woensdag 19 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

COLLECTIEVE GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING VINDT PLAATS! STERKE LYMFEZUIVERING *********SLOW DOWN!!!**********

RAZENDSNELLE CELLULAIRE TRANSFORMATIES GEVEN COLLECTIEVE BUIKPIJN -DIARREE-EXTREME VERMOEIDHEID EN ZENUWACHTIGHEID EN MAKEN EEN EINDE AAN DE KARMISCHE CYCLI VAN VOOR OUDERLIJKE TIJDLIJNEN MET ALS GEVOLG EEN KARMISCHE ONTGIFTING IN ONS LICHAAM WAT OVERGAVE EN VERTROUWEN VAN ONS VRAAGT

TSUNAMI VAN 1 MILJOEN***ZONNEWINDEN KP 2 MET SNELHEDEN TUSSEN 400-450 km/s***GROTE INSTROOM VAN GAMMAGOLVEN DOOR HET AARDOPPERVLAKTE tgv DE STERKSTE GAMMA FLITS "EVER"=GAMMA BLUE LIGHT INBOUND=GENEZENDE EN STERK HELENDE ENERGIE-VRAAGT OM OVERGAVE!

[KRACHTIGE GAMMAFLITS STROMEN IN DE AARDE : Astronomen hebben nog nooit zoiets gezien. Op 9 oktober 2022 detecteerden satellieten in een baan om de aarde de sterkste gammaflits (GRB) in de moderne geschiedenis: GRB221009A. Hoe sterk was het? Het zorgde ervoor dat elektrische stromen door het oppervlak van onze planeet stroomden. [bron; www. spaceweather.com]

De energiestijgingen gaan razendsnel omhoog, alsof we de kosmos worden ingeschoten en dat verlangt aanpassing van ons energiesysteem. Steeds weer worden we nog verder losgetrild, geschud en uitgeklopt!

Er hangt daardoor veel spanning in de atmosfeer en dat drukt op onze huidpunten=acupunten = etherisch zenuwstelsel= circulatie chakra 4 , ze triggeren je om op te ruimen en alle afval wat je niet langer dient slingert zich nu naar buiten en dit gebeurt collectief!

Letterlijk je borst-kast opruimen! Hiermee activeert je linkerlong, deze gaat verticaal uitlijnen en trekt oude aarde energieën omhoog via de voetzolen=yin energie oftewel moeder aarde energie ,die nu gezuiverd en losgelaten mogen worden=geeft oa griepachtige klachten, extreme moeheid en darmklachten=vibrationele griep.

Bovendien komen er heel veel opgehoopte koolzuurgassen vrij die spanning in je systeem geven= met druk op het middenrif-dit ervaar je als een innerlijke strijd ! Je ego wil alles bij het oude vertrouwde houden en is enorm bang voor de lege dode ruimte van de onderste longkwab die zich wil ontplooien= letterlijk door de dood heengaan=doodsangsten ervaren en het gevoel wat doe ik hier nog?

Dit ontplooien gebeurt door een diepe ademhaling en juist dan komt er dus spanning vrij en veel gif door het jarenlange vasthouden van de pijn doordat we onze adem gingen houden om de pijn niet te hoeven voelen en dus verdrongen. Dus ervaar je juist nu veel spanning en strijd tussen je ego en je gevoel!

Je ego WIL ALTIJD winnen, maar weet dan nu dat je aan het opruimen en loslaten bent en door nu je gevoel te volgen ipv je hoofd/ego!

Bij het loslaten van die spanning ervaar je dan dus JUIST veel spanningen in jezelf = dat zijn de vele afvalstoffen die zich laten zien en voelen als een schaduwenergie, deze afvalstoffen komen vrij uit de cellen en hopen zich op in je spieren vandaar de vele spanning en stressklachten!.

Veel water drinken en goed en diep doorademen [ik trek dan mijn navel tot aan mijn ruggenwervels helemaal in en laat in 1x weer los].
We ruimen delen op uit dit leven, onze jeugd of geboorte. We ruimen stukken op uit vorige – of parallelle levens, we ruimen stukken op van levens op ander planeten en in andere sterren stelsels. Te veel om te bevatten met ons menselijk verstand maar wanneer de Ziel vindt dat het “opruimtijd” is dan is hier niet aan te ontkomen.

Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren nu als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten met diarree, krampen of obstipatie en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is gewoonweg te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.
Laat je spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten.

SYMPTOMEN: drukpan gevoel op je kruin, achterhoofd, skelet en onderrug, bandgevoel rond voorhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, hypernerveus gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel, drukgevoel vd Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkas incl. spijsverteringsorganen, darmen en anus!= obstipatie oftewel vasthouden van het oude, ritmestoornissen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, hitte-aanvallen, kaak-en aangezichtspijnen.
Spierpijnen en enorm moe, amper vooruit komen door de grote toestroom van afvalstoffen in je lichaam, blauwe plekken en gevoel gekneusd te zijn, snel overprikkeld, droevig of intense dankbaarheid en vreugde komen en gaan als eb en vloed.
Je lichaamsvorm verandert en je herkent jezelf niet meer in de spiegel.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
***Een stampotje vol ascensie ingrediënten uit de losse pols vandaag
Ik werd wakker na veel dromen met een enorme darmreiniging, snotterigheid
Wat een karma zuivering
Verder oké, geniet van het schrijven van deze update,s en verder lig ik heel veel te "kikkeren", laat de boel de boel knuffelen***

Marjolein Ingrid Soulpursang