zondag 23 oktober 2022

ONDERWEG NAAR LICHT! ~ Grandma Chandra


ONDERWEG NAAR LICHT!
'We komen bij de allerlaatste stap van het loslaten van karma voor de hele mensheid. We kunnen nog een paar afrondingen van karmische lessen ervaren die niet door ons zijn afgemaakt. Iedereen zal het anders ervaren, maar het zal zacht genoeg zijn voor ons. Dus maak je geen zorgen. Doorleef het, accepteer, doe je best en ga er echt dóórheen. Want we hebben allemaal genoeg positief karma en we creëren nu leven door de allerlaatste grijze zones in onze lichtlichamen los te laten.

Tegen het einde van Oktober zullen onze lichtlichamen schoon, puur, sprankelend en gevuld met licht zijn. Alle potentiële essentie van karma en karmische lessen zullen verdwijnen. Daarna zullen we met puur licht schijnen en zullen er zowel om ons heen als in ons enorme veranderingen plaatsvinden. Dat is hoe deze verschuiving naar de kwantumwereld, naar de kwantum Gaia en het kwantumleven van de mensheid zal plaatsvinden.

Het kan soms ongemakkelijk voelen, of het voelt misschien alsof je een stap terug doet, maar dat is het niet! Wat er op dit moment gebeurt, is het versnellen van het loslaten van karma. Daarom kan het ongemakkelijk aanvoelen. Dit is geen stap terug, maar een stap vooruit. Hierna zullen we een nieuwe ervaring hebben, en zullen we beginnen te leren hoe we vanuit ons Licht kunnen leven terwijl we hier in 3D zijn.'

Dikke knuffel en liefs voor jullie allemaal, Grandma Chandra