woensdag 12 oktober 2022

Verschaf Jezelf Toegang Tot Je Spirituele Gaven, Vaardigheden En Vermogens ~ 12 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Verschaf Jezelf Toegang Tot Je Spirituele Gaven, Vaardigheden En Vermogens

Gechanneld door: Daniël Scranton – 5 Oktober 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Het doet ons groot genoegen aan te kondigen dat de mensheid opnieuw een reuzensprong voorwaarts heeft gemaakt in de evolutie van jullie bewustzijn, daar jullie jezelf meer toegang hebben verleend tot de vaardigheden, gaven en vermogens die in jullie sluimerden en die nu aan de wereld mogen worden geopenbaard. Als er iets is waar jullie altijd toegang tot wilden hebben, maar wat tot nu toe niet lukte, zouden jullie er goed aan doen de focus te richten op die specifieke gave die je wilt ontwikkelen.

De reden dat de mensheid zichzelf meer toegang heeft verschaft tot de vermogens om een ander bewustzijn aan te boren is omdat velen van jullie heel erg verward en ontsteld zijn over wat anderen jullie vertellen. Het feit dat anderen niet tot jullie hebben kunnen doordringen, heeft een gigantisch collectief verlangen naar betere en rechtstreekse toegang opgewekt en nu is de tijd daar om deze vaardigheden die jullie altijd zelf al wilden hebben in jezelf te verwelkomen en te ontvangen.

Misschien hebben jullie gedacht dat bepaalde mensen gewoon worden geboren met paranormale vermogens en de aanleg voor channelen of healen. Misschien was al jullie zelfvertrouwen verdwenen door de programmering waar anderen jullie in de loop van jullie leven aan hebben onderworpen. Wat de reden ook was om jezelf geen toegang te verschaffen tot wat jullie spiritueel willen doen, nu is het tijd om al die redenen aan de kant te schuiven en jezelf te openen voor de mogelijkheid dat jullie vandaag anders zijn dan de laatste keer dat jullie ervoor gingen zitten om iets, wat dan ook, op eigen houtje te ontvangen.

Iedereen speelt zijn rol in jullie verhaal, dus wanneer iemand jullie vertelt dat de transformatie op een bepaalde datum zal zijn voltooid en als die datum dan komt en gaat en jullie voelen je teleurgesteld, is die teleurstelling de brandstof die het verlangen in jullie aanwakkert naar jullie eigen persoonlijke contact met hoger bewustzijn, met stromen van informatie en energie. En wanneer jullie ziek worden en mensen om jullie heen worden ziek, komt er in jullie een verlangen tot leven naar natuurlijke heling en om helende vermogens aan te boren die jullie en anderen zullen dienen.

Wij begrijpen waarom jullie op anderen hebben vertrouwd om jullie stukjes en beetjes informatie te verschaffen die jullie de hoop zouden bieden die nodig was om deze reis voort te zetten. Maar nu anderen jullie in de steek hebben gelaten, kunnen jullie veel meer op jezelf gaan vertrouwen. En de energieën zijn heel erg behulpzaam om de verbindingen te maken die jullie altijd hebben willen maken, zodat jullie je eigen rechtstreeks communicatielijn kunnen hebben met hoogfrequente wezens en collectieven die in de hogere werelden bestaan.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org