maandag 17 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

COLLECTIEVE GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING VINDT PLAATS!
*********SLOW DOWN!!!**********

***ENORME PLASMA GOLVEN AAN LICHT BEREIKTE ONS HET AFGELOPEN WEEKEND EN VANDAAG MET VERHOOGDE ASCENSIE SYMPTOMEN! ***HOGE ZONNEWINDSNELHEDEN SCHOMMELEND TUSSEN DE 550-700 km/s VEROORZAKEN DRAAIDUIZELINGEN-NIET GOED GEAARD ZIJN-HIGH OF HYPER ZIJN-MISSELIJK-OVERPRIKKELING-STRESS-GEDESORIENTEERD-HARTRITMESTOORNISSEN***

***ENORME PERFUSIES VAN UV LIGHT WORDEN INGESTRAALD -13e STRAAL-VIA ONZE GEDEBLOKKEERDE FONTANEL [WEZENSTER} DIE IS VERBONDEN AAN ONZE KERNKANAAL IN DE WERVELKOLOM EN DE GALACTISCHE KERN vd CENTRALE ZON! ACTIVEREN DE 13 e HERSENZENUW DIE OPGEROLD ONDERAAN HET STUITJE LIGT EN ZICH UITROLT LANGS DE WERVELKOLOM SPIRALEND OMHOOG TOT AAN HET 3e OOG EN ONZE INNERLIJKE GODDELIJKE MAN EN VROUW WEER HERENIGD ***VIA DE HOOFD HUID PORIEN- DIE ELEKTRO MAGNETISCH ZEER GEVOELIG ZIJN- STROMEN NU DE LAAGTRILLENDE GEDACHTENVORMEN EN ENTITEITEN DOOR DIE OMHOOGETROKKEN WORDEN VIA DE VOETZOLEN UIT HET COLLECTIEVE VELD TER TRANSFORMATIE***

Je kan het gevoel hebben dat je weer een loodzware jas aan het uitrekken bent, het is weer een beschermlaag die je niet langer dient, deze jas zat vol met overlevingsmechanismen om je staande te houden in de 3D maatschappij, om aardig en geliefd gevonden te worden. Allerlei oude hoofdstukken die je nu juist in de weg staan en je weerspiegeld ziet in de mensen om je heen die de oude jij symboliseren. Deze jas zit vol gestagneerde energie in de vorm van slijm en geeft vibrationele griep klachten, oftewel 24/7 griep hebben met een gevoelige keelchakra . Het is ons immuunsysteem dat nu hard aan het werken is om al die vastgehouden gifstoffen in de verstopte cellen weer op te ruimen; geeft dikke pijnlijke lymfeklieren.

De energie-shift is vandaag weer goed voelbaar

Geeft verhoogde en supersnelle DNA-upgrades en downloads, waardoor we steeds meer licht kunnen absorberen. Maar geeft tegelijkertijd veel uitstoot van oude energie in de vorm van pijnlijke herinneringen en trauma's uit ons verleden en uit onze voorouderlijke levens.

.
Het immense licht doet bijna pijn aan de fysieke ogen, maar wat een heerlijke zee van licht, alhoewel fysiek nog immens heftig en vermoeiend, er komt nog veel oude energie los uit de kieren en spleten van onze psyche!
Zelf merk ik dat ik niet meer kan denken of de ondertiteling van een film kan volgen. Of ook het gevoel hebben door een tunnel [vortex] van licht te gaan.
Ons lichaam maakt overuren om al dit licht te integreren, het licht trilt nog veel aangeplakte troep los van onze gevoels-snaren=meridianen.
Ze openen de portalen voor de oer energie van moeder aarde, het vrouwelijke, zachte en koesterende!

De enorme energiestijgingen activeren ons hele kristallijnen huid/lichtlichaam.

Onze huidsensoren absorberen dit licht als zonnepanelen waarbij licht omgezet wordt in warmte=energie=info-trilling-stroomsnelheid=circulatie=hart. We worden letterlijk opgewarmd door de verhoogde stofwisseling. Echter dit kan ook eerst juist veel hormoonschommelingen geven bv vd schildklier of je bloedsuikers!
We worden volledig uitgelijnd en herbedraad met ons hele wezen. Fysiek verbinden we ons weer met onze blauwdruk= ons kristallijnen lichtlichaam.!

Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane energie komt flink op gang en is voor velen al voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten.

Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Als je opruimt gaat je hartchakra zich in kleine porties openen en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de doorstroming vn de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt en flink verstopt zat

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!

Hierbij zijn hart en geest=ademhaling=longen volledig in balans.
De denkgeest lijkt te verdwijnen, op te lossen, het denken blokkeert je nu! Je merkt zelfs dat denken je niet meer lukt; het kost veel te veel inspanning om te verlagen naar een denknivo=chakra3.

