe maan in aantocht is, kan het zijn dat je deze enorme heftige energie voelt. Er kunnen enorme mood swings voelbaar zijn zonder dat je weet waarom. Het kan zijn dat je een intense Dark Night of the Soul krijgt. Het voelt als een gevoel van depressie. Alsof iets aan de oppervlakte wil komen waar je de vinger niet op kunt leggen. Het voelt als een druk. Je kunt je verloren voelen, intens verdrietig. Plotselinge huilbuien of een gevoel van woede ervaren.

Wat er nu gaande is, is dat er generaties van toxische gewoontes aan het helen zijn. Voorouder- lijk karma dat aan de oppervlakte komt. Besef dat juist deze momenten van pijn nodig zijn om het onderbewustzijn te koppelen aan het bewustzijn. Dit zijn de momenten waarop je pijn voelt en je uiteindelijk beslissingen gaat nemen om afscheid te nemen van toxische gewoonten en denkpatronen: wat laat ik toe en waarom laat ik het toe?

De energie die nu voelbaar is, is enorm heftig en kan voor sommigen zelfs voelen alsof de bodem onder je voeten wegzakt. Er zullen momenten zijn dat je het even niet meer ziet zitten en dat je de handdoek in de ring wilt gooien.Voor degenen die dit nu doormaken is deze boodschap. Weet dat juist in deze momenten van pijn je het hardst groeit. De ziel wil eruit, en wil geheeld worden.

Dit is hoe Egodood voelt. Dit is in de Tarot de kaart van de Dood en de Wedergeboorte. En juist dat laatste is waar we ons op moeten concentreren. De leegte die je voelt wanneer je de tranen over je wangen voelt stromen: we helen ons voorouderlijk Karma van eenzaamheid en slachtofferschap.
De shift die nu gaande is, de downloads die je ontvangt, is en zijn echt enorm. Het spreekwoorde- lijke bekertje (olie) waar ik het in mijn readings al een poosje over heb, wordt momenteel geleegd. De bedoeling van deze heftige energie is dat je je bewust gaat worden van jouw denkpatronen, de dingen die je in je dagelijkse leven doet én hoeveel je hiervan van je voorouders hebt meegenomen. Het kan een gevoel van Chaos en conflict in je naar boven halen. Triggers door alles en iedereen.

Dit is het moment waarop je de dingen zult gaan loslaten die je niet meer dienen. Mensen, banen, huizen en situaties, zul je achter je gaan laten.
De intense pijn zal ons duidelijkheid gaan geven wat niet meer in ons leven past. Dit is het moment waarop je jezelf mag gaan afvragen, waarom triggert mij dit nog en waar komt dit vandaan?

Is dit van mijn vader of is dit van mijn moeder?
Je gaat toxische patronen herkennen. Je gaat als het ware je automatische piloot herkennen (karmische loop). Waarom doe ik wat ik altijd doe?

Deze heftige energie zal je gaan helpen om te herkennen wat jouw toxische patronen zijn. Mijn advies is om juist nu lief voor jezelf te zijn maar wees vooral ook eerlijk met jezelf. Dit is het moment om jezelf over te geven aan het universum. Wanneer je je overgeeft zul je in een staat van observeren komen in plaats je te laten leiden (lijden) door je Ego denkpatroon. Observeer met een eerlijke blik naar jezelf. Nu is het de tijd dat je jouw levensboek opnieuw kunt gaan schrijven.

Nu is de tijd dat je kunt gaan ontdekken wie je werkelijk bent. En hoe heb ik altijd tegen de dingen en mijzelf aangekeken? En hoe is mijn reactie hierop?
Wat is het masker wat ik draag en dient dit masker mij nog wel? Wie ben ik echt? Wie wil ik zijn? Wie draagt bij aan mijn nieuwe ik en wie niet?
Wat resoneert bij wat ik wil en wat niet? Kortom: Laat los wat niet meer bij je past..
Hoe duidelijk zijn mijn intenties en leef ik naar mijn intenties of laat ik me door onzekerheid keer op keer terug leiden (lijden) naar de toxische denkpatronen en de acties die daarbij horen?

Nu is de tijd dat je actie kunt ondernemen om alle lessen die je hebt geleerd om te zetten naar daden.
Als meer zielen NU de keuze maken om hun verhaal te herschrijven zal dit ook in het collectief voelbaar zijn. Dus ook voor jou. We zijn wat dat betreft allemaal verbonden. NU IS ZELFLIEFDE EN EENHEID ZO NODIG IN DEZE TIJD VAN CHAOS EN CONFLICT.
Breid je AURA uit met positieve energie en stap bewust in die nieuwe TIJDLIJN. Dit is een tijd van massale ontwaking waarin we de perceptie van onze waarheid gaan veranderen. Dit gaat niet zonder de pijn te voelen, zonder te herkennen en te erkennen wat het is wat ons pijn doet. Pak die pijn op en gebruik het om je kracht te hervinden.

Gebruik die leegte die je voelt om opnieuw te gaan creëren. We zullen door deze pijn dichter bij onze intuïtie komen. We zullen herkennen wat we niet meer willen en ons gaan focussen op wat we WEL willen. We zullen herkennen wat ons aandeel is (dat we ons hebben laten leiden (lijden) door ons EGO). We zullen ons ware zielsverlangen gaan herkennen en ontdekken wat werkelijk voor ons is weggelegd en dat wij hier zelf de verantwoording voor dragen.

Door onze actie en onze reactie op mensen en situaties te herkennen zul je ook een andere weg willen en kunnen gaan kiezen. We zullen weer vanuit ons HART gaan leven. Onszelf op de 1e plaats stellen en onze liefde gaan richten op degenen die dit verdienen.
Deze tijd is bedoeld om te reflecteren en onze richting te veranderen door te luisteren naar het hart.
We leren NEE te zeggen tegen alles wat niet resoneert met deze nieuwe richting.
We zullen uit onze slachtofferrol stappen en de kracht vinden om onszelf te ondersteunen. Wat ik zeg: mediteer en wees lief voor jezelf.

Want alles wat jij jezelf geeft, zul je ook weer ontvangen. Ga de natuur in en aard je energie. Voel de rust en de eenheid in de natuur. Verhoog je bewustzijn, want hierdoor zul je ook je perceptie van jezelf en dat wat resoneert met jouw nieuwe zelf herkennen. En: hoe voelt het als ik me fijn voel? En wat kan ik doen om dit gevoel te creëren?

Laat het oude los en omarm het nieuwe.
Welke angsten wil ik loslaten?
Wees lief voor anderen en omarm allen die je liefhebben.
Omring je met degenen die resoneren met jouw welzijn, degenen die jouw graag zien en die jij graag ziet en waarvan je weet dat zij niets dan het beste met jouw voorhebben.

Dit is geen obstakel op de weg, maar een hobbel die je moet nemen om die mooie weg weer te vinden. Om te zien wat voor moois er achter die nieuwe deuren op jouw wacht..
Alles wat jij in jezelf heelt, zal ook in jouw hele voorouderlijke lijn helen.
Zoek hulp als je dit nodig hebt. Je staat er niet alleen voor.
NU IS HET DE TIJD DAT JE VOOR JEZELF KIEST


Ik wens jullie Liefde en Licht
Namaste
- Natalie Bilodeau