zondag 23 oktober 2022

ENGAGEER JEZELF – Boodschap van aartsengel Metatron ~ 23 oktober 2022 ~ Jahn J.Kassl

ENGAGEER JEZELF

Jahn J. Kassl, 22 oktober 2022

 

Boodschap van aartsengel Metatron


God is de maat van al het leven, de bron van al het zijn, de zin in de zin, het licht in het licht, de liefde in al wat is.


Engageer jezelf

Proloog bij de boodschap “Totdat het verlangen je kan vinden …”

Geliefde mensen,

Overgave aan God betekent overgave aan het leven – overgave aan het leven betekent overgave aan God.

Wanneer is je toewijding zuiver? Als je alle zaken aan God overgeeft en je beslissingen neemt volgens je beste kennis en geweten. Niets kan je verontreinigen zolang je op God bouwt en op God vertrouwt.

God is de grote afwezige in deze tijd en het is God die weer tot leven en terug in deze wereld gebracht moet worden. Om alles tot een goed einde te brengen is God nodig.

De mens is alleen verloren, de mens is overgeleverd aan de tijd, niet meer dan een blad in de wind, zolang hij God niet kent en met zijn hoofd tegen de harde muren van het lot loopt.

God is de maat van al het leven, de bron van al het zijn, de zin in de zin, het licht in het licht, de liefde in al wat is.

Hoe lang wil je wachten om God te erkennen, om God uit te nodigen in je leven en om God te vragen de weg, de liefde en het leven voor je te zijn?

Alleen met God kom je verder en alleen met God kan je leven vervuld worden. Wil je vervolmaking? Alleen met God kun je het bereiken.

Achter de horizon zoeken zij die werkelijk willen vinden. Ben jij een van hen?

Ik hou oneindig veel van je

Aartsengel Metatron

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org