zondag 23 oktober 2022

Verduistering van 25-10-2022; Liefde, geld en schoonheid ~ Michelle Karén


Verduistering van 25-10-2022; Liefde, geld en schoonheid

Het zal op 8 november worden gevolgd door een Maansverduistering in Stier waar ik volgende week meer over zal schrijven.
Verduisteringen markeren altijd belangrijke keerpunten inonze levens. Hun gevolgen hebben een grote invloed op de volgende zes levensmaanden en duren ongeveer 19 jaar.
Deze zonsverduistering is emotioneel intens. Het brengt onze verbinding met liefde, geld en schoonheid scherp in beeld .
Romantiek komt op de voorgrond. Als we al een partner hebben, vereist deze zonsverduistering dat we onze behoeften opnieuw beoordelen en onze relatiewaarden en -normen duidelijk uitdrukken. Als we nog steeds vrijgezel zijn, zou deze zonsverduistering heel goed een significante Ander kunnen brengen waarvan we denken dat het onze bestemming was om te ontmoeten.
Psychische flitsen van inzicht ondersteunen onze fijn afgestemde emoties. Omdat we onze persoonlijke zaken met grote ernst bekijken, kan onze behoefte aan een solide en veilige basis ons ertoe brengen onze huiselijke omstandigheden te herstructureren. We weten wat we willen en geen opoffering lijkt te groot om de zekerheid te krijgen die we zoeken.

Deze ongelooflijk gepassioneerde zonsverduistering kan echter ook zeer duistere aspecten aan de oppervlakte brengen . Als we gevangen zitten in stress, staan ​​we niet boven het creëren van drama. Hoewel we in staat zijn tot extreme zelfbeheersing, kunnen we ook geconfronteerd worden met bezitterigheid, jaloezie, wraakzucht en schokkende vormen van manipulatie. Het is essentieel dat we onze gevoelens met de grootste eerlijkheid erkennen. Echte emotionele zelfanalyse helpt ons mogelijk misbruik, gewelddadige, fanatieke, obsessieve en in sommige gevallen zelfs vulkanische reacties tegen te gaan. Bij sommige mensen kan de lust naar macht leiden tot krankzinnige eisen, gevolgd door driftbuien die dwangmatig gedrag veroorzaken, en nare reacties die gericht zijn op het creëren van schuldgevoelens.
Die emotionele uitbarstingen zijn buitengewoon moeilijk, maar ze dienen een doel. Vooral als we de laatste tijd ongeduldig zijn geworden met de slow motion van ons leven, moeten drastische maatregelen worden genomen. Intense oplossingen voor onze emotionele drama's zijn vereist. We moeten situaties met anderen forceren en alle banden vernietigen die ons nog steeds verbinden met pijnlijke aspecten van ons relatieverleden. Dit kan betekenen dat we abrupt zijn tegenover degenen die de ontplooiing van onze hoogste bestemming belemmeren. Dit is een tijd van diepgaande zuivering die ons dwingt om precies te bepalen wat voor soort liefdesleven we willen.
Het is essentieel dat we ons ervan bewust zijn dat we niet zo optimistisch zijn dat we belangrijke details over het hoofd zien, het contact met de realiteit verliezen en fatale beoordelingsfouten maken. Ten prooi vallen aan blind optimisme, te veel toegeeflijkheid, meer beloven dan we kunnen waarmaken, en misplaatste sympathie voor degenen die een beroep doen op onze emoties wordt afgeraden.
Als we standhouden met moed en positieve energie , waarheidsgetrouw spreken, direct zijn, het initiatief nemen en onszelf met zelfvertrouwen laten gelden, helpen onze innerlijke opwinding, wilskracht en vechtlust ons om het beste uit elke situatie te halen. Ons enthousiasme, doelgerichtheid, oprechtheid en kracht geven ons al het uithoudingsvermogen dat we nodig hebben om nieuwe projecten te starten en onze verbeeldingskracht te ondersteunen met hard werken. Kansen worden niet alleen erkend, maar ze worden ook aangegrepen met moed en de opwinding van het aangaan van een uitdaging die ons uit onze comfortzone dwingt.
Vechten voor wat juist is, hoopvol, responsief, bewust en logisch zijn, helpt ons de emotionele en financiële zekerheid op te bouwen waar we naar hunkeren. Ons verlangen naar liefde heeft alle kans van slagen als we ons omringen met schoonheid en mensen waar we ons prettig bij voelen. Onze verhoogde gevoeligheid voor harmonie kan ons ertoe brengen onze artistieke talenten te ontwikkelen, en ons naar koken, mode en/of decoratie te trekken. Ons persoonlijk en seksueel magnetisme wordt versterkt door deze verduistering. We voelen ons verliefd, romantisch, sensueel en verfijnd. Onze opgewektheid, vriendelijkheid, warmte en rust maken ons erg populair en helpen ons de relatie aan te trekken die we zoeken.
Als we ons niet te ver uitstrekken, het najagen van regenbogen vermijden en eerlijk zijn met onze ware gevoelens, brengt deze zonsverduistering liefde, passie en materiële winst . Geniet van zijn overvloed!
Ik wens je een krachtige eclipsdag!
In liefdevol licht.