donderdag 20 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
EEN WERELDWIJDE SPIRITUELE SCHOONMAAK IS BEZIG!
***COLLECTIEVE GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING VINDT PLAATS!***
***STERKE LYMFEZUIVERING MET STERKE EN KRACHTIGE DARMREINIGINGS GOLVEN EN VIBRATIONELE GRIEPSYMPTOMEN***
********SLOW DOWN!!!**********

EEN INVASIE AAN UNIVERSELE ENERGIE OVERSPOELT ONS EN GEEFT DARMSPOELINGEN-MAAG ONDER DRUK EN ZWARE INTENSE ENERGIE OMHOOGETROKKEN T/M CHAKRA 5 VANUIT HET COLLECTIEVE VELD
NERVEUZE ENERGIE MET BANDENPIJNEN VAN ONZE RIBBENKAS DOOR DE EXPANSIE VAN ONS LICHTLICHAAM!

De Pijnappel, Het Endocriene en Immuunsysteem en het Hart en Vaatstelsel Zijn In een Gigantische Verandering

***DE ENERGIE HEEFT ZICH VERDER OPGEBOUWD MET EEN STIJGING VAN >1300 x***ZONNEWINDEN KP 1 GEVEN VEEL DEINING MET STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL EEN LOODZWAAR GEVOEL GEVEN EN NIET VOORUIT TE BRANDEN***SR PIEKEN TOT 30 HZ REINIGEN HEEL INTENS EN HEEL DIEP HET GEBIED TUSSEN HART EN MAAG MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE WAT JE HERKENT AAN DE TWEESTRIJD IN JEZELF TUSSEN DOORGAAN OF OVERGAVE***DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET LYMFE***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

Fysiek kan dit alles erg heftig aanvoelen en veel drukklachten geven in hoofd, nek, wervelkolom, spieren, heupen, benen en voeten ,vibrationele griepsymptomen, innerlijke onrust, overbelast zenuw-en orgaanstelsel, diarree, buikkrampen, hoofdpijn, wazig zien, horen van ruis en fluittonen, snel overprikkeld, onderdrukte emoties komen omhoog en immens veel verdriet, behoefte aan stilte, hormonale onbalans, weinig en onrustige slaap, hyperactiviteit en immense bandenpijnen tgv expansie van je lichtlichaam.
We zijn druk bezig met een periode van fysieke uitlijning vanuit de 7 nekwervels. Op cellulair nivo gaan we meer en meer ruimte maken voor groei en bewustzijn.

Ons lichaam gaat plaatsmaken voor de grote luchtstromen aan energetische informatie, die ons op dit moment bereiken en activeert hierbij de linkerlong onderkwab= de lege dode ruimte vol ingehouden koolzuurgassen Dit stamt vanuit de kindertijd toen we onze adem inhielden om zo de pijn niet te hoeven voelen. Bij het volledig ontplooiing van de linkerlong onder-kwab, komen nu al die opgehoopte koolzuurgassen vrij= dit herken je aan een innerlijk conflict tussen je verstand en je gevoel, opgeblazen middenrif, hart overslaan, hartritmestoornissen, hoge oppervlakkige en benauwende ademhaling, opgejaagd, gevoel dood te gaan met sterke angstaanjagende gedachten= dood van je ego, innerlijke onrust en nervositeit, hoge bloeddruk=perifere weerstand van je ego.

Vooral onze schilklier is die nu enorm onder druk staat tgv de explosie aan binnenkomende hoogfrequente energie in onze cellen. De uitstoot van oude energie is eveneens explosief. Dit geeft enorme schommelingen in de stof-wissel-ing. De schildklier is radioactief en reageert dus op frequenties. De schilklier heeft de blauwdruk van een vlinder en wij kruipen uit onze cocon= reptielbrein en overleven!

Nu de uitstoot aan oude 3D energie uit onze cellen oiv de instroom van het hoogfrequente licht- ENORM is maakt de schildklier [elektromagnetische patronen] overuren en zal uit balans zijn.
Dit maakt je onzeker, boos, onmachtig, hulpeloos omdat je nu zo traag bent, tot niets komt, en op de bank hangt of juist hyper en dan weer volledig uitgeput dat je wel huilen wilt en dat is NU precies de bedoeling; HUIL maar flink uit, het mag, het is en was heftig en we waren ZO sterk en ZO moedig en nu mogen we tot overgave komen zodat de cel-stof-wissel-ing weer in balans mag komen.

Symptomen;
Verstoorde slaap, veel soms bizarre dromen uit het verleden
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, snotterig, opgeblazen en volle buik,
Hartritme uit balans oiv de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken
Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

***Een stampotje vol ascensie ingrediënten uit de losse pols vandaag
Ik werd wakker na extreem veel dromen met een enorme darmreiniging tot gevolg en wat snotterigheid Wat een karma zuivering Verder oké, geniet van het schrijven van deze update,s en verder lig ik heel veel te "kikkeren", laat de boel de boel***
Marjolein Ingrid Soulpursang