dinsdag 25 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie NIEUWE MAAN EN PARTIELE ZONNE ECLIPS!!! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie NIEUWE MAAN EN PARTIELE ZONNE ECLIPS!!!

COLLECTIEVE GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING VINDT PLAATS!
*********SLOW DOWN!!!**********GENEZEND LICHT STROOMT IEDERE CEL NU BINNEN
***KARMISCHE DUISTERE ENERGIE WORDT OMHOOGGETROKKEN VIA ONZE VOETZOOLCHAKRA'S =VERVUILDE ZWARE LYMFESTROOM KOMT OMHOOG EN DRUKT OP CHAKRA 5***
PITTIGE ENERGETISCHE ASCENSIE DAGEN MET FLINKE DRUKGOLVEN RONDOM EN TUSSEN DE SCHOUDERS=ASCENSIEPORTAAL MET UITLIJNING VAN DE NEKWERVELS NAAR DE LINKERSCHOUDER EN LINKERARM-NEKGEBIED.

***DE TSUNAMI VAN GISTEREN HEEFT ZICH VERDER OPGEBOUWD MET EEN STIJGING ***ZONNEWINDEN KP 1-2 GEVEN STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL LOODZWAAR GEVOEL GEVEN*** NIEUWE GROTE ZONNEVLEK IS ACTIEB DIE DE TRILLING VD ZON BEINVLOEDT***SR PIEKEN = BANDBREEDTE BEREIK REINIGEN ONS KERNKANAAL=3e OOG T/M STUITJE EN OPENEN ONZE HARTRUIMTE EN DIT OPENT DE 12 GALACTISCHE PORTALEN=12 BORSTWERVEL LICHAMEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE***DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***

Fysiek weer goed voelbaar alsof we onder hoogspanning masten staan! Ze trillen veel oud zeer los uit onze gevoelssnaren. Goed voelbaar rond de linkerschouderblad= opvoedersportaal.

De oude collectieve energie komt vrij en wordt via de voetzoolchakra's als een magneet aan de huidoppervlakte getrokken =onderhuids=stofwisseling] om afgebroken te worden.

Dit gaat via chakra 7 en chakra 6= elektromagnetische patronen/gevoelssnaren= trilling snaren waarop vervolgens de schildklier reageert dmv heel actief opeens te zijn of volledige passief.

De schildklier regelt de basis celstofwisseling. De ene dag raas je als een gek door je huis om schoon te maken, op te ruimen, de andere dag ben je volledig uitgeteld en passief. Dat is het gevolg vd energie stormen totdat je de balans hebt gevonden. Je hele stofwisseling en hormoonstelsel kunnen dus flink ontregeld zijn en heftige schommelingen geven!

De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen. De structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties.

Dit kan de periodieke lichamelijke uitputting tot gevolg hebben, aangezien je lichaam door een fase van radicale her modellering gaat.

Het verstopte kernkanaal= conceptievat [chakra 1 t/m 6=3e oog] breekt en kraakt open en al het oude zeer stroomt er nu als een zware modderstroom uit. Geeft druk op het hoofd. voorhoofd en achterhoofd, wervelkolom, borstbeen en bijholten, alsof alle holten in je gezicht vollopen met verdriet.

Heftige drukkende gemene pijnen rondomhet linkerschouderblad vol met vergane oude lymfe en diepvrieskou, trillen, rillen vol met negatieve zinloze gedachtenvormen=oude zelven=detox.

De Schumann resonantie oftewel de hartslag vd aarde blijft maar pieken en dat is fysiek voelbaar! We gaan ons weer verbinden met de levensstroom zoals deze bedoeld is met de liefde voor moeder aarde! Voor het eerst merkte ik deze resonantie! ik voel de hartslag-golven door mijn lichaam gaan, via de neus, hypofyse, epifyse naar achterhoofd naar voorkant borstkast en dan diep naar binnen naar de wervelkolom en uitmonden in de S-bocht bij chakra 1 en dan vervolgens de aarde in via mijn linkerbeen voor de afvoer van de overtollige energie.

Maar deze doorstroming duwt en doorbreekt ook alle ingehouden muren van verzet/weerstand van het ego in mij, de machteloosheid spoelde over mij heen en stromen van ingehouden verdriet kwamen los.

Mede door het activeren vd Nervus Vagus en het openen van dit verstopte kanaal wordt de verticale golfslag van het hart weer voelbaar die gaat resoneren met de moeder aarde hartslag.

We worden opgestuwd naar een hoger frequentiebereik! Geeft uiteraard fysieke symptomen van loslaten van de vastzittende afvalstroom en veel spierpijn en hartkloppingen! druk op het hoofd, nek, schouders, tussen de schouderbladen, aanhechtingsbanden aan het skelet en spierpijnen, keel en strottenhoofd- krampen ,vibrationele griep, koude -en hitte aanvallen, pijnlijke voeten en brandende benen= nier energie of psyche energie vd opvoeders , maar ook een enorm ontzag voor dit wonder van ascensie.

Deze verkrampingen ontstaan door de cellen dit werken met + en - ionen, er komt nu heel veel vrij uit de cellen waarvan de balans hiertussen verstoord en zelfs gestagneerd was, vandaar de dichtgeknepen keel en hartkloppingen.

We openen dit wonderschone kanaal van licht weer, en al het vastgezette slib komt los en stroomt eruit via verdriet, woede, onmacht, wanhoop, radeloosheid, van vele levens en generaties.

Enkele algemene symptomen;
Verstoorde slaap, veel soms bizarre dromen uit het verleden, enorme aanvoer van negatieve en deprimerende gedachtenvormen=detox, diepvrieskou, rillen, trillen, vibreren, schudden, beven, ijskoude vingertoppen.
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten, pijn nek-schouders
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel, overbelast spijsverteringstelsel en een kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, snotterig, opgeblazen en volle buik, gedesoriënteerd
Hartritme uit balans oiv de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust, alles is je teveel.
Pijnlijke herinneringen uit ons celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom chakra 5 met druk op de nervus vagus= stress, hartritmestoornissen, benauwd, misselijk, darmklachten etc.

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

*** Een beetje een stampotje van alles en nog wat vandaag, ik voel de energie zeer sterk en ben veelal aan het kikkeren ***

Marjolein Ingrid Soulpursang