Onder je linker oksel [bevat veel embryonaal darmweefsel] loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert.

Je kunt bij het op gang komen van deze trage modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst, linker bovenarm, linker schouderblad, linkerkant hals ; pijnlijk, spierspanning, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. [Karma-opruiming dmv doorleven van vele generaties]. Een belangrijke karmaknoop[ zenuwwortel] loopt dan ook langs je wervelkolom en precies ter hoogte van je schouderbladen!

Dit is de heilige oftewel heilzame en helende en zelf genezende weg die wij gaan als we in ascensie zijn. Ook een eenzaam pad omdat velen dit pad nog niet kennen omdat er vaak een crisis in je leven nodig is om dit pad te vinden dat tevens een keerpunt betekent, een omwenteling of kanteling. Dit CS-ritme is het ritme die we nu zo hard nodig hebben in deze overgangstijden.

Onze ziel ontwaakt en roept ons nadat we zolang geleefd hebben in 3D die ons nu niet langer meer vervult en voldoening geeft.
Vertragen als een slak i.p.v versnellen, bewustwording van onze verschillende ritme's en frequenties en leren om te switchen als het nodig is.

We zijn zo gewend geraakt aan 3D denken=snel en oppervlakkig ritme en dit geeft tevens een oppervlakkige opgejaagde ademhalingsritme, hoog vanuit je borst. Hierdoor draait de wervelkolom met zijn sc-ritme op slot en gaat vastzitten, scheef zitten en belemmert het de doorstroming van de heilzame energie van het vloeibare licht [liquor].

Maar dit hoogfrequente licht vanuit de kosmos dwingt ons nu om die omwenteling te maken en dit gebeurt letterlijk IN je lichaam. En alles wat vastgedraaid, scheef of op slot zat wordt nu weer in zijn gezonde vorm/figuur/model gedwongen en geduwd door deze energie-shifts van kosmisch licht.

Dit geeft groeipijnen, groeispurten
Het instromende hoogfrequente fotonenlicht duwt onze zenuwkanalen schoon en de vastgezette afvalstoffen geven de immense piin. Het licht duwt oude vastzittende pijn uit ons lichaam via onze DNA en opgeslagen in onze cellen.

Alles komt nu weer via oude pijnpunten=triggerpoints [fibromyalgie] vrij zodat je weer in de juiste vorm zoals je bedoeld bent gegoten wordt dmv de druk van dit immense vloeibare licht in en om ons heen!

Het geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen, zenuwstelsel en zintuigen, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes!

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam.
Een ongekend wonder en geschenk aan ons!

We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop als pioniers al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Symptomen; een vloedgolf aan oude gedachten en gevoelens tgv loslaten van ego beschermjas vol vuile koude lymfe=gedachtenvormen, pijnlijke oksels en armen mn linkerkant, hongerig knagerig gevoel en toch misselijk zijn, druk en spanningsgevoelens rondom je maaggebied, aangespannen spieren, misselijk , diarree., pijnlijke benen en voeten, gevoel onder stroom en hoogspanning te staan, rillen en trillen, ijzige kou, grieperigheid= lymfe zuivering, veel activiteit/druk midden in je rug= plek van je wortels in 3D en de plexus solaris [spijsverteringsklachten] die nu flink omhoog komt te liggen en zo vlak onder je buikhuid aan gaat liggen, hier kun je een ritme gaan voelen= celstofwisseling en de poolomkering waardoor je steeds meer en meer je grenzen gaat voelen, veel verkrampingen mn in linker-borstkast en linkerarm, schouder -hals en nekpijn, spier-en bandenpijn alsof je uitgerekt wordt, gevoel voortdurend, keelpijn die komt en gaat, kaakpijn, tanden-en kiezenpijn, verstopte sinussen, jeuk, huidirritaties, kriebelige sensaties, wazig zien, pieptonen, opgejaagdheid, plots hyperactief, onrustig alsof er iets ieder moment gaat gebeuren , hitte aanvallen, uitputting, benauwd, drukgevoelens borst, drukpijn wervelkolom en schedel, hartritme stoornissen, gespannen middenrif, huiduitslag, spijsverteringsstoornissen en darmrommelingen
NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN ,SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE
TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***Een stampotje vol ascensie ingrediënten uit de losse pols vandaag
Ik ervaar heel veel golfbewegingen in mijn lichaam Er komt zoveel info vrij, en ik ervaar steeds dat ik in een ultra violet veld vol info ben beland, schitterend om te mogen ontvangen!***

Marjolein Ingrid Soulpursang