woensdag 19 oktober 2022

Snellere en effectievere manifestatie ~ 19 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Snellere en effectievere manifestatie

 gechanneld door Daniel Scranton – 17 Oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Zo nu en dan staan we onszelf toe pas op de plaats te maken en te genieten van het mooie universum waar wij als medescheppers ook voor een deel aan bijdragen. Wij kijken natuurlijk altijd hoe we kunnen helpen; we zorgen er altijd voor dat wij ons aandeel doen om het bewustzijn van dit universum naar een hoger plan te brengen. Maar we begrijpen dat er een evenwicht dient te zijn tussen op weg zijn naar wat wij allemaal onvermijdelijk worden en de tijd te nemen om stil te staan bij hoe ver we al gekomen zijn en wat we al hebben gecreëerd.

Ongeacht waar jullie je nu in je leven bevinden, jullie kunnen baat hebben bij meer van dit soort evenwicht in jullie leven en jullie zijn. Hoezeer jullie ook vol verwachting over de volgende opwaardering, de volgende activatie, de volgende reuzensprong voorwaarts in jullie bewijstzijnsevolutie, jullie dienen rust in te lassen om te genieten van de mooie wereld die jullie mede hebben gecreëerd.

En zelfs als het soms een uitdaging is om de schoonheid op jullie wereld te vinden, is dat des te meer reden om jullie inspanning en aandacht te richting op het bereiken van die plek van waardering voor wat er al is. Jullie moeten die twee kanten in jullie bij elkaar brengen – de kant die altijd streeft naar meer en de kant die alleen maar achterover wil leunen, ontspannen en niets doen. Jullie hebben harmonie nodig tussen het creatieve aspect van jullie en het deel van jullie dat tevreden is met wat er al is in jullie leven en op jullie wereld.

Dat evenwicht vinden maakt van jullie betere scheppende wezens; het maakt al jullie inspanningen om te manifesteren effectiever en sneller. Er moet evenwicht zijn tussen doen en niet doen, tussen mannelijk en vrouwelijk, tussen verlangen en waardering, anders zullen jullie je altijd overdonderd voelen, of zullen jullie altijd het gevoel hebben dat je vastzit. De sleutel om vast te stellen wat je nodig hebt om dat evenwicht te vinden, is luisteren naar jezelf.

Jullie moeten kijken naar jullie huidige energiepeil en jullie moeten in overweging nemen wat jullie oprecht verlangen op het moment waarin jullie je bevinden, anders zal jullie besluit worden bepaald door programmering. En jullie dienen je los te maken van ouderlijke, maatschappelijke en zelfs innerlijke programmering opdat jullie jezelf kunnen zijn.

Jullie moeten eerlijk zijn naar jezelf over hoe jullie je voelen, wat jullie willen en of jullie in het moment in of uit evenwicht zijn. Zo kom je uit waar je naartoe wilt en het is ook gewoon een aangenamere manier om in dit prachtige universum van ons te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org