zondag 23 oktober 2022

nu velen steeds dieper gaan beseffen en voelen hoé krachtig wij mensen zélf zijn ~ Louise Dekker


.
..nu velen steeds dieper gaan beseffen en voelen hoé krachtig wij mensen zélf zijn, volgt daarop automatisch het vreugdevolle inzicht dat we niet (langer) hoeven te wachten op anderen om ons te 'redden'.
Maar zíj, -integere wereldleiders (zoals Mr T en Mr P, verguisd en in kwaad daglicht gezet door de laffe media)- zíj hebben toch de macht en kracht?! Zíj moeten het toch voorál voor ons opknappen? Help! Save our souls!!
Uiteraard hebben deze moedige mensen een belangrijke rol op dit wereldschaakbord, maar je persoonlijke macht en kracht weggeven, overdragen aan wié dan ook, blijkt niet de manier te zijn. Dat werkt gewoon niet. (We hebben dit al vele malen kunnen ervaren in de afgelopen jaren.)
De enige die ons, jou en mij, kan 'verlossen van het kwade' (lees: onwetendheid) ben jij zelf. Zijn wíj zelf. Voel de bekrachtigende vreugde daarvan! We hebben werkelijk zélf alle touwtjes in handen.
We waren msch door alle hectiek van leugens, bedrog en manipulatie, de hele heksenketel van de afgelopen jaren, vergeten waar de ware Macht ligt. Er is echter slechts één conclusie uit te trekken: WIJ ZIJN ZELF degenen op wie we wachten en gewacht hebben. Dat Inzicht is een belangrijk gegeven: Wanneer je dat ten volle begrijpt ben je bevrijd... en snap je ook waarom deze zo verwarrende, pijnlijke tijd broodnodig was en is.
Het kon zo niet langer op onze schitterende Planeet Aarde! We móesten wel wakker worden... Wakker worden aan het feit WIE wij mensen zijn. (Pure, krachtige LichtEnergie, verbonden met de Grote Bron van Liefde.)

Deze Waarheid is door alle grote WereldLeraren onderwezen. Echter door manipulatieve machten, door bedrog en het uitvlakken van de meest essentiële info over onze afkomst en scheppende Lichtkracht van ons mensen, -in in principe waardevolle Heilige Geschriften- is de mens deze informatie vele eeuwen onthouden.
Wanneer je weer beseft, herinnert, WIE jij bent weet je ook dat jou niets kan gebeuren wat je niet wenst. Je staat doelbewust in je LichtKracht, elke nieuwe dag van je leven. Door deze uitstraling -alles is energie- trek je vanzelf anderen aan die dit óok zijn gaan begrijpen. Wereldwijd zijn we met gigantisch velen, dagelijks komen er duizenden bij! Onze gevoelde warme EENHEID vormt een kolossaal, onstuitbaar Krachtveld!
Op het moment dat wij volledig accepteren Wie wij zijn is het donkere spel over en uit. Het is déze Kracht waar degenen met duistere bedoelingen extreem bang voor zijn, de Kracht van Liefde is onverslaanbaar.
Het is daarom dat 'de andere kant' de uiterste best doet om onze Kracht te ondermijnen door afleidingen, verdeeldheid en zieke hoaxen-zoals de 'Civod' en de huidige 'Stokstif'-hoax, (en oorlog...!) te zaaien. Nee, men is nóg niet in de eerste stokstifleugen gestiktstoft. Dat komt nog.
Het tij is nú al gekeerd. Weet en onthoud WIE.jij bent, leef in liefde en vreugde WIE jij bent en geef nooit meer je persoonlijke Kracht uit handen. Aan wie dan ook.
En dat lieve vrienden van Waarheid en Licht is niet slechts een bevrijding, maar een Meesterlijke les